سنجاقک
1396/4/20 سه‌شنبه ماهنامه سنجاقک در گام صد و چهل و هشتم شماره صد و چهل و هشتم  ماهنامه سنجاقک از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم منتشر و روانه بازار نشر شد.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، صد و چهل و هشتمین شماره ماهنامه فرهنگی آموزشی خردسالان ایران با عنوان سنجاقک به مدیر مسؤولی محمد حسنی از سوی دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم ویژه تیر ماه 1396 منتشر شد.
سنجاقک ماهنامه‌ای است که برای خردسالان تهیه شده است. این مجله برای جنبه‌های آموزشی، سرگرمی، افزایش مهارت‌های علمی، کسب اطلاعات و تقویت قدرت تجسم و تخیل خردسالان مفید می‌باشد.
در این شماره از نشریه می‌خوانیم: «داستان/ کتانی صورتی»،  «شعر/ لاک پشت مسافر»، «اسم من چیه؟/ میوه» «سرگرمی/ فروشگاه»، «کمیک استریپ/ اسب آبی»، «داستان/ گل و گلدان»، «سفرهای هوپی/ عید فطر»، «داستان/ حبه انگور کجاست؟»، «داستان/ نرمک»، «سرگرمی»، «رنگ آمیزی»  و «تو هم می تونی».
 شماره صد و چهل و هشتمین ماهنامه فرهنگی آموزشی خردسالان ایران با عنوان سنجاقک به سر دبیری علی باباجانی از سوی دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم ویژه تیر 1396 در 32 صفحه به قیمت 3500 تومان منتشر شده است.

فراخوان عکس، فیلم و دلنوشته شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم(ع)
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از اعلام فراخوان فراخوان عکس، فیلم و دلنوشته با عنوان «نشانه های بی نشان» و با موضوع تشییع و تدفین شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم(ع) خبر داد.

تشییع و تدفین دو شهید گمنام در دانشگاه باقرالعلوم(ع)
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری دو شهید گمنام دفاع مقدس همزمان با اول اسفندماه، سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در دانشگاه باقرالعلوم(ع) پردیسان خبر داد.

زندگی انسان بدون حکومت ممکن نیست
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: اساساً زندگی انسان بدون حکومت ممکن نیست، بدون سیاست نمی توانیم زندگی کنیم، چه برسد به این که بگوییم می توانیم مؤمن باشیم.

اصول و ارکان گفتمان انقلاب اسلامی/ گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در متن و بطن اسلام دارد
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان این که اصول گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در وحی و منابع دین و بطن و متن اسلام دارد، گفت: امام خمینی(ره) با اجتهاد و اسلام شناسی خود این اصول را از متن و بطن منابع دینی استنباط کرد.

مردم ایران اسلامی در طول ۳۹ سال مجاهدت، جنگ و تحریم آبدیده شده اند
دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای ضمن دعوت از عموم مردم جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن تاکید کرد: مردم بزرگوار ایران در طول سال ها مجاهدت، جنگ، تحریم و فشارهای بی‌شمار دشمن آبدیده شده و راه مقابله با فتنه‌ها و بحران‌های منطقه‌ای و جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن را آموخته اند.

جزئیات درخشش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در همایش کتاب سال حوزه
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به بیان موفقیت های این پژوهشگاه در روزهای اخیر در همایش ها و جشنواره ها پرداخت.

انتخاب کتاب کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی(ره) در جشنواره فارابی
کتاب کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی(ره) در نهمین جشنواره بین المللی فارابی، مقام سوم را کسب کرد.

به مناسبت دهه مبارک فجر نمایشگاه «سپیده فجر» در نگارستان اشراق افتتاح شد
نمایشگاهی از آثار طراحی پوستر توسط هنرمندان دهه شصت انقلاب اسلامي ايران به مناسبت دهه مبارک فجر و با عنوان «سپیده فجر» در نگارستان اشراق افتتاح شد.

آثار احیا شده علما برای حوزویان تکلیف ایجاد می کند
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با بیان این که احیای آثار علما برای حوزویان تکلیف ایجاد می کند، گفت: این احیا ضمن این که قدردانی و تجلیل از محققی است که تا آخر عمر از آن حجره محدود خود برای نشر علم و دین استفاده کردند، باید ارزش علما هر چه بیشتر برای حوزویان و غیرحوزویان مطرح شود.

قدردانی آیت الله حسینی بوشهری از تدوین موسوعه علامه کاشف الغطا
آیت الله حسینی بوشهری از تدوین موسوعه علامه کاشف الغطا توسط پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم قدردانی کرد.