هانی
1396/4/20 سه شنبه مدیر فناوری اطلاعات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم خبرداد: استقرار 31 سامانه توسط مدیریت فناوری اطلاعات دفترتا پایان سال 1395 مدیر فناوری اطلاعات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از استقرار 31 سامانه در حوزه های مختلف در مراکز هزینه دفتر توسط مدیریت  فناوری اطلاعات مرکز برنامه ریزی و نظارت راهبردی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی ، سید حسن هانی در گفت وگویی اظهار داشت : حدود 31 سامانه در حوزه های مختلفی همچون مکاتبات ، حسابداری مالی ، حقوق و دستمزد ، حضور و غیاب ، اموال ، انبار و حسابداری انبار ، خرید و تدارکات ، تشکیلات ، بودجه  ، آموزش کارکنان ، آموزش دانش پزوهان ، کتابخانه فیزیکی و دیجیتالی ، میز امانات ، آموزش مجازی ، نشریات ، پرتال درون سازمانی و برون سازمانی، پیامک و ... تا پایان سال 1395 در مراکز هزینه استقرار یافته است.
وی افزود: امروزه بهبود فرآیندهای کسب و کار  و عملکرد سازمان در گرو استفاده مناسب از فناوری اطلاعات می باشدو نیاز به دستیابی سریع به داده های صحیح، جامع و منسجم در سراسر سازمان از الزامات بوده که این امر با ایجاد ، ارتقاء و پشتیبانی از سامانه های اطلاعاتی امکان پذیر می باشد.
مدیر فناوری اطلاعات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ادامه داد: تمام سازمان ها برای موفقیت خود به فناوری اطلاعات تکیه کرده و باور دارند که بدون استفاده از این ابزار امکان رسیدن به اهداف خود را نخواهند داشت.
وی خاطرنشان کرد: اگر فرآیندها وخدمات فناوری اطلاعات به نحو مقتضی پیاده سازی ، مدیریت و پشتیبانی شوند ، سازمان بیش از پیش می تواند موفق باشد و به مرور زمان شاهد کاهش اختلالات در سازمان، افزایش بهره وری ، کاهش هزینه ها ، بهبود در روابط کلان و در نهایت دست یافتن به اهداف و ماموریت های سازمانی خواهیم بود.

معرفی گفتمان نخبگان علوم انسانی
هدف اصلی دورۀ آموزشی گفتمان ایجاد ظرفیت علمی ‌‎لازم در دانشجویان نخبه علوم انسانی برای ورود فعال به عرصۀ گفتمان‌سازی، آموزش، پژوهش و نظریه‌پردازی در مطالعات انتقادی علوم انسانی و علوم انسانی اسلامی ‌‎می‌‎باشد.

برگزاری دوره آموزش روزنامه‌نگاری توسط انجمن سواد‌ رسانه طلاب
انجمن سواد رسانه مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با همکاری سازمان بسیج رسانه قم دوره آموزش روزنامه‌نگاری را برگزار می‌کند.

استقرار 31 سامانه توسط مدیریت فناوری اطلاعات دفترتا پایان سال 1395

شماره 276 ماهنامه فرهنگی کودکان ایران(پوپک) منتشر شد
شماره 276 ماهنامه فرهنگی کودکان ایران(پوپک) به صاحب امتیازی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و به مدیرمسؤولی محمد حسنی ویژه خرداد 1396 چاپ و روانه بازار شد.

جشنواره کتاب نوآوری‌های قرآنی کشور فراخوان شد/ «طنین وحی»؛ کاری ابتکاری از حوزه علمیه
جشنواره کتاب نوآوری‌های قرآنی کشور از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می‌شود.

بررسی تصویرسازی از امام زمان (عج) در سینمای غرب
انجمن سواد رسانه مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و مرکز فرهنگی آموزشی فاطمه الزهرا (س) نشست سینما، منجی و آخرالزمان را برگزار می‌کنند.

ماهنامه سنجاقک در گام صد و چهل و هشتم
شماره صد و چهل و هشتم  ماهنامه سنجاقک از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم منتشر و روانه بازار نشر شد.

نشست خبری فراخوان کتاب نوآوری های قرآنی کشور برگزار می شود
نشست خبری فراخوان کتاب نوآوری های قرآنی کشور با حضور رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در مرکز همایش های غدیر قم برگزار می شود.

«جایگاه قرآن در حوزه»
رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در گفتگویی به جایگاه قرآن در حوزه علمیه پرداخت. متن کامل گفتگوی وی در ادامه می آید.

برگزاری مصاحبه داوطلبان دوره  دکتری دانشگاه باقرالعلوم(ع)/ زمان اعلام نتایج نهایی دهه اول شهریورماه
مدیر پذیرش و امور دانشجویی دانشگاه باقرالعلوم(ع) گفت: مصاحبه داوطلبان دوره های دکتری دانشگاه باقرالعلوم(ع) در هفته جاری از 10 تیرماه 1396 در حال برگزاری است.