روستاآزاد
1396/6/21 سه‌شنبه معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم خبر داد:  برگزاری همایش «حوزه علمیه و جمعیت» با سخنرانی آیت الله العظمی سبحانی در قم معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به برگزاری همایش «حوزه علمیه و جمعیت» گفت: این همایش 26 شهریورماه 96 با سخنرانی آیت الله سبحانی در قم برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین سعید روستاآزاد در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: پس از تشکیل شورای هماهنگی نهادهای عالی مراکز حوزوی با عضویت مرکز مدیریت حوزه های علمیه برادران، مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، مرکز خدمات حوزه های علمیه و جامعه المصطفی العالمیه، با هدف هماهنگی هم افزایی، کارگروه هایی مانند: آموزش، پژوهش، معیشت و مقابله با آسیب های اجتماعی شکل گرفته است.
وی افزود: یکی از کارگروه ها، کارگروه جمعیت است که موضوعی فهم و مورد تأکید مراجعه عظام و رهبر معظم انقلاب است.
معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: کارگروه جمعیت با هدف تدوین برنامه های کوتاه مدت و بلندمدت برای مراکز حوزوی راه اندازی شده و جلسات منظمی را با مسئولیت معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می کند.
وی با اشاره به برگزاری همایش «حوزه علمیه و جمعیت» گفت: از جمله مصوبات این کارگروه، برگزاری این همایش است که در آستانه ماه محرم و فصل تبلیغ عاشورایی در روز 26 شهریورماه 96 ساعت 9 صبح  با سخنرانی مرجع عالیقدر آیت الله سبحانی و آیت الله اعرافی «رییس محترم شورای هماهنگی مراکز حوزوی» برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین روستاآزاد افزود: سخنرانی کارشناسی با موضوعاتی چون عوامل کاهش فرزندآوری، عطف توجه به مخاطرات کاهش نسل، بررسی عوامل فرهنگی مسأله و تبیین نقش حوزویان، با حضور اساتید جمعیت شناس خواهیم داشت.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با توجه و عنایت مبلغان محترم، مسأله جمعیت در اولویت محتواهای تبلیغی قرار گرفته و شاهد جریان سازی مؤثر تبلیغی در این مسأله باشیم.

فراخوان عکس، فیلم و دلنوشته شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم(ع)
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از اعلام فراخوان فراخوان عکس، فیلم و دلنوشته با عنوان «نشانه های بی نشان» و با موضوع تشییع و تدفین شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم(ع) خبر داد.

تشییع و تدفین دو شهید گمنام در دانشگاه باقرالعلوم(ع)
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری دو شهید گمنام دفاع مقدس همزمان با اول اسفندماه، سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در دانشگاه باقرالعلوم(ع) پردیسان خبر داد.

زندگی انسان بدون حکومت ممکن نیست
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: اساساً زندگی انسان بدون حکومت ممکن نیست، بدون سیاست نمی توانیم زندگی کنیم، چه برسد به این که بگوییم می توانیم مؤمن باشیم.

اصول و ارکان گفتمان انقلاب اسلامی/ گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در متن و بطن اسلام دارد
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان این که اصول گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در وحی و منابع دین و بطن و متن اسلام دارد، گفت: امام خمینی(ره) با اجتهاد و اسلام شناسی خود این اصول را از متن و بطن منابع دینی استنباط کرد.

مردم ایران اسلامی در طول ۳۹ سال مجاهدت، جنگ و تحریم آبدیده شده اند
دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای ضمن دعوت از عموم مردم جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن تاکید کرد: مردم بزرگوار ایران در طول سال ها مجاهدت، جنگ، تحریم و فشارهای بی‌شمار دشمن آبدیده شده و راه مقابله با فتنه‌ها و بحران‌های منطقه‌ای و جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن را آموخته اند.

جزئیات درخشش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در همایش کتاب سال حوزه
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به بیان موفقیت های این پژوهشگاه در روزهای اخیر در همایش ها و جشنواره ها پرداخت.

انتخاب کتاب کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی(ره) در جشنواره فارابی
کتاب کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی(ره) در نهمین جشنواره بین المللی فارابی، مقام سوم را کسب کرد.

به مناسبت دهه مبارک فجر نمایشگاه «سپیده فجر» در نگارستان اشراق افتتاح شد
نمایشگاهی از آثار طراحی پوستر توسط هنرمندان دهه شصت انقلاب اسلامي ايران به مناسبت دهه مبارک فجر و با عنوان «سپیده فجر» در نگارستان اشراق افتتاح شد.

آثار احیا شده علما برای حوزویان تکلیف ایجاد می کند
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با بیان این که احیای آثار علما برای حوزویان تکلیف ایجاد می کند، گفت: این احیا ضمن این که قدردانی و تجلیل از محققی است که تا آخر عمر از آن حجره محدود خود برای نشر علم و دین استفاده کردند، باید ارزش علما هر چه بیشتر برای حوزویان و غیرحوزویان مطرح شود.

قدردانی آیت الله حسینی بوشهری از تدوین موسوعه علامه کاشف الغطا
آیت الله حسینی بوشهری از تدوین موسوعه علامه کاشف الغطا توسط پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم قدردانی کرد.