نیروی انتظامی
1397/2/15 شنبه اعزام مبلغ به یگان های نیروی انتظامی از طریق دفتر تبلیغات اسلامی دفتر نمایندگی سازمان عقیدتی _ سیاسی نیروی انتظامی جهت اعزام ماه مبارک رمضان از طریق دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم مبلغ می پذیرد.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، به اطلاع مبلغان محترم می رساند دفتر نمایندگی سازمان عقیدتی _ سیاسی نیروی انتظامی جهت اعزام ماه مبارک رمضان از طریق دفتر تبلیغات  اسلامی حوزه علمیه قم مبلغ می پذیرد.

شرایط:

الف)  دارا بودن مدرک تحصیلی حداقل  اتمام پایه  ۹حوزه .
ب)  ساكن بودن در قم .
ج)  اشتغال به تحصیل در حوزه علمیه قم .
ه)  ترجیحاً مبلغان آشنا با شرایط تبليغ در نیروهای نظامی و انتظامی.
د)  داشتن روحیه جهادی و ایثارگری .
ح)  ترجیحاً متأهل بودن.

ملاحظات:
۱_ ایاب و ذهاب برعهده شخص مبلغ می باشد و پس از اتمام مأموریت تبلیغی کرایه راه به حق الزحمه وی اضافه و پرداخت می گردد.
۲_ اعزام مبلغان محترم به صورت مجردی می باشد و امکان حضور خانواده در یگانهای انتظامی به هیچ وجه وجود ندارد.
۳_ امکانات رفاهی مبلغان  عزیز در حد شرایط پاسگاه های مرزی و انتظامی ناجا می باشد.
۴_ تقسیم مبلغان محترم در داخل هر استان بر عهده رئیس عقیدتی _سیاسی (و یا همکاران وی ) در استان مربوطه می باشد.
۵_ تسویه حق الزحمه مبلغان گرامی ، پس از گزارش گیری  یگانهای میزبان محاسبه و به طور معمول ۲۰ روز تا یک ماه بعد از پایان تبلیغ خواهد بود.
۶_ با توجه به اعزام مبلغان گرامی به پاسگاهای مرزی (و یا پاسگاه های انتظامی داخل شهر) برحسب برنامه ریزی یگانهای میزبان جابه جایی در ایام تبلیغ امری محتمل و طبیعی می باشد.(با رعایت قصد عشره)
مبلغان عزیز دارای شرایط ، ابتدا می بایست در سامانه اعزام مبلغ دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم  ثبت نام و حکم دریافت ، سپس جهت دریافت حکم تبلیغی (معرفی به استان مربوطه ) با در دست داشتن مدارک زیر از روز شنبه مورخ ۹۷/۰۲/۱۵ تا روز دوشنبه ۹۷/۰۲/۱۷ در ساعات اداری (۷-۱۴)  به دفتر نمایندگی سازمان عقیدتی _ سیاسی ناجا مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز:

۱_ حکم تبلیغی صادره از دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم.
۲_ یک قطعه عکس معمم (پشت زمینه سفید) .
۳_ ارزیابی تحصیلی ( حداقل  اتمام پایه ۹ و به تاریخ روز).
۴_ شماره حساب بانک سپه به نام شخص مبلغ .
۵_ اصل شناسنامه و کارت ملی و کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی.
۶_ همراه داشتن کد پستی منزل.

نکته ۱_ حضور شخص مبلغ جهت ارائه مدارک مورد نیاز و تکمیل برگ قرارداد اعزام ضروری است و به مدارک ناقص نیز ترتیب اثر داده نخواهد شد . همچنین تأخیر در ارائه مدارک مورد نیاز ، سبب عدم صدور حکم تبلیغ خواهد شد .
نکته ۲_ احکام صادره مبلغان محترم ، در برنامه توجیهی مبلغان ناجا که روز چهارشنبه مورخ ۹۷/۰۲/۱۹ برگزار خواهد شد به ایشان تحویل داده می شود (مکان و ساعت برگزاری گردهمایی مبلغان متعاقباٌ اطلاع رسانی خواهد شد.)

