حسنی
1396/6/20 دوشنبه رییس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی:  داستان نویسی حوزوی متأثر از خاطره نگاری تبلیغی است رییس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به بخش بین الملل دومین جشنواره بین المللی خاطره و داستان اشراق گفت: در این جشنواره، 250 اثر از 27 ملیت در بخش بین الملل دریافت شده که از آثار برتر تجلیل به عمل خواهد آمد.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، محمد حسنی در نشست خبری «دومین جشنواره بین المللی خاطره و داستان اشراق» که به همت مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در نگارستان اشراق برگزار شد، اظهار داشت: اساسا موضوع خاطره نویسی این است که تجارب آمیخته میان طلاب و مردم و بیشترین تماس بدنی تبلیغی حوزه های علمیه با آحاد جامعه کجاست و این تجارب، وقایع و تعاملات و آمدوشدها و این به هم آمیختگی ها در کجا ثبت و ضبط و بهره برداری می شود که این پرسش ما را به یک خلأ متذکر کرد که گویا گنجینه ای را داریم و نسبت به آن بی توجه هستیم.
وی به ضرورت و اهمیت جمع آوری خاطرات و داستان های تبلیغی پرداخت و گفت: اگر در جمعی از طلاب که گعده کرده و گفت وگوهای دوستانه دارند، حضور پیدا کنیم که خاطرات تبلیغی بیان می شود حتما جذابیت های زیادی را در بر خواهد داشت و جلوه ها و مطالبی را خواهیم شنید که در وقایع دیگر به گوش نمی رسد اما به دلیل اینکه این وقایع عادی شده و شاید گمان می کنند که تنها باید بروند به تبلیغ بپردازند و وقایعی که در این باره به وجود می آید، ثبت نمی شوند.
رییس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به وجود ضعف هایی در تاریخ شفاهی حوزه علمیه تصریح کرد: در حوزه تاریخ شفاهی تبلیغ به شدت ضعف داریم و حوزه در تاریخ شفاهی حوزه ضعف وجود دارد و ورود پیدا نکرده ایم و موظفیم در این حوزه ورود پیدا کنیم.
وی افزود: در این دوره دو بخش خاطره و داستان را برگزار کردیم: علت آن، یکی نزدیکی این دو بخش به هم و دیگری این است که داستان نویسی حوزوی متأثر از خاطره نگاری تبلیغی می باشد که سبب شده تا به امر تبلیغ نزدیک و از پراکنده کاری دوری شود و همچنین در معادلات مدیریتی و بودجه ها صرفه جویی صورت بگیرد که با توجه به آثار رسیده، به نظر می رسد که اتفاق مبارکی افتاده است.
حسنی به وجود بخش بین الملل در دومین جشنواره خاطره و داستان اشراق اشاره و اظهار داشت: اتفاق دیگر در این جشنواره، بین المللی کردن آن است؛ فراخوان جشنواره را با همکاری جامعه المصطفی به چند زبان منتشر کردیم؛ با توجه به این که بخش بین المللی با تأخیر شروع به کار کرد و زمان اندکی به جمع آوری آثار مانده بود، از 27 ملیت 250 اثر دریافت شد که 50 اثر در این بخش به مرحله نهایی راه پیدا کرده است که چهارشنبه 22 شهریورماه در مراسم اختتامیه، نفرات برگزیده معرفی خواهند شد.
وی با بیان این که تصور نمی شد تا به این زودی موجی در خصوص جشنواره خاطره و داستان اشراق به یک حرکت جدی تبدیل شود، گفت: در دوره گذشته به ذهنمان رسید که این حرکت شروع شده و به تدریج شکل خواهد گرفت اما امسال در این جشنواره جهش مناسبی را مشاهده می کنیم که فراتر از انتظارات بوده، این در حالی است که ضعف هایی در جمع آوری آثار از سوی ما بوده است.

فراخوان عکس، فیلم و دلنوشته شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم(ع)
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از اعلام فراخوان فراخوان عکس، فیلم و دلنوشته با عنوان «نشانه های بی نشان» و با موضوع تشییع و تدفین شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم(ع) خبر داد.

تشییع و تدفین دو شهید گمنام در دانشگاه باقرالعلوم(ع)
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری دو شهید گمنام دفاع مقدس همزمان با اول اسفندماه، سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در دانشگاه باقرالعلوم(ع) پردیسان خبر داد.

زندگی انسان بدون حکومت ممکن نیست
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: اساساً زندگی انسان بدون حکومت ممکن نیست، بدون سیاست نمی توانیم زندگی کنیم، چه برسد به این که بگوییم می توانیم مؤمن باشیم.

اصول و ارکان گفتمان انقلاب اسلامی/ گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در متن و بطن اسلام دارد
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان این که اصول گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در وحی و منابع دین و بطن و متن اسلام دارد، گفت: امام خمینی(ره) با اجتهاد و اسلام شناسی خود این اصول را از متن و بطن منابع دینی استنباط کرد.

مردم ایران اسلامی در طول ۳۹ سال مجاهدت، جنگ و تحریم آبدیده شده اند
دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای ضمن دعوت از عموم مردم جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن تاکید کرد: مردم بزرگوار ایران در طول سال ها مجاهدت، جنگ، تحریم و فشارهای بی‌شمار دشمن آبدیده شده و راه مقابله با فتنه‌ها و بحران‌های منطقه‌ای و جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن را آموخته اند.

جزئیات درخشش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در همایش کتاب سال حوزه
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به بیان موفقیت های این پژوهشگاه در روزهای اخیر در همایش ها و جشنواره ها پرداخت.

انتخاب کتاب کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی(ره) در جشنواره فارابی
کتاب کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی(ره) در نهمین جشنواره بین المللی فارابی، مقام سوم را کسب کرد.

به مناسبت دهه مبارک فجر نمایشگاه «سپیده فجر» در نگارستان اشراق افتتاح شد
نمایشگاهی از آثار طراحی پوستر توسط هنرمندان دهه شصت انقلاب اسلامي ايران به مناسبت دهه مبارک فجر و با عنوان «سپیده فجر» در نگارستان اشراق افتتاح شد.

آثار احیا شده علما برای حوزویان تکلیف ایجاد می کند
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با بیان این که احیای آثار علما برای حوزویان تکلیف ایجاد می کند، گفت: این احیا ضمن این که قدردانی و تجلیل از محققی است که تا آخر عمر از آن حجره محدود خود برای نشر علم و دین استفاده کردند، باید ارزش علما هر چه بیشتر برای حوزویان و غیرحوزویان مطرح شود.

قدردانی آیت الله حسینی بوشهری از تدوین موسوعه علامه کاشف الغطا
آیت الله حسینی بوشهری از تدوین موسوعه علامه کاشف الغطا توسط پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم قدردانی کرد.