بیانیه
1396/6/18 شنبه  بیانیه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در محکومیت کشتار مسلمