هاشمیان
1396/4/17 شنبه از سوی رییس دفتر تبلیغات اسلامی؛ دبیر شورای راهبری قطب‌های فکری و فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی منصوب شد دبیر شورای راهبری قطب‌های فکری و فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی از سوی حجت الاسلام والمسلمین دکتر واعظی منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، متن حکم صادره خطاب به حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین هاشمیان بدین شرح است: با عنایت به پیشنهاد ریاست محترم مرکز برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی، مبنی بر تصدی دبیری شورای راهبری در مقطع کنونی توسط مدیر کل مطالعات راهبردی آن مرکز، جنابعالی که از شایستگی‌های علمی و مدیریتی برخوردار هستید، در مدت مدیر کلی مطالعات راهبردی به عنوان «دبیر شورای راهبری قطب‌های فکری و فرهنگی» منصوب می‌شوید.
نظر به اهمیت هماهنگی حداکثری میان ادارات کل مرکز برنامه‌ریزی با دبیرخانه شورای راهبری لازم است تدابیری برای هم‌افزایی مناسب زیر نظر رئیس مرکز برنامه‌ریزی اتخاذ گردد.
افزون بر تهیه دستور جلسات شورای راهبری، موارد ذیل اهم وظایف دبیرخانه در این مرحله از حرکت قطب‌های فکری و فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی به شمار می‌آید:
1ـ تهیه و ارایه گزارش‌های دوره‌ای و موردی از عملکرد قطب‌ها به شورای راهبری.
2ـ اطلاع‌رسانی شایسته از فعالیت‌های مساله محور دفتر تبلیغات اسلامی و بازتاب برنامه‌های قطب‌ها در وبگاه اختصاصی دبیرخانه.
3ـ اهتمام به تسهیل روابط میان قطب‌ها و صف‌های دفتر و آسب‌شناسی آن.
4ـ معاضدت اداره کل مطالعات راهبردی در ارزیابی راهبردی برنامه‌های قطب‌ها.
5ـ مساعدت اداره کل برنامه و بودجه در ارزیابی عملیاتی اقدامات اجرایی.
در پایان ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های آقای دکتر معینی‌پور در دوره تصدی دبیری شورا، توفیقات جنابعالی را از خداوند متعال خواستارم.

فراخوان مقاله با موضوع «خانواده و ضعف سواد در مصرف فضای ‏مجازی»
پژوهشکده الهیات و خانواده دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان از طلاب و اندیشمندان برای نگارش و ارسال مقاله با موضوع «خانواده و ضعف سواد در مصرف فضای ‏مجازی دعوت می کند.

دومین كنگره نماز و سلامت روان برگزار می‌شود
دومین كنگره نماز و سلامت روان به منظور توسعه و ترویج و پژوهش مبانی علمی روانشناسی مبتنی بر نماز برگزار می‌شود.

باید در متن حوزه برخی از ممنوعیت ها برداشته شود/ عاشورا تجلی گاه هنر شیعی است
آیت الله حسینی الهاشمی گفت: باید در متن حوزه برخی از ممنوعیت ها برداشته شود و یک نفر بحث عمیقی را شروع کند و با دید فقاهتی، حدود و ثقور روشن تری ارائه کند.

پانزدهمین شماره فصلنامه اسلام و مطالعات اجتماعی منتشر شد
شماره 15 فصلنامه علمی ـ پژوهشی اسلام و مطالعات اجتماعی به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.

کارگاه قصه، رمان وخاطره ویژه طلاب برگزار می شود
رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری کارگاه قصه، رمان وخاطره ویژه طلاب به همت این مرکز خبر داد.

طرح سوگواره مجازی بلاغ برگزار می شود
تبیین موضوعات سبک زندگی حسینی، وحدت و عزت حسینی، دشمن شناسی و بصیــرت حسینی در فضای مجازی ، وانسجام بخشی به فعالیت های تبلیغی، حول محور سیره عملی امام حسین(ع) از دیگر اهداف این طرح است.

​اجرای طرح نذر کتاب در کتابخوان پژوهان
همزمان با فرارسیدن ایام محرم، طرح نذر کتاب توسط مدیریت فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و موسسه بوستان کتاب وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اجرا می‌شود.

تأثیرگذاری در مناسبات خانواده منوط به آشتی روحانیون با خانواده ها است
رییس مرکز تحقیقات زن و خانواده گفت: رشته بندی های حوزه باید به شکلی که دین به حیات عمومی مردم بیاید، تغییر پیدا کند.

دنیای شبهه به خانواده ها کشیده شده است/معرفی چند اثر ویژه تبلیغ محرم الحرام
استاد حوزه علمیه قم گفت: سخنان و پیام های امام حسین(ع) بهترین عنوان اعتقادی، کلامی، اخلاقی و سیاسی در ایام تبلیغی است.

مهم ترین مشکل خانواده ها نبود حاکمیت خداوند است
استاد حوزه علمیه قم نبود حاکمیت خداوند را مهم ترین مشکل خانواده ها عنوان کرد و گفت: تا وقتی که خدا در خانواده ها حاکم نشود، از آسیب ها در امان نخواهیم بود.