چهارشنبه 12 آذر 1399   16:45:32
(جهش تولید)

معرفی پایگاه مدیریت اطلاعات علوم اسلامی در نخستین همایش «هوش مصنوعی و علوم اسلامی»

• خلاصه :در نخستین همایش «هوش مصنوعی و علوم اسلامی» پایگاه مدیریت اطلاعات علوم اسلامی معرفی و نحوه تدوین اصطلاح نامه، فرهنگ نامه و نمایه سازی در این پایگاه ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی( تبلیغ نیوز )، اولين همايش ملی «هوش مصنوعی و علوم اسلامی» به‌ منظور هم‌افزايی و تبيين بيشتر اهداف و توانايی‌ها، در آبان ماه سال ۱۳۹۹ با حمایت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در قم برگزار شد تا با گردهمایی صاحب نظران علوم حوزوی و دانشگاهی، علاوه بر شناخت ظرفیت‌ها، فرصت‌ها و تهدیدها، زمینه‌های هر چه بهتر این خیزش محقق گردد.

یکی از برنامه های این همایش ارائه گزارش ویژه ای بود که طی آن علی میرعرب «مدیر گروه اشاعه اطلاعات و دانش پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی» به معرفی پایگاه مدیریت اطلاعات علوم اسلامی پرداخت که طی آن نحوه تدوین اصطلاح نامه، فرهنگ نامه و نمایه سازی در این پایگاه ارائه شد.

پایگاه مدیریت اطلاعات علوم اسلامی به عنوان کار فناورانه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با استفاده از هوش مصنوعی در داده کاوی، نمونه موفق بهره گیری از فناوری در تولید، مدیریت و بازیابی علوم اسلامی است که توانسته است توجه کارشناسان این حوزه را به خود جلب نماید.

ravabet.omomi@dte.ir
۰۲۵-۳۱۱۵۲۷۲۷ (مدیریت پرتال)