هانی
1396/4/20 سه‌شنبه مدیر فناوری اطلاعات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم خبرداد: استقرار 31 سامانه توسط مدیریت فناوری اطلاعات دفترتا پایان سال 1395 مدیر فناوری اطلاعات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از استقرار 31 سامانه در حوزه های مختلف در مراکز هزینه دفتر توسط مدیریت  فناوری اطلاعات مرکز برنامه ریزی و نظارت راهبردی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی ، سید حسن هانی در گفت وگویی اظهار داشت : حدود 31 سامانه در حوزه های مختلفی همچون مکاتبات ، حسابداری مالی ، حقوق و دستمزد ، حضور و غیاب ، اموال ، انبار و حسابداری انبار ، خرید و تدارکات ، تشکیلات ، بودجه  ، آموزش کارکنان ، آموزش دانش پزوهان ، کتابخانه فیزیکی و دیجیتالی ، میز امانات ، آموزش مجازی ، نشریات ، پرتال درون سازمانی و برون سازمانی، پیامک و ... تا پایان سال 1395 در مراکز هزینه استقرار یافته است.
وی افزود: امروزه بهبود فرآیندهای کسب و کار  و عملکرد سازمان در گرو استفاده مناسب از فناوری اطلاعات می باشدو نیاز به دستیابی سریع به داده های صحیح، جامع و منسجم در سراسر سازمان از الزامات بوده که این امر با ایجاد ، ارتقاء و پشتیبانی از سامانه های اطلاعاتی امکان پذیر می باشد.
مدیر فناوری اطلاعات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ادامه داد: تمام سازمان ها برای موفقیت خود به فناوری اطلاعات تکیه کرده و باور دارند که بدون استفاده از این ابزار امکان رسیدن به اهداف خود را نخواهند داشت.
وی خاطرنشان کرد: اگر فرآیندها وخدمات فناوری اطلاعات به نحو مقتضی پیاده سازی ، مدیریت و پشتیبانی شوند ، سازمان بیش از پیش می تواند موفق باشد و به مرور زمان شاهد کاهش اختلالات در سازمان، افزایش بهره وری ، کاهش هزینه ها ، بهبود در روابط کلان و در نهایت دست یافتن به اهداف و ماموریت های سازمانی خواهیم بود.

فراخوان عکس، فیلم و دلنوشته شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم(ع)
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از اعلام فراخوان فراخوان عکس، فیلم و دلنوشته با عنوان «نشانه های بی نشان» و با موضوع تشییع و تدفین شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم(ع) خبر داد.

تشییع و تدفین دو شهید گمنام در دانشگاه باقرالعلوم(ع)
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری دو شهید گمنام دفاع مقدس همزمان با اول اسفندماه، سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در دانشگاه باقرالعلوم(ع) پردیسان خبر داد.

زندگی انسان بدون حکومت ممکن نیست
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: اساساً زندگی انسان بدون حکومت ممکن نیست، بدون سیاست نمی توانیم زندگی کنیم، چه برسد به این که بگوییم می توانیم مؤمن باشیم.

اصول و ارکان گفتمان انقلاب اسلامی/ گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در متن و بطن اسلام دارد
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان این که اصول گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در وحی و منابع دین و بطن و متن اسلام دارد، گفت: امام خمینی(ره) با اجتهاد و اسلام شناسی خود این اصول را از متن و بطن منابع دینی استنباط کرد.

مردم ایران اسلامی در طول ۳۹ سال مجاهدت، جنگ و تحریم آبدیده شده اند
دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای ضمن دعوت از عموم مردم جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن تاکید کرد: مردم بزرگوار ایران در طول سال ها مجاهدت، جنگ، تحریم و فشارهای بی‌شمار دشمن آبدیده شده و راه مقابله با فتنه‌ها و بحران‌های منطقه‌ای و جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن را آموخته اند.

جزئیات درخشش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در همایش کتاب سال حوزه
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به بیان موفقیت های این پژوهشگاه در روزهای اخیر در همایش ها و جشنواره ها پرداخت.

انتخاب کتاب کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی(ره) در جشنواره فارابی
کتاب کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی(ره) در نهمین جشنواره بین المللی فارابی، مقام سوم را کسب کرد.

به مناسبت دهه مبارک فجر نمایشگاه «سپیده فجر» در نگارستان اشراق افتتاح شد
نمایشگاهی از آثار طراحی پوستر توسط هنرمندان دهه شصت انقلاب اسلامي ايران به مناسبت دهه مبارک فجر و با عنوان «سپیده فجر» در نگارستان اشراق افتتاح شد.

آثار احیا شده علما برای حوزویان تکلیف ایجاد می کند
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با بیان این که احیای آثار علما برای حوزویان تکلیف ایجاد می کند، گفت: این احیا ضمن این که قدردانی و تجلیل از محققی است که تا آخر عمر از آن حجره محدود خود برای نشر علم و دین استفاده کردند، باید ارزش علما هر چه بیشتر برای حوزویان و غیرحوزویان مطرح شود.

قدردانی آیت الله حسینی بوشهری از تدوین موسوعه علامه کاشف الغطا
آیت الله حسینی بوشهری از تدوین موسوعه علامه کاشف الغطا توسط پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم قدردانی کرد.