آموزش خبرنگاری
1396/4/21 چهارشنبه برگزاری دوره آموزش روزنامه‌نگاری توسط انجمن سواد‌ رسانه طلاب انجمن سواد رسانه مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با همکاری سازمان بسیج رسانه قم دوره آموزش روزنامه‌نگاری را برگزار می‌کند.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، در این دوره که با حضور اساتید دانشگاه‌ها، سردبیران روزنامه‌ها و خبرنگاران نخبه خبرگزاری‌ها برگزار می‌شود، مباحثی همچون جریان‌شناسی رسانه با تاکید بر مطبوعات و خبرگزاری‌ها، آموزش خبرنویسی، تکنیک‌های مصاحبه، یادداشت نویسی، گزارش‌نویسی، مدیریت منابع خبر، سیاست‌گذاری رسانه با تاکید بر مطبوعات و خبرگزاری‌ها، چارچوب‌بندی خبر در مطبوعات و خبرگزاری‌ها، رویکردهای تولید خبر، عملیات‌روانی و ... تدریس خواهد شد.
این دوره ویژه طلاب برادر و خواهر حوزه‌های علمیه بوده و در مرداد و شهریور ماه 1396 برگزار خواهد شد.
علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت نام بصورت حضوری تا آخر تیر ماه 1396  همراه با مدارک موردنیاز (عکس – فتوکپی شناسنامه – مدرک حوزوی - مبلغ 50 هزار تومان به عنوان هزینه دوره) به مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی، واقع در قم، خیابان شهداء (صفائیه)، کوچه 21، فرعی اول، سمت چپ، مراجعه کنند.
قابل ذکر است که بعد از پایان دوره به شرکت کنندگان مدرک معتبر اعطا خواهد شد.

بیانیه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در محکومیت انتقال سفارت آمریکا به قدس
دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای ضمن محکومیت انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس، نسبت به ایجاد بحران های جدید در منطقه هشدار داد.

اعلام فراخوان اولین همایش ملی تصوف، شاخصه ها و نقد ها
فراخوان اولین همایش ملی تصوف، شاخصه ها و نقد ها از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اعلام شد.

دوره های آموزشی هنری برگزار می شود
دوره های آموزشی هنری به همت مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می شود.

نشست آموزشی پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد
نشست آموزشی «پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی» با حضور مدیر فناوری اطلاعات این دفتر و مدیرعامل شرکت سیناوب و کارشناسان نشریات برگزار شد.

امروز زمان نشستن در کنج حجره ها نیست/ روحانیت به رسالت جهانی خود عمل کند
پس از آن که حوزه‌های علمیه تمدن معاصر غربی را نفی و شعار تمدن نوین اسلامی را مطرح کردند، تحولی نو در مناسبات اجتماعی شکل گرفت و امروز سطح انتظارات از روحانیت افزایش یافته است.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی نمایندگی خوزستان منصوب شد
طی حکمی از سوی رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، حجت الاسلام والمسلمین علی نژاد به ریاست دفتر تبلیغات اسلامی نمایندگی خوزستان منصوب شد.

تاکید آیت الله موسوی جزایری بر مواجهه همه‌جانبه با نحله‌های فکری خوزستان
امام جمعه اهواز گفت: ان‌شاءالله رییس جدید دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان در راستای مواجهه همه‌جانبه با نحله‌های فکری خوزستان اقدامات و برنامه‌های گسترده‌ای را اجرا کند.

دوره آموزش سواد بازی های رایانه ای و خانواده برگزار می گردد
دوره آموزش سواد بازی های رایانه ای و خانواده به همت اداره تبلیغ مجازی معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می شود.

پیام آیت الله مکارم شیرازی به همایش بین المللی سیره و زمانه امام هادی(ع)
حضرت آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی به مناسبت برگزاری همایش سیره و زمانه امام هادی(ع) پیامی صادر کردند.

تأکید ائمه اطهار(ع) حفظ شیعه در کنار دیگر مذاهب است
اگر زندگی امام هادی(ع) را ملاحظه کنید، تأکید می کنند که تشیع در کنار دیگر مذاهب حفظ شود و از شیعه نخواسته اند که در برابر این ها ایستادگی کنند، همه تأکیدات ائمه(ع) بر این مبنا بوده است.