جشنواره مهدویت
1397/7/11 چهارشنبه با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی؛ اولین جشنواره ملی مهدویت برگزار می شود اولین جشنواره ملی مهدویت در بخش های علمی،پژوهشی، فرهنگی و هنری و با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، اولین جشنواره ملی مهدویت به همت جهاددانشگاهی واحد استان قم و با همکاری نهادهای علمی و فرهنگی دانشگاهی و حوزوی و اجرایی کشور برگزار می شود.
این جشنواره با هدف توسعه و ترویج فرهنگ متعالی مهدویت و با رویکرد های مختلف برگزار می شودو بخش های این جشنواره شامل بخش هنری، فرهنگی، کتابخوانی، رسانه، فضای مجازی و پژوهشی با محوریت موضوع همایش دکترین مهدویت(چالش های عصر غیبت) هستند.
در بخش پژوهشی به موضوعاتی چون چالش های اجتماعی و سیاسی، اعتقادی و فرهنگی با ریز موضوعات گسترده پرداخته می شود؛ همچنین در راستای تعمیق و ترویج این مباحث، نشست های تخصصی نیز در مراکز علمی حوزوی و دانشگاهی برگزار می شود.
مهلت ارسال آثار تا ۱۵ آبان ماه سال جاری است (مهلت ارسال اثر در بخش پژوهشی تا ۱۵ بهمن ماه می باشد) و ارسال آثار از طریق دبیرخانه دائمی جشنواره به نشانی قم، بلوار الغدیر ابتدای خیابان صفاشهر کوچه جهاددانشگاهی(۱/۱) و سایت جشنواره به نشانی www.mahdaviatfest.ir می باشد.
کلمات کليدي
جشنواره ملی مهدویت, جایزه, وبلاگ نویسی, دکترین مهدویت, دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم, مهدویت, تخصصی مهدویت, جهاد دانشگاهی, مسابقات

برپایی چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی در قم
معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از برپایی چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری این دفتر در مرکز همایش های غدیر قم خبر داد.

برنامه‌های چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی
برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اعلام شد.

آیین رونمایی از کتاب «ترجمه اصول کافی» استاد انصاریان برگزار می شود
با حضور فرهیختگان و اساتید حوزه و دانشگاه آیین رونمایی از کتاب ارزشمند «ترجمه اصول کافی» استاد حسین انصاریان از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار خواهد شد.

دفتر تبلیغات اسلامی میدان‌دار برآورده کردن نیازهای نظام اسلامی
نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: دفتر تبلیغات اسلامی به عنوان نهادی حوزوی از دیرزمان همیشه مرکز اجتماع، حضور و تبادل فکر و اندیشه بوده و می تواند میدان دار برآورده کردن نیازهای نظام اسلامی باشد.

نظریه «تزاحم واجبات شرطی در قانون گذاری» مورد نقد و بررسی قرار گرفت
پیش اجلاسیه کرسی نظریه پردازی نظریه «تزاحم واجبات شرطی در قانون گذاری» به همت پژوهشکده فقه و حقوق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.

نشست «راهبرد ساختار ارتقای کارآمدی نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران» برگزار شد
نشست «راهبرد ساختار ارتقای کارآمدی نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران» به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.

مراسم گرامیداشت هفته بسیج در دانشگاه باقرالعلوم(ع) برگزار شد
فرمانده مدافع حرم در سوریه با بیان این که جامعه بدون روحانی، جامعه‌ای یتیم است، گفت: حوزه‌های علمیه‌اند که بسیج و رزمندگان جبهه مقاومت را پرورش می‌دهند.

40 کرسی آزاد اندیشی در 40 سالگی انقلاب برگزار خواهد شد
با توجه به این که یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی که ترویج نقادی و گفتمان آزاد می باشد، 40 کرسی آزاد اندیشی و نظریه پردازی در 40 سالگی انقلاب توسط دبیرخانه کرسی های آزاداندیشی حوزه علمیه اصفهان برگزار می شود.

نشست علمی «بررسی مبانی تربیتی علامه طباطبایی و آیت الله سعادت پرور» برگزار شد
استاد تفسیر قرآن با بیان این که علمای متقدم اخلاق را نردبان رسیدن به توحید و ولایت قرار می دادند، گفت: اعتقاد به توحید، محوری ترین عنصر تعالیم اسلام است و تنها با نردبان اخلاق می توان به باور توحیدی دست یافت.

کارگاه «قرآن و سینما» برگزار می‌شود
کارگاه «قرآن و سینما» ویژه طلاب خواهر ایرانی و غیر ایرانی برگزار می‌شود.