حسنی
1396/6/20 دوشنبه رییس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی:  داستان نویسی حوزوی متأثر از خاطره نگاری تبلیغی است رییس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به بخش بین الملل دومین جشنواره بین المللی خاطره و داستان اشراق گفت: در این جشنواره، 250 اثر از 27 ملیت در بخش بین الملل دریافت شده که از آثار برتر تجلیل به عمل خواهد آمد.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، محمد حسنی در نشست خبری «دومین جشنواره بین المللی خاطره و داستان اشراق» که به همت مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در نگارستان اشراق برگزار شد، اظهار داشت: اساسا موضوع خاطره نویسی این است که تجارب آمیخته میان طلاب و مردم و بیشترین تماس بدنی تبلیغی حوزه های علمیه با آحاد جامعه کجاست و این تجارب، وقایع و تعاملات و آمدوشدها و این به هم آمیختگی ها در کجا ثبت و ضبط و بهره برداری می شود که این پرسش ما را به یک خلأ متذکر کرد که گویا گنجینه ای را داریم و نسبت به آن بی توجه هستیم.
وی به ضرورت و اهمیت جمع آوری خاطرات و داستان های تبلیغی پرداخت و گفت: اگر در جمعی از طلاب که گعده کرده و گفت وگوهای دوستانه دارند، حضور پیدا کنیم که خاطرات تبلیغی بیان می شود حتما جذابیت های زیادی را در بر خواهد داشت و جلوه ها و مطالبی را خواهیم شنید که در وقایع دیگر به گوش نمی رسد اما به دلیل اینکه این وقایع عادی شده و شاید گمان می کنند که تنها باید بروند به تبلیغ بپردازند و وقایعی که در این باره به وجود می آید، ثبت نمی شوند.
رییس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به وجود ضعف هایی در تاریخ شفاهی حوزه علمیه تصریح کرد: در حوزه تاریخ شفاهی تبلیغ به شدت ضعف داریم و حوزه در تاریخ شفاهی حوزه ضعف وجود دارد و ورود پیدا نکرده ایم و موظفیم در این حوزه ورود پیدا کنیم.
وی افزود: در این دوره دو بخش خاطره و داستان را برگزار کردیم: علت آن، یکی نزدیکی این دو بخش به هم و دیگری این است که داستان نویسی حوزوی متأثر از خاطره نگاری تبلیغی می باشد که سبب شده تا به امر تبلیغ نزدیک و از پراکنده کاری دوری شود و همچنین در معادلات مدیریتی و بودجه ها صرفه جویی صورت بگیرد که با توجه به آثار رسیده، به نظر می رسد که اتفاق مبارکی افتاده است.
حسنی به وجود بخش بین الملل در دومین جشنواره خاطره و داستان اشراق اشاره و اظهار داشت: اتفاق دیگر در این جشنواره، بین المللی کردن آن است؛ فراخوان جشنواره را با همکاری جامعه المصطفی به چند زبان منتشر کردیم؛ با توجه به این که بخش بین المللی با تأخیر شروع به کار کرد و زمان اندکی به جمع آوری آثار مانده بود، از 27 ملیت 250 اثر دریافت شد که 50 اثر در این بخش به مرحله نهایی راه پیدا کرده است که چهارشنبه 22 شهریورماه در مراسم اختتامیه، نفرات برگزیده معرفی خواهند شد.
وی با بیان این که تصور نمی شد تا به این زودی موجی در خصوص جشنواره خاطره و داستان اشراق به یک حرکت جدی تبدیل شود، گفت: در دوره گذشته به ذهنمان رسید که این حرکت شروع شده و به تدریج شکل خواهد گرفت اما امسال در این جشنواره جهش مناسبی را مشاهده می کنیم که فراتر از انتظارات بوده، این در حالی است که ضعف هایی در جمع آوری آثار از سوی ما بوده است.

مراسم بزرگداشت حجت‌الاسلام دکتر احمدی در قم برگزار شد
مراسم بزرگداشت حجت‌الاسلام والمسلمین احمد احمدی از سوی نهادهای حوزوی در مسجد اعظم برگزار شد.

مسابقه بزرگ کتابخوانی الکترونیک خانواده قرآنی برگزار می شود
مسابقه بزرگ کتابخوانی الکترونیک خانواده قرآنی به همت پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و با همکاری میز توسعه و تعمیق فرهنگ قرآنی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می شود.

آغاز ثبت نام دوره های آموزشی مرکز فرهنگی هنری در تابستان
ثبت نام دوره های آموزشی مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ویژه برادران و خواهران طلبه و بستگان درجه یک آنان برای فصل تابستان آغاز شد.

اعلام فراخوان پيشنهاد موضوعات ره توشه ماه مبارک رمضان 1398
فراخوان پيشنهاد موضوعات ره توشه ماه مبارک رمضان 1398 از سوي معاونت فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي اعلام شد.

طرح برگزاري 40 نشست هم انديشي در چهل سالگي انقلاب
رئيس مرکز ملي پاسخگويي به سؤالات ديني خراسان رضوي با اشاره به طرح برگزاري 40 نشست هم انديشي در چهل سالگي انقلاب از برگزاري اولين جلسه از اين سلسله نشست ها در مشهد خبر داد.

دوره آموزشي «پاسخ به شبهات مهدويت» برگزار شد
دوره آموزشي «پاسخ به شبهات مهدويت» به منظور شناخت بيشتر، نقد ديدگاه ها و جريانات انحرافي حوزه مهدويت و تقويت توان پاسخگويي به پرسش ها و شبهات روز، ويژه روحانيون شهرستان ايرانشهر برگزار شد.

کتاب «تفسير اجتهادي سوره تحريم» منتشر شد
کتاب «تفسير اجتهادي سوره تحريم» به قلم محمد خامه گر توسط نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي به چاپ رسيد.

نام نويسي دوره هاي آموزش هنرهاي تجسمي و ادبي ويژه طلاب و خانواده طلاب
نام نويسي در دوره هاي آموزشي هنرهاي تجسمي و ادبي مرکز فرهنگي هنري دفتر تبليغات اسلامي براي فصل تابستان آغاز شد.

مساله محوری و دستاورد اجرای طرح قطب های فکری فرهنگی در دفتر تبلیغات اسلامی/ تاکید رهبر معظم انقلاب بر اجرای دقیق طرح تحول
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، رویکرد مساله محوری و نتایج اجرای طرح قطب های فکری فرهنگی در این دفتر را تبیین کرد.

مراسم رونمایی از «پرتال جامع علوم و معارف قرآن» برگزار شد
مراسم رونمایی از «پرتال جامع علوم و معارف قرآن» به همت پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در نمایشگاه قرآن برگزار شد.