بیانیه
1396/6/18 شنبه  بیانیه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در محکومیت کشتار مسلمانان میانمار دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای، نسبت به نسل کشی مسلمانان در میانمار و سایر کشورهای اسلامی واکنش نشان داد.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، متن این بیانیه بدین شرح است: کشتار وحشیانه و قتل عام زنان، کودکان، جوانان و سالمندان مسلمان روهینگیا در برمه که در برابر دیدگان همگان صورت می گیرد، نمایانگر تصاویر وحشیانه ای از تروریسم و لکه ننگی بر پیشانی انسانیت و جهان منافقی است که شعار حمایت از حقوق بشر سر داده و خود را حامی حقوق بشر نشان می دهد.

گذشته از بوداییان افراطی، کشتار صورت گرفته دستکمی از تروریسم برآمده از داعش و القاعده ندارد و نباید غافل از نقش 'تکفیری ها' و 'وهابیون' بود که نفرت و اسلام هراسی را در دنیا پراکنده و اینک نیز با بازی در میدان صهیونیست ها، موجبات تحریک، فتنه بین مسلمانان و بوداییان و بهانه ورزی برای جانیان را فراهم آورده اند.

دولت‌های امپریالیستی از جمله آمریکا، انگلیس، فرانسه و سایر  قدرت‌های بزرگی که با اندک خشونت از سوی مسلمانان افراطی، صدایشان گوش عالم را کر می کند، در برابر سالها نسل‌کشی فجیع و جنایت در میانمار، نیجریه، یمن، پاکستان و بحرین سکوت یا انفعال پیشه کرده و یا همچنان به بیان کلمات بی خاصیت و اتخاذ مواضع دو پهلو مشغول هستند.

دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ضمن حمایت از مسلمانان مظلوم میانمار این اقدامات شنیع را محکوم نموده و خواستار ورود هیأت حقیقت یاب سازمان ملل برای بررسی اوضاع و ارسال کمک‌های انسان دوستانه و رسیدگی فوری به وضعیت مسلمانان در کشورهای مذکور می باشد.

انتظار می رود، در خصوص وضعیت دردناک و اسف‌بار مسلمانان میانمار، قوای سه‌ گانه جمهوری اسلامی ایران با عنایت به تاکیدات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و نیز سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی به‌ویژه مجامع پارلمانی، اتحادیه بین‌المجالس، بین‌المجالس آسیایی و بین‌المجالس اسلامی همراه با امت اسلامی، نخبگان فکری جهان اسلام، رسانه‌های مستقل و آزادی‌خواه جهان و شخصیت‌های سیاسی و سازمان‌های مردم‌نهاد به اتخاذ تصمیمات لازم برای مقابله با اینگونه جنایات و توقف اعمال ضد بشری، اقدامات جدی را اتخاذ نمایند و ضمن محکومیت شدید این جنایت به رسالت اخلاقی خودشان عمل و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار ننمایند .

مراسم بزرگداشت حجت‌الاسلام دکتر احمدی در قم برگزار شد
مراسم بزرگداشت حجت‌الاسلام والمسلمین احمد احمدی از سوی نهادهای حوزوی در مسجد اعظم برگزار شد.

مسابقه بزرگ کتابخوانی الکترونیک خانواده قرآنی برگزار می شود
مسابقه بزرگ کتابخوانی الکترونیک خانواده قرآنی به همت پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و با همکاری میز توسعه و تعمیق فرهنگ قرآنی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می شود.

آغاز ثبت نام دوره های آموزشی مرکز فرهنگی هنری در تابستان
ثبت نام دوره های آموزشی مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ویژه برادران و خواهران طلبه و بستگان درجه یک آنان برای فصل تابستان آغاز شد.

اعلام فراخوان پيشنهاد موضوعات ره توشه ماه مبارک رمضان 1398
فراخوان پيشنهاد موضوعات ره توشه ماه مبارک رمضان 1398 از سوي معاونت فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي اعلام شد.

طرح برگزاري 40 نشست هم انديشي در چهل سالگي انقلاب
رئيس مرکز ملي پاسخگويي به سؤالات ديني خراسان رضوي با اشاره به طرح برگزاري 40 نشست هم انديشي در چهل سالگي انقلاب از برگزاري اولين جلسه از اين سلسله نشست ها در مشهد خبر داد.

دوره آموزشي «پاسخ به شبهات مهدويت» برگزار شد
دوره آموزشي «پاسخ به شبهات مهدويت» به منظور شناخت بيشتر، نقد ديدگاه ها و جريانات انحرافي حوزه مهدويت و تقويت توان پاسخگويي به پرسش ها و شبهات روز، ويژه روحانيون شهرستان ايرانشهر برگزار شد.

کتاب «تفسير اجتهادي سوره تحريم» منتشر شد
کتاب «تفسير اجتهادي سوره تحريم» به قلم محمد خامه گر توسط نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي به چاپ رسيد.

نام نويسي دوره هاي آموزش هنرهاي تجسمي و ادبي ويژه طلاب و خانواده طلاب
نام نويسي در دوره هاي آموزشي هنرهاي تجسمي و ادبي مرکز فرهنگي هنري دفتر تبليغات اسلامي براي فصل تابستان آغاز شد.

مساله محوری و دستاورد اجرای طرح قطب های فکری فرهنگی در دفتر تبلیغات اسلامی/ تاکید رهبر معظم انقلاب بر اجرای دقیق طرح تحول
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، رویکرد مساله محوری و نتایج اجرای طرح قطب های فکری فرهنگی در این دفتر را تبیین کرد.

مراسم رونمایی از «پرتال جامع علوم و معارف قرآن» برگزار شد
مراسم رونمایی از «پرتال جامع علوم و معارف قرآن» به همت پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در نمایشگاه قرآن برگزار شد.