نشست نقد و تحلیل فیلم
1397/4/7 پنجشنبه به همت مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی؛ نشست نقد فیلم «فِراری» برگزار شد نشست نقد فیلم «فِراری» به همت مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی و در سینما آیه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، نشست نقد فیلم «فراری» با حضور داوودنژاد "کارگردان این فیلم" و حجت الاسلام والمسلمین رادنیک "کارشناس سینما" و جمعی از فعالان عرصه نقد فیلم در سینما آیه برگزار شد.
در ابتدای این نشست، حجت الاسلام رادنیک با اشاره به فیلم فراری اظهار داشت: وقتی در قم در رابطه با فیلمی بحث می کنیم باید به مقولات فرهنگی و اندیشه ای فیلم  و این که شما به عنوان یک کارگردان با تجربه چه دغدغه ای داشته اید که به این موضوع "نقد اجتماعی" پرداخته اید، توجه کنیم.
وی تصریح کرد: مقدمه من به نقد این فیلم این است که یکی از دلایلی که ما در جشنواره، فیلم فراری را دیدیم و پسندیدیم این است که فیلم یک مسأله اجتماعی را تحلیل می کند و پیشنهادهایی را می دهد و طرح بحث فیلم را پسندیدیم و احساس کردیم که در سینمای ایران در این زمینه خلأ اساسی وجود دارد.
این کارشناس سینما با اشاره به مبانی اندیشه ای در اندیشه پست مدرن، خاطر نشان کرد: یکی از چیزهایی که ما در فراری می بینیم دوتایی های چند گانه برگرفته از اندیشه پست مدرن در این فیلم است که فراری و پیکان، دختر نسل چهارمی و مرد نسل اولی، نو کیسه ها و فقرا و از این قبیل دوتایی ها در فیلم زیاد دیده می شود و اتفاقا از لحاظ ساختاری فیلم توانسته معنا و محتوایی که دنبالش بوده را به خوبی نشان دهد و آن را بپروراند.
وی گفت: این فیلم یک فیلم شاخص است که وارد مسائل اجتماعی شده و جریان های مختلف از قبیل از هم پاشیدگی خانواده و آلودگی های موجود در فضای شهر و کسانی که در جامعه هستند و ایستاده اند و نقش خودشان را ایفا می کنند و مجموعه ای از این مباحث را در داخل داستان فیلمی که به راحتی بیننده می تواند با شخصیت های داستان همراه شود را بیان کرده است.
حجت الاسلام والمسلمین رادنیک با بیان این که در این فیلم به جهان مددرسان هم اشاره ای شده است، گفت: این فیلم ضمن بیان مشکلات برای حل مشکلات راهکار می دهد و فردی را نشان می دهد که در عین حالی که مشکلات زیادی دارد ولی باز ایستاده است و مقاومت می کند تا مشکلات را برطرف کند.
وی با بیان این که نگاه من نسبت به این فیلم نگاه مثبتی است، خاطرنشان کرد: ما باید مکانیسم هایی را تعریف کنیم که این گونه نگاه های نقد اجتماعی در سینما تقویت شود.
در ادامه این نشست علیرضا داوود نژاد "کارگردان فیلم فراری" با انتقاد از اکران نامناسب فیلم فراری در سینماهای کشور، به مطالب مطرح شده در نشست و معرفی بیشتر این فیلم پرداخت.
فِراری فیلمی به کارگردانی علیرضا داوودنژاد، نویسندگی کامبوزیا پرتوی و تهیه‌کنندگی جهانگیر کوثری و تولید سال ۱۳۹۴ است که در سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۹۵ به نمایش درآمد.
این فیلم درباره دختری است که از شهرستان به تهران می‌آید و تلاش می‌کند تا با خودروی «فِراری» نه و نیم میلیاردی، عکس یادگاری بگیرد و درگیر ماجراهایی می‌شود.
این فیلم در تاریخ ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ در سینماهای کشور اکران شده‌است.

آمادگی مذاکره و گفتگوی علمی با متخصصین تصوف را داریم
رئیس قطب تعمیق ایمان و باورهای دینی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: آمادگی داریم با متخصصین تصوف جلسه مذاکره و مباحثه بگذاریم و گفت و گوی علمی صورت بگیرد.

یکی از وظایف دفتر تبلیغات اسلامی شناسایی جریان های انحرافی است
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: وظیفه دفتر تبلیغات اسلامی به عنوان یک نهاد علمی، دینی و فرهنگی، این است که جریان هایی را که دچار اختلاف، زاویه و تضاد با محیط و فرهنگ عمومی هستند را شناسایی و وضعیت شناسی کند.

حرکت در مقابله با فرقه های انحرافی بسیار مفید و نافع است
آیت الله العظمی علوی گرگانی گفت: حرکت در مقابله با فرقه های انحرافی بسیار مفید و نافع است.

جلوگیری از پيشبرد اهداف فرقه‌هاي انحرافي با بهره گيري از رهنمودهاي اهل بيت(ع)
نماينده آيت الله العظمي سيستاني در ايران بر لزوم روشنگري و نقد انحرافات فرقه هاي صوفيه تاکید کرد.

فراخوان دوره های «تربیت پژوهشگر» با رویکرد مسئله محوری
مدیر گروه‌ مطالعات کاربردی اخلاق و تربیت اسلامی مرکز پژوهش های اسلامی معصومیه وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی از انتشار فراخوان دومین دوره جذب «تربیت پژوهشگر» ویژه خواهران طلبه خبر داد.

همایش ملی تصوف؛ شاخصه ها و نقدها برگزار می شود
اولین همایش ملی تصوف؛ شاخصه ها و نقدها به همت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می شود.

اولین جشنواره ملی مهدویت برگزار می شود
اولین جشنواره ملی مهدویت در بخش های علمی،پژوهشی، فرهنگی و هنری و با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می شود.

دیدار جمعی از دست‌اندرکاران همایش ملی تصوف با آیت الله العظمی وحید خراسانی
آیت الله العظمی وحید خراسانی در دیدار با جمعی از دست‌اندرکاران همایش ملی تصوف، برگزاری این همایش را اقدامی بسیار مقدس دانست.

تصوف در مقابل ولایت اهل بیت(ع) قرار دارد
آیت الله العظمی صافی گلپایگانی با اشاره به ضرورت نقد علمی جریان تصوف، این اندیشه را در مقابل ولایت اهل بیت(ع) دانست.

نفوذ تصوف با استفاده از نام عرفان در مراکز دینی
دبیر علمی همایش با اشاره به نفوذ تصوف با استفاده از نام عرفان و بزرگان عرفانی ما در مراکز دینی، از برگزاری همایشی برای بررسی و نقد اندیشه تصوف فرقه‌ای در مهرماه سال جاری خبر داد.