قم .خیابان ساحلی(شهید لواسانی) .کوچه شماره ۵ .فرعی اول دست چپ (شماره ۲) روبروی شورای حل اختلاف.پلاک ۱۰۰
(شماره تماس:۳۷۷۰۶۰۱۰-۰۲۵)

تجمع تشکل های طلبگی در حمایت از عدالت اقتصادی
طلاب و تشکل های طلبگی با عنوان«عدالت اقتصادی» در مدرسه فیضیه تجمع می کنند.

اولین دوره «تربیت مبلغ بین‌الملل معارف رضوی» آغاز شد
مراسم افتتاحیه نخستین دوره «تربیت مبلغان بین‌الملل معارف رضوی» با همکاری چهارجانبه دانشگاه علوم اسلامی رضوی، دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، مدیریت زائران غیرایرانی و مرکز امور بین‌الملل آستان قدس برگزار شد.

فراخوان ثبت‌نام دوره تربیت‌مربی آموزش سوادرسانه
رئیس انجمن سواد رسانه طلاب مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری دوره تربیت مربی «آموزش سواد رسانه» خبر داد.

افتتاحیه چهارمین دوره طرح ملی «گفتمان نخبگان علوم انسانی» برگزار شد
مراسم افتتاحیه چهارمین دوره طرح ملی «گفتمان نخبگان علوم انسانی» با حضور آیت الله اعرافی و حجج اسلام والمسلمین پارسانیا و مریجی در قم برگزار شد.

همفکری حوزه و دانشگاه سبب حل مشکلات علمی می‌شود
عضو هیات امنای دفتر تبلیغات اسلامی گفت: همفکری دو قطب علمی حوزه و دانشگاه سبب می‌شود تا برای مسائلی که علم جامعه اسلامی با آن روبه‌رو است، مسأله شناسی کرده و برای حل آن با مشارکت و پیگیری‌های لازم، اقدام اساسی انجام شود.

تشریح مراحل سه‌گانه طرح نخبگان علوم انسانی
رییس دانشگاه باقرالعلوم(ع) با اشاره به میزان استقبال دانشجویان از طرح نخبگان علوم انسانی به تشریح مراحل سه‌گانه آن پرداخت.

آیین رونمایی از کتاب ما و علوم انسانی برگزار شد
آیین رونمایی از کتاب ما و علوم انسانی در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره طرح ملی «گفتمان نخبگان علوم انسانی» در قم برگزار شد.

تمدن سازی اسلام منحصر به عصر خاصی نیست
مدیر حوزه های علمیه کشور گفت: تمدن سازی اسلام یک تمدن سازی منحصر در عصری با یک مجموعه از مؤلفه‌ها نیست، بلکه در عین سامان‌مندی، فراگیر و هدایتگر همه عرصه‌های وجودی بشر از انعطاف‌های لازم نیز برخوردار است.

نشست نقد و بررسی فیلم «پاپ» برگزار شد
شست نقد و بررسی فیلم «پاپ» با حضور کارگردان و جمعی از هنرمندان و منتقدان و به همت مرکز فرهنگی و هنری دفتر تبلیغات اسلامی در سینما آیه قم برگزار شد.

ارائه گزارش هاي ترکيبي با سرعت بالا در پروژه «هوش سازماني»
رئيس اداره توسعه سيستم هاي سازماني مرکز برنامه ريزي و نظارت راهبردي دفتر تبليغات اسلامي گفت: مزاياي پروژه هوش سازماني اين است که از ديتابيس هاي مختلف موجود در سازمان مي تواند گزارش هاي ترکيبي ارائه دهد و ثانياً اين که سرعت گزارش دهي در آنها بالا مي باشد.