روستاآزاد
1396/6/21 سه شنبه معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم خبر داد:  برگزاری همایش «حوزه علمیه و جمعیت» با سخنرانی آیت الله العظمی سبحانی در قم معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به برگزاری همایش «حوزه علمیه و جمعیت» گفت: این همایش 26 شهریورماه 96 با سخنرانی آیت الله سبحانی در قم برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین سعید روستاآزاد در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: پس از تشکیل شورای هماهنگی نهادهای عالی مراکز حوزوی با عضویت مرکز مدیریت حوزه های علمیه برادران، مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، مرکز خدمات حوزه های علمیه و جامعه المصطفی العالمیه، با هدف هماهنگی هم افزایی، کارگروه هایی مانند: آموزش، پژوهش، معیشت و مقابله با آسیب های اجتماعی شکل گرفته است.
وی افزود: یکی از کارگروه ها، کارگروه جمعیت است که موضوعی فهم و مورد تأکید مراجعه عظام و رهبر معظم انقلاب است.
معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: کارگروه جمعیت با هدف تدوین برنامه های کوتاه مدت و بلندمدت برای مراکز حوزوی راه اندازی شده و جلسات منظمی را با مسئولیت معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می کند.
وی با اشاره به برگزاری همایش «حوزه علمیه و جمعیت» گفت: از جمله مصوبات این کارگروه، برگزاری این همایش است که در آستانه ماه محرم و فصل تبلیغ عاشورایی در روز 26 شهریورماه 96 ساعت 9 صبح  با سخنرانی مرجع عالیقدر آیت الله سبحانی و آیت الله اعرافی «رییس محترم شورای هماهنگی مراکز حوزوی» برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین روستاآزاد افزود: سخنرانی کارشناسی با موضوعاتی چون عوامل کاهش فرزندآوری، عطف توجه به مخاطرات کاهش نسل، بررسی عوامل فرهنگی مسأله و تبیین نقش حوزویان، با حضور اساتید جمعیت شناس خواهیم داشت.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با توجه و عنایت مبلغان محترم، مسأله جمعیت در اولویت محتواهای تبلیغی قرار گرفته و شاهد جریان سازی مؤثر تبلیغی در این مسأله باشیم.

فراخوان مقاله با موضوع «خانواده و ضعف سواد در مصرف فضای ‏مجازی»
پژوهشکده الهیات و خانواده دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان از طلاب و اندیشمندان برای نگارش و ارسال مقاله با موضوع «خانواده و ضعف سواد در مصرف فضای ‏مجازی دعوت می کند.

دومین كنگره نماز و سلامت روان برگزار می‌شود
دومین كنگره نماز و سلامت روان به منظور توسعه و ترویج و پژوهش مبانی علمی روانشناسی مبتنی بر نماز برگزار می‌شود.

باید در متن حوزه برخی از ممنوعیت ها برداشته شود/ عاشورا تجلی گاه هنر شیعی است
آیت الله حسینی الهاشمی گفت: باید در متن حوزه برخی از ممنوعیت ها برداشته شود و یک نفر بحث عمیقی را شروع کند و با دید فقاهتی، حدود و ثقور روشن تری ارائه کند.

پانزدهمین شماره فصلنامه اسلام و مطالعات اجتماعی منتشر شد
شماره 15 فصلنامه علمی ـ پژوهشی اسلام و مطالعات اجتماعی به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.

کارگاه قصه، رمان وخاطره ویژه طلاب برگزار می شود
رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری کارگاه قصه، رمان وخاطره ویژه طلاب به همت این مرکز خبر داد.

طرح سوگواره مجازی بلاغ برگزار می شود
تبیین موضوعات سبک زندگی حسینی، وحدت و عزت حسینی، دشمن شناسی و بصیــرت حسینی در فضای مجازی ، وانسجام بخشی به فعالیت های تبلیغی، حول محور سیره عملی امام حسین(ع) از دیگر اهداف این طرح است.

​اجرای طرح نذر کتاب در کتابخوان پژوهان
همزمان با فرارسیدن ایام محرم، طرح نذر کتاب توسط مدیریت فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و موسسه بوستان کتاب وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اجرا می‌شود.

تأثیرگذاری در مناسبات خانواده منوط به آشتی روحانیون با خانواده ها است
رییس مرکز تحقیقات زن و خانواده گفت: رشته بندی های حوزه باید به شکلی که دین به حیات عمومی مردم بیاید، تغییر پیدا کند.

دنیای شبهه به خانواده ها کشیده شده است/معرفی چند اثر ویژه تبلیغ محرم الحرام
استاد حوزه علمیه قم گفت: سخنان و پیام های امام حسین(ع) بهترین عنوان اعتقادی، کلامی، اخلاقی و سیاسی در ایام تبلیغی است.

مهم ترین مشکل خانواده ها نبود حاکمیت خداوند است
استاد حوزه علمیه قم نبود حاکمیت خداوند را مهم ترین مشکل خانواده ها عنوان کرد و گفت: تا وقتی که خدا در خانواده ها حاکم نشود، از آسیب ها در امان نخواهیم بود.