محدثی
1396/6/20 دوشنبه با فرا رسیدن سال تحصیلی حوزه و دانشگاه و ایام تبلیغی محرم: شعب بوستان کتاب به مدت 10 روز نمایشگاه می شوند با آغاز سال تحصیلی حوزه و دانشگاه و همزمان با ایام تبلیغی دهه اول محرم، فروشگاه های بوستان کتاب، به مدت ده روز آثار خود و دیگر ناشران را با تخفیف ویژه عرضه می کند.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، مهدی محدثی، مسئول روابط عمومی بوستان کتاب، ضمن اعلام این خبر گفت: با نزدیک شدن به بازگشایی مدارس، حوزه ها و دانشگاه ها و همزمان با ایام تبلیغی دهه اول محرم الحرام، موسسه بوستان کتاب با بیش از 10 هزار عنوان در موضوعات مختلف، شعبه های کتابفروشی های خود را در قم، تهران، اصفهان و مشهد، به مدت ده روز  به نمایشگاه تبدیل می کند.

وی در خصوص  تخفیف ویژۀ این نمایشگاه تصریح کرد: در طول زمان برگزاری این نمایشگاه؛ یعنی از 22 شهریور تا 1 مهر، کلیه کتاب ها اعم از آثار بوستان کتاب و نیز کتاب های مبادله ای با ناشران دیگر، با تخفیف ویژه و تا سقف 20% عرضه می گردد. همچنین فروشگاه های موسسه، در پذیرش بن کتاب و کارت های اعتباری خرید کتاب، محدودیتی ندارند.

مسئول روابط عمومی بوستان کتاب این اقدام را بستری مناسب برای ناشران و عرضه آثار جدید برشمرد و گفت: «با توجه به مقوله گرانی کاغذ و خدمات چاپ، برگزاری چنین نمایشگاه هایی در کشور و تخفیف های ویژه به بهانه مناسبت های گوناگون، می تواند در ارتقاء فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، مفید بوده، کتاب را وارد سبد زندگی مردم گرداند و علاقه مندان به مطالعه و تازه های نشر، کتاب های مورد نیاز خود را در موضوعات مختلف علمی و دینی تهیه نمایند.

موسسۀ بوستان کتاب، با داشتن 355 اثر برگزیده در جشنواره های بین المللی خارجی و داخلی، 30 نوبت ناشر برگزیده کشور شناخته شده که علاوه بر شعبات دوگانه در قم (مرکزی و کودک و نوجوان)، در اصفهان، تهران و مشهد نیز شعبه  دارد که نشانی و تلفن این شعب به شرح زیر است:
قم-  فروشگاه مرکزی: چهارراه شهدا. تلفن 37743426
قم – فروشگاه تخصصی کودک و نوجوان: چهارراه شهدا. نبش خیابان ارم. تلفن 37773179
تهران- خ انقلاب: بین وصال و فلسطین. تلفن 66969878
مشهد-  چهارراه خسروی. مجتمع یاس. جنب دفتر تبلیغات اسلامی. تلفن 32233672
اصفهان-  خیابان حافظ . چهارراه کرمانی. تلفن 32220370

بیانیه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در محکومیت انتقال سفارت آمریکا به قدس
دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای ضمن محکومیت انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس، نسبت به ایجاد بحران های جدید در منطقه هشدار داد.

اعلام فراخوان اولین همایش ملی تصوف، شاخصه ها و نقد ها
فراخوان اولین همایش ملی تصوف، شاخصه ها و نقد ها از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اعلام شد.

دوره های آموزشی هنری برگزار می شود
دوره های آموزشی هنری به همت مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می شود.

نشست آموزشی پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد
نشست آموزشی «پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی» با حضور مدیر فناوری اطلاعات این دفتر و مدیرعامل شرکت سیناوب و کارشناسان نشریات برگزار شد.

امروز زمان نشستن در کنج حجره ها نیست/ روحانیت به رسالت جهانی خود عمل کند
پس از آن که حوزه‌های علمیه تمدن معاصر غربی را نفی و شعار تمدن نوین اسلامی را مطرح کردند، تحولی نو در مناسبات اجتماعی شکل گرفت و امروز سطح انتظارات از روحانیت افزایش یافته است.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی نمایندگی خوزستان منصوب شد
طی حکمی از سوی رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، حجت الاسلام والمسلمین علی نژاد به ریاست دفتر تبلیغات اسلامی نمایندگی خوزستان منصوب شد.

تاکید آیت الله موسوی جزایری بر مواجهه همه‌جانبه با نحله‌های فکری خوزستان
امام جمعه اهواز گفت: ان‌شاءالله رییس جدید دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان در راستای مواجهه همه‌جانبه با نحله‌های فکری خوزستان اقدامات و برنامه‌های گسترده‌ای را اجرا کند.

دوره آموزش سواد بازی های رایانه ای و خانواده برگزار می گردد
دوره آموزش سواد بازی های رایانه ای و خانواده به همت اداره تبلیغ مجازی معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می شود.

پیام آیت الله مکارم شیرازی به همایش بین المللی سیره و زمانه امام هادی(ع)
حضرت آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی به مناسبت برگزاری همایش سیره و زمانه امام هادی(ع) پیامی صادر کردند.

تأکید ائمه اطهار(ع) حفظ شیعه در کنار دیگر مذاهب است
اگر زندگی امام هادی(ع) را ملاحظه کنید، تأکید می کنند که تشیع در کنار دیگر مذاهب حفظ شود و از شیعه نخواسته اند که در برابر این ها ایستادگی کنند، همه تأکیدات ائمه(ع) بر این مبنا بوده است.