آموزش خبرنگاری
1396/4/21 چهارشنبه برگزاری دوره آموزش روزنامه‌نگاری توسط انجمن سواد‌ رسانه طلاب انجمن سواد رسانه مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با همکاری سازمان بسیج رسانه قم دوره آموزش روزنامه‌نگاری را برگزار می‌کند.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، در این دوره که با حضور اساتید دانشگاه‌ها، سردبیران روزنامه‌ها و خبرنگاران نخبه خبرگزاری‌ها برگزار می‌شود، مباحثی همچون جریان‌شناسی رسانه با تاکید بر مطبوعات و خبرگزاری‌ها، آموزش خبرنویسی، تکنیک‌های مصاحبه، یادداشت نویسی، گزارش‌نویسی، مدیریت منابع خبر، سیاست‌گذاری رسانه با تاکید بر مطبوعات و خبرگزاری‌ها، چارچوب‌بندی خبر در مطبوعات و خبرگزاری‌ها، رویکردهای تولید خبر، عملیات‌روانی و ... تدریس خواهد شد.
این دوره ویژه طلاب برادر و خواهر حوزه‌های علمیه بوده و در مرداد و شهریور ماه 1396 برگزار خواهد شد.
علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت نام بصورت حضوری تا آخر تیر ماه 1396  همراه با مدارک موردنیاز (عکس – فتوکپی شناسنامه – مدرک حوزوی - مبلغ 50 هزار تومان به عنوان هزینه دوره) به مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی، واقع در قم، خیابان شهداء (صفائیه)، کوچه 21، فرعی اول، سمت چپ، مراجعه کنند.
قابل ذکر است که بعد از پایان دوره به شرکت کنندگان مدرک معتبر اعطا خواهد شد.

فراخوان مقاله با موضوع «خانواده و ضعف سواد در مصرف فضای ‏مجازی»
پژوهشکده الهیات و خانواده دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان از طلاب و اندیشمندان برای نگارش و ارسال مقاله با موضوع «خانواده و ضعف سواد در مصرف فضای ‏مجازی دعوت می کند.

دومین كنگره نماز و سلامت روان برگزار می‌شود
دومین كنگره نماز و سلامت روان به منظور توسعه و ترویج و پژوهش مبانی علمی روانشناسی مبتنی بر نماز برگزار می‌شود.

باید در متن حوزه برخی از ممنوعیت ها برداشته شود/ عاشورا تجلی گاه هنر شیعی است
آیت الله حسینی الهاشمی گفت: باید در متن حوزه برخی از ممنوعیت ها برداشته شود و یک نفر بحث عمیقی را شروع کند و با دید فقاهتی، حدود و ثقور روشن تری ارائه کند.

پانزدهمین شماره فصلنامه اسلام و مطالعات اجتماعی منتشر شد
شماره 15 فصلنامه علمی ـ پژوهشی اسلام و مطالعات اجتماعی به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.

کارگاه قصه، رمان وخاطره ویژه طلاب برگزار می شود
رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری کارگاه قصه، رمان وخاطره ویژه طلاب به همت این مرکز خبر داد.

طرح سوگواره مجازی بلاغ برگزار می شود
تبیین موضوعات سبک زندگی حسینی، وحدت و عزت حسینی، دشمن شناسی و بصیــرت حسینی در فضای مجازی ، وانسجام بخشی به فعالیت های تبلیغی، حول محور سیره عملی امام حسین(ع) از دیگر اهداف این طرح است.

​اجرای طرح نذر کتاب در کتابخوان پژوهان
همزمان با فرارسیدن ایام محرم، طرح نذر کتاب توسط مدیریت فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و موسسه بوستان کتاب وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اجرا می‌شود.

تأثیرگذاری در مناسبات خانواده منوط به آشتی روحانیون با خانواده ها است
رییس مرکز تحقیقات زن و خانواده گفت: رشته بندی های حوزه باید به شکلی که دین به حیات عمومی مردم بیاید، تغییر پیدا کند.

دنیای شبهه به خانواده ها کشیده شده است/معرفی چند اثر ویژه تبلیغ محرم الحرام
استاد حوزه علمیه قم گفت: سخنان و پیام های امام حسین(ع) بهترین عنوان اعتقادی، کلامی، اخلاقی و سیاسی در ایام تبلیغی است.

مهم ترین مشکل خانواده ها نبود حاکمیت خداوند است
استاد حوزه علمیه قم نبود حاکمیت خداوند را مهم ترین مشکل خانواده ها عنوان کرد و گفت: تا وقتی که خدا در خانواده ها حاکم نشود، از آسیب ها در امان نخواهیم بود.