هفته اشراق
1396/9/12 يكشنبه رییس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی: هفته فرهنگی هنری اشراق نمونه عملی هم افزایی دستگاه های فرهنگی است رییس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی گفت: هفته فرهنگی هنری اشراق نمونه عملی هم افزایی دستگاه های فرهنگی است.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، محمد حسنی "رئیس مركز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم" با اشاره به برگزاری نمایشگاه هفته فرهنگی هنری اشراق در استان فارس طی سخنانی اظهار داشت: هفته فرهنگی هنری اشراق در استان‌های مختلف كشورمان برگزار شده است كه هم‌اكنون نوبت به استان فارس رسیده است.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به ضرورت ايجاد بسترهاي همكاري و تعامل ميان حوزه هاي علميه و دستگاه هاي مختلف فرهنگي و هنري ابراز داشت: هر كدام از این هفته‌ها دارای شاخص‌هایی بوده‌اند اما اینكه در این هفته‌ها دفتر تبلیغات اسلامی و سازمانهای مختلف فرهنگی هنری در كنار هم قرار می‌گیرند، بسیار مهم است چرا كه باید برای پاسخگویی به هجمه‌های فرهنگی دشمنان، متحد و منسجم حركت كرد که اميدواريم اين نشست ها و برنامه ها سرآغازي باشد براي هم افزايي بيشتر ميان دستگاه هاي مختلف فرهنگي و هنري.
حسنی با یادآوری اینكه فعالیت‌های فرهنگی هنری از سال ۶۰ در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم آغاز شده است، افزود: رشته‌های هنری تناسب خاصی با حوزه‌های علمیه دارند به خصوص در رشته‌هایی نظیر شعر و ادبیات داستانی كه طلاب حوزه‌های علمیه همیشه در این عرصه جزو بهترین بوده و هستند.
وی با اشاره به فعالیت‌های حوزه علمیه قم در عرصه فقه هنر گفت: فقه و فلسفه هنر نیز از جمله مباحثی است كه حوزه علمیه به آن پرداخته است و توانستیم بخشی از این ظرفیت را در هفته فرهنگی هنری اشراق ارائه كنیم.
رئیس مركز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم پیشنهاد داد تا از فرصت‌ها و ظرفیت‌ها استفاده كرده و از هدررفت آنان پرهیز كنیم به خصوص در شیراز كه ذخایر بزرگی در این عرصه وجود دارد.
وی بر اهمیت عمل به شعارهایی كه در این عرصه داده می‌شود نیز تأكید كرد و گفت: هم‌افزایی سرآغاز تفاهم‌ها و شروع فعالیت‌های گروهی است كه باید از آن استفاده كرد.
لازم به ذکر است، هفته فرهنگی اشراق در شیراز توسط مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی و به میزبانی حوزه هنری فارس و به مناسبت هفته وحدت برگزار شده و تا میلاد حضرت محمد (ص) ادامه دارد.

فراخوان عکس، فیلم و دلنوشته شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم(ع)
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از اعلام فراخوان فراخوان عکس، فیلم و دلنوشته با عنوان «نشانه های بی نشان» و با موضوع تشییع و تدفین شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم(ع) خبر داد.

تشییع و تدفین دو شهید گمنام در دانشگاه باقرالعلوم(ع)
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری دو شهید گمنام دفاع مقدس همزمان با اول اسفندماه، سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در دانشگاه باقرالعلوم(ع) پردیسان خبر داد.

زندگی انسان بدون حکومت ممکن نیست
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: اساساً زندگی انسان بدون حکومت ممکن نیست، بدون سیاست نمی توانیم زندگی کنیم، چه برسد به این که بگوییم می توانیم مؤمن باشیم.

اصول و ارکان گفتمان انقلاب اسلامی/ گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در متن و بطن اسلام دارد
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان این که اصول گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در وحی و منابع دین و بطن و متن اسلام دارد، گفت: امام خمینی(ره) با اجتهاد و اسلام شناسی خود این اصول را از متن و بطن منابع دینی استنباط کرد.

مردم ایران اسلامی در طول ۳۹ سال مجاهدت، جنگ و تحریم آبدیده شده اند
دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای ضمن دعوت از عموم مردم جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن تاکید کرد: مردم بزرگوار ایران در طول سال ها مجاهدت، جنگ، تحریم و فشارهای بی‌شمار دشمن آبدیده شده و راه مقابله با فتنه‌ها و بحران‌های منطقه‌ای و جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن را آموخته اند.

جزئیات درخشش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در همایش کتاب سال حوزه
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به بیان موفقیت های این پژوهشگاه در روزهای اخیر در همایش ها و جشنواره ها پرداخت.

انتخاب کتاب کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی(ره) در جشنواره فارابی
کتاب کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی(ره) در نهمین جشنواره بین المللی فارابی، مقام سوم را کسب کرد.

به مناسبت دهه مبارک فجر نمایشگاه «سپیده فجر» در نگارستان اشراق افتتاح شد
نمایشگاهی از آثار طراحی پوستر توسط هنرمندان دهه شصت انقلاب اسلامي ايران به مناسبت دهه مبارک فجر و با عنوان «سپیده فجر» در نگارستان اشراق افتتاح شد.

آثار احیا شده علما برای حوزویان تکلیف ایجاد می کند
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با بیان این که احیای آثار علما برای حوزویان تکلیف ایجاد می کند، گفت: این احیا ضمن این که قدردانی و تجلیل از محققی است که تا آخر عمر از آن حجره محدود خود برای نشر علم و دین استفاده کردند، باید ارزش علما هر چه بیشتر برای حوزویان و غیرحوزویان مطرح شود.

قدردانی آیت الله حسینی بوشهری از تدوین موسوعه علامه کاشف الغطا
آیت الله حسینی بوشهری از تدوین موسوعه علامه کاشف الغطا توسط پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم قدردانی کرد.