آموزش خبرنگاری
1396/4/21 چهارشنبه برگزاری دوره آموزش روزنامه‌نگاری توسط انجمن سواد‌ رسانه طلاب انجمن سواد رسانه مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با همکاری سازمان بسیج رسانه قم دوره آموزش روزنامه‌نگاری را برگزار می‌کند.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، در این دوره که با حضور اساتید دانشگاه‌ها، سردبیران روزنامه‌ها و خبرنگاران نخبه خبرگزاری‌ها برگزار می‌شود، مباحثی همچون جریان‌شناسی رسانه با تاکید بر مطبوعات و خبرگزاری‌ها، آموزش خبرنویسی، تکنیک‌های مصاحبه، یادداشت نویسی، گزارش‌نویسی، مدیریت منابع خبر، سیاست‌گذاری رسانه با تاکید بر مطبوعات و خبرگزاری‌ها، چارچوب‌بندی خبر در مطبوعات و خبرگزاری‌ها، رویکردهای تولید خبر، عملیات‌روانی و ... تدریس خواهد شد.
این دوره ویژه طلاب برادر و خواهر حوزه‌های علمیه بوده و در مرداد و شهریور ماه 1396 برگزار خواهد شد.
علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت نام بصورت حضوری تا آخر تیر ماه 1396  همراه با مدارک موردنیاز (عکس – فتوکپی شناسنامه – مدرک حوزوی - مبلغ 50 هزار تومان به عنوان هزینه دوره) به مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی، واقع در قم، خیابان شهداء (صفائیه)، کوچه 21، فرعی اول، سمت چپ، مراجعه کنند.
قابل ذکر است که بعد از پایان دوره به شرکت کنندگان مدرک معتبر اعطا خواهد شد.

مراسم بزرگداشت حجت‌الاسلام دکتر احمدی در قم برگزار شد
مراسم بزرگداشت حجت‌الاسلام والمسلمین احمد احمدی از سوی نهادهای حوزوی در مسجد اعظم برگزار شد.

مسابقه بزرگ کتابخوانی الکترونیک خانواده قرآنی برگزار می شود
مسابقه بزرگ کتابخوانی الکترونیک خانواده قرآنی به همت پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و با همکاری میز توسعه و تعمیق فرهنگ قرآنی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می شود.

آغاز ثبت نام دوره های آموزشی مرکز فرهنگی هنری در تابستان
ثبت نام دوره های آموزشی مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ویژه برادران و خواهران طلبه و بستگان درجه یک آنان برای فصل تابستان آغاز شد.

اعلام فراخوان پيشنهاد موضوعات ره توشه ماه مبارک رمضان 1398
فراخوان پيشنهاد موضوعات ره توشه ماه مبارک رمضان 1398 از سوي معاونت فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي اعلام شد.

طرح برگزاري 40 نشست هم انديشي در چهل سالگي انقلاب
رئيس مرکز ملي پاسخگويي به سؤالات ديني خراسان رضوي با اشاره به طرح برگزاري 40 نشست هم انديشي در چهل سالگي انقلاب از برگزاري اولين جلسه از اين سلسله نشست ها در مشهد خبر داد.

دوره آموزشي «پاسخ به شبهات مهدويت» برگزار شد
دوره آموزشي «پاسخ به شبهات مهدويت» به منظور شناخت بيشتر، نقد ديدگاه ها و جريانات انحرافي حوزه مهدويت و تقويت توان پاسخگويي به پرسش ها و شبهات روز، ويژه روحانيون شهرستان ايرانشهر برگزار شد.

کتاب «تفسير اجتهادي سوره تحريم» منتشر شد
کتاب «تفسير اجتهادي سوره تحريم» به قلم محمد خامه گر توسط نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي به چاپ رسيد.

نام نويسي دوره هاي آموزش هنرهاي تجسمي و ادبي ويژه طلاب و خانواده طلاب
نام نويسي در دوره هاي آموزشي هنرهاي تجسمي و ادبي مرکز فرهنگي هنري دفتر تبليغات اسلامي براي فصل تابستان آغاز شد.

مساله محوری و دستاورد اجرای طرح قطب های فکری فرهنگی در دفتر تبلیغات اسلامی/ تاکید رهبر معظم انقلاب بر اجرای دقیق طرح تحول
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، رویکرد مساله محوری و نتایج اجرای طرح قطب های فکری فرهنگی در این دفتر را تبیین کرد.

مراسم رونمایی از «پرتال جامع علوم و معارف قرآن» برگزار شد
مراسم رونمایی از «پرتال جامع علوم و معارف قرآن» به همت پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در نمایشگاه قرآن برگزار شد.