ره توشه
1397/3/28 دوشنبه اعلام فراخوان پيشنهاد موضوعات ره توشه ماه مبارک رمضان 1398 فراخوان پيشنهاد موضوعات ره توشه ماه مبارک رمضان 1398 از سوي معاونت فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي اعلام شد.
به گزارش روابط عمومي دفتر تبليغات اسلامي، گروه تأمين منابع معاونت فرهنگي و تبليغي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم با هدف شناسايي موضوعات مورد نياز جامعه براي تبليغ در ايام ماه مبارک مضان 1398 از مبلغان عزيز دعوت به عمل آورده است تا پيشنهادهاي خود را درباره موضوعات ره توشه ماه مبارک رمضان 1398 ارائه نمايند.
اين گروه همچنين مسابقه ره توشه ماه مبارک رمضان 1397 ، رهتوشه رمضان ويژه خواهران 1397 و کتاب تذکار وحي را برگزار مي کند.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بيشتر نسبت به دانلود فایل های ذیل اقدام نمایند.

فايلها
اطلاعيه مسابقه علمي از کتاب ره‌توشه رمضان اصلي.pdf 130.705 KB
ره‌توشه ويژه خواهران.pdf 131.504 KB
دانلود ره توشه راهيان نور- خواهران - رمضان ????هـ.ق-نسخه PDF.pdf 2.71 MB
دانلود ره توشه راهيان نور - رمضان ????هـ.ق-نسخه PDF.pdf 6.42 MB
فراخوان پيشنهاد موضوعات ره‌توشه ماه مبارک رمضان.pdf 4.59 MB
کتاب تذکار وحي.pdf 147.393 KB

ارائه گزارش هاي ترکيبي با سرعت بالا در پروژه «هوش سازماني»
رئيس اداره توسعه سيستم هاي سازماني مرکز برنامه ريزي و نظارت راهبردي دفتر تبليغات اسلامي گفت: مزاياي پروژه هوش سازماني اين است که از ديتابيس هاي مختلف موجود در سازمان مي تواند گزارش هاي ترکيبي ارائه دهد و ثانياً اين که سرعت گزارش دهي در آنها بالا مي باشد.

ارائه جمع بندي نقطه نظرات پنل هاي تخصصي سومين نشست راهبردي مسأله محوري
جلسه جمع بندي کميسيون هاي شوراي راهبري دفتر تبليغات اسلامي در دهکده وسف قم برگزار شد.

اجراي فعاليت هاي قطبي بايد خلاقانه و با رويکرد هدايتگري انجام گيرد
رييس دفتر تبليغات اسلامي اصفهان با بيان اين که ما در شعب به هيچ وجه نگاه ستادي نداريم، گفت: دغدغه اصلي ما اجراي خلاقانه و تأثيرگذار مصوبات قطبي است.

گزارشي از فعاليت دفتر تبليغات اسلامي خراسان رضوي
رييس دفتر تبليغات اسلامي خراسان رضوي با ارائه گزارشي از عملکرد اين شعبه گفت: مشهد داراي فرصت ها و تهديدهاي زيادي است و بايد از ظرفيت نخبگاني اين شهر استفاده شود.

تمام رشته هاي دانشگاه باقرالعلوم(ع) قطبي است
معاون آموزش دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم گفت: تقريبا تمام رشته هاي دانشگاه باقرالعلوم(ع) در راستاي مصوبات يکي از قطب ها و ميزها است و تمام رشته هاي اين دانشگاه قطبي مي باشد، بنابراين رشته غير قطبي نداريم.

رونمايي از فاز اول سامانه «مديريت دانش»
در سومين نشست راهبردي مسأله محوري که ويژه مديران ارشد و اعضاي هيئت علمي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم در مجموعه فرهنگي فردوس وسف برگزار شد، از فاز اول سامانه مدیریت دانش رونمایی شد.

فعاليت هاي قطبي معاونت فرهنگي و تبليغي دفتر تبليغات اسلامي
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، فعالیت های قطبی این معاونت را تبیین کرد.

وجود 411 پروژه و فعاليت قطبي در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي
رييس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي گفت: در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي 411 پروژه و فعاليت قطبي داريم که انواع فعاليت قطبي اعم از کتاب، همايش، نشست و... را شامل مي شود.

هشدار رییس دفتر تبلیغات اسلامی نسبت به شکاف ميان نخبگان جامعه
رييس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم گفت: در جامعه نخبگاني ما گسست ها و گسل ها رو به افزايش است و يک امر آن مسأله فقدان گفت و گو است و نياموخته ايم که گفت وگوهاي نخبگاني شکل بگيرد.

برگزاری سومین نشست راهبردی مسأله محوری دفتر تبلیغات اسلامی/ تشریح برنامه ها
دبیر شورای راهبری قطب های فکری فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری سومین نشست راهبردی مساله محوری با حضور اعضای هیات علمی و اعضای قطب ها و میزهای فکری فرهنگی ایبن دفتر در دهکده وسف قم خبر داد.