ره توشه
1397/3/28 دوشنبه اعلام فراخوان پيشنهاد موضوعات ره توشه ماه مبارک رمضان 1398 فراخوان پيشنهاد موضوعات ره توشه ماه مبارک رمضان 1398 از سوي معاونت فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي اعلام شد.
به گزارش روابط عمومي دفتر تبليغات اسلامي، گروه تأمين منابع معاونت فرهنگي و تبليغي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم با هدف شناسايي موضوعات مورد نياز جامعه براي تبليغ در ايام ماه مبارک مضان 1398 از مبلغان عزيز دعوت به عمل آورده است تا پيشنهادهاي خود را درباره موضوعات ره توشه ماه مبارک رمضان 1398 ارائه نمايند.
اين گروه همچنين مسابقه ره توشه ماه مبارک رمضان 1397 ، رهتوشه رمضان ويژه خواهران 1397 و کتاب تذکار وحي را برگزار مي کند.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بيشتر نسبت به دانلود فایل های ذیل اقدام نمایند.

فايلها
اطلاعيه مسابقه علمي از کتاب ره‌توشه رمضان اصلي.pdf 130.705 KB
ره‌توشه ويژه خواهران.pdf 131.504 KB
دانلود ره توشه راهيان نور- خواهران - رمضان ????هـ.ق-نسخه PDF.pdf 2.71 MB
دانلود ره توشه راهيان نور - رمضان ????هـ.ق-نسخه PDF.pdf 6.42 MB
فراخوان پيشنهاد موضوعات ره‌توشه ماه مبارک رمضان.pdf 4.59 MB
کتاب تذکار وحي.pdf 147.393 KB

برپایی چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی در قم
معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از برپایی چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری این دفتر در مرکز همایش های غدیر قم خبر داد.

برنامه‌های چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی
برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اعلام شد.

آیین رونمایی از کتاب «ترجمه اصول کافی» استاد انصاریان برگزار می شود
با حضور فرهیختگان و اساتید حوزه و دانشگاه آیین رونمایی از کتاب ارزشمند «ترجمه اصول کافی» استاد حسین انصاریان از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار خواهد شد.

دفتر تبلیغات اسلامی میدان‌دار برآورده کردن نیازهای نظام اسلامی
نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: دفتر تبلیغات اسلامی به عنوان نهادی حوزوی از دیرزمان همیشه مرکز اجتماع، حضور و تبادل فکر و اندیشه بوده و می تواند میدان دار برآورده کردن نیازهای نظام اسلامی باشد.

نظریه «تزاحم واجبات شرطی در قانون گذاری» مورد نقد و بررسی قرار گرفت
پیش اجلاسیه کرسی نظریه پردازی نظریه «تزاحم واجبات شرطی در قانون گذاری» به همت پژوهشکده فقه و حقوق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.

نشست «راهبرد ساختار ارتقای کارآمدی نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران» برگزار شد
نشست «راهبرد ساختار ارتقای کارآمدی نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران» به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.

مراسم گرامیداشت هفته بسیج در دانشگاه باقرالعلوم(ع) برگزار شد
فرمانده مدافع حرم در سوریه با بیان این که جامعه بدون روحانی، جامعه‌ای یتیم است، گفت: حوزه‌های علمیه‌اند که بسیج و رزمندگان جبهه مقاومت را پرورش می‌دهند.

40 کرسی آزاد اندیشی در 40 سالگی انقلاب برگزار خواهد شد
با توجه به این که یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی که ترویج نقادی و گفتمان آزاد می باشد، 40 کرسی آزاد اندیشی و نظریه پردازی در 40 سالگی انقلاب توسط دبیرخانه کرسی های آزاداندیشی حوزه علمیه اصفهان برگزار می شود.

نشست علمی «بررسی مبانی تربیتی علامه طباطبایی و آیت الله سعادت پرور» برگزار شد
استاد تفسیر قرآن با بیان این که علمای متقدم اخلاق را نردبان رسیدن به توحید و ولایت قرار می دادند، گفت: اعتقاد به توحید، محوری ترین عنصر تعالیم اسلام است و تنها با نردبان اخلاق می توان به باور توحیدی دست یافت.

کارگاه «قرآن و سینما» برگزار می‌شود
کارگاه «قرآن و سینما» ویژه طلاب خواهر ایرانی و غیر ایرانی برگزار می‌شود.