آیت الله وطن خواه
1396/6/20 دوشنبه استاد اخلاق و سطوح عالی حوزه علمیه:  بهره مندی از نعمت های در راستای بندگی خدا شکر عملی است استاد اخلاق و سطوح عالی حوزه علمیه گفت: توجه به نعمت های خدا، محبت خدا را در دل زیاد می کند و شکر نعمت محسوب می شود.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، آیت الله حسن وطن خواه در مراسم آغاز سال تحصیلی مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) که در سالن اجتماعات این مؤسسه برگزار شد، اظهار داشت: توجه به نعمت و تکرار الفاظ توصیه شده که محبت اهل بیت(ع) را در دل بیشتر می کند.
وی درباره کسب محبت و عشق خدا در آیات و روایات گفت: در مورد این که بخواهیم عاشق خدا شویم حدیث قدسی نقل شده است که ای موسی محب من شو و خلق الله را عاشق منِ خدا کن، حضرت موسی(ع) فرمود خدایا خودت می دانی که محبوبی به اندازه تو در دل من نیست، دل بنده ها را چگونه عاشق تو کنم؟ پروردگار متعال فرمود ای موسی توجه قلبی و فکری بده به این که منِ خدا نعمت هایی را به این بنده ها ارزانی داشته ام.
استاد اخلاق و سطوح عالی حوزه علمیه با بیان این که توجه به نعمت های خدا، محبت خدا را در دل زیاد می کند، تصریح کرد: در دعای عرفه در مقام حمد و ثنای خدا، حضرت سیدالشهدا(ع) نعمت های زیادی را نام می برد، برای اینکه داعی عشق و محبتش به خدا زیاد شود؛ توجه قلبی به نعمت های خدا، شکر نعمت محسوب می شود.
وی افزود: در روایت داریم که توجه به نعمت خدا ولو این که ذکری به زبان جاری نشود، شکر است؛ مرحله بعد این است که انسان نعمت ها را در راستای عبادت و طاعت و بندگی خدا به کار برد که شکر عملی است.
آیت الله وطن خواه با اشاره به این که یاد خدا محبت را در دل زیاد می کند، اظهار داشت: در روایات برای کسب معرفت و محبت خدا، یاد خدا توصیه شده است؛ حضرت علی(ع) فرمودند اصل اصلاح قلب متوجه کردن آن به خدا است.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه توجه به جمال خدا را سبب زیاد شدن محبت پروردگار متعال در دل عنوان کرد و گفت: تبع انسان میل به زیبایی دارد و خدای متعال کل عالم را زیبا خلق کرده است.
وی با اشاره آیه ای از قرآن کریم تصریح کرد: در سوره کهف می خوانیم آنچه خدا بر روی زمین نهاده، سبب زیبایی زمین قرار داده است؛ مافوق زیبایی های دنیوی،  زیبایی های معنوی از جمله فضائل(سخاوت) است؛ محبت زیبایی های ظاهری در ابتدا در دل قرار می گیرد و امکان تغییر و تحول زیبایی های ظاهری وجود دارد اما زیبایی های معنوی اینگونه نیست و مافوق اینها است؛ خداوند در عالم هستی هر دو نوع زیبایی را قرار داده و اینجا معلوم می شود که خداوند زیبا است.
آیت الله وطن خواه افزود: هر گاه ایمان انسان نسبت به خدا زیاد می شود، محبتش به همسر و فرزندش بیشتر می شود چرا که زیبایی خدا را در همسر و فرزندش می بیند.
وی در پایان ضمن توصیه بر خواندن نماز شب اظهار داشت: باید از برخی از لذائذ حلال دنیوی علی رغم حلال بودن بگذریم؛ به عنوان مثال از خواب شیرین سحر، علی رغم شیرین بودن آن، بگذریم و نماز شب اقامه کنیم؛ حضرت زینب(س) در یازدهم محرم با وجود آن همه مصائب و سختی ها و تشنگی نماز شب خواند یا امام راحل 12 بهمن ماه در مسیر حرکت از پاریس به سمت ایران در هواپیما نماز شب اقامه کرد؛ آن روز نیاید که انسانی علم کسب کند، اما محبت قلبی اش به خداوند زیاد نشود.

فراخوان عکس، فیلم و دلنوشته شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم(ع)
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از اعلام فراخوان فراخوان عکس، فیلم و دلنوشته با عنوان «نشانه های بی نشان» و با موضوع تشییع و تدفین شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم(ع) خبر داد.

تشییع و تدفین دو شهید گمنام در دانشگاه باقرالعلوم(ع)
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری دو شهید گمنام دفاع مقدس همزمان با اول اسفندماه، سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در دانشگاه باقرالعلوم(ع) پردیسان خبر داد.

زندگی انسان بدون حکومت ممکن نیست
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: اساساً زندگی انسان بدون حکومت ممکن نیست، بدون سیاست نمی توانیم زندگی کنیم، چه برسد به این که بگوییم می توانیم مؤمن باشیم.

اصول و ارکان گفتمان انقلاب اسلامی/ گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در متن و بطن اسلام دارد
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان این که اصول گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در وحی و منابع دین و بطن و متن اسلام دارد، گفت: امام خمینی(ره) با اجتهاد و اسلام شناسی خود این اصول را از متن و بطن منابع دینی استنباط کرد.

مردم ایران اسلامی در طول ۳۹ سال مجاهدت، جنگ و تحریم آبدیده شده اند
دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای ضمن دعوت از عموم مردم جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن تاکید کرد: مردم بزرگوار ایران در طول سال ها مجاهدت، جنگ، تحریم و فشارهای بی‌شمار دشمن آبدیده شده و راه مقابله با فتنه‌ها و بحران‌های منطقه‌ای و جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن را آموخته اند.

جزئیات درخشش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در همایش کتاب سال حوزه
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به بیان موفقیت های این پژوهشگاه در روزهای اخیر در همایش ها و جشنواره ها پرداخت.

انتخاب کتاب کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی(ره) در جشنواره فارابی
کتاب کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی(ره) در نهمین جشنواره بین المللی فارابی، مقام سوم را کسب کرد.

به مناسبت دهه مبارک فجر نمایشگاه «سپیده فجر» در نگارستان اشراق افتتاح شد
نمایشگاهی از آثار طراحی پوستر توسط هنرمندان دهه شصت انقلاب اسلامي ايران به مناسبت دهه مبارک فجر و با عنوان «سپیده فجر» در نگارستان اشراق افتتاح شد.

آثار احیا شده علما برای حوزویان تکلیف ایجاد می کند
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با بیان این که احیای آثار علما برای حوزویان تکلیف ایجاد می کند، گفت: این احیا ضمن این که قدردانی و تجلیل از محققی است که تا آخر عمر از آن حجره محدود خود برای نشر علم و دین استفاده کردند، باید ارزش علما هر چه بیشتر برای حوزویان و غیرحوزویان مطرح شود.

قدردانی آیت الله حسینی بوشهری از تدوین موسوعه علامه کاشف الغطا
آیت الله حسینی بوشهری از تدوین موسوعه علامه کاشف الغطا توسط پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم قدردانی کرد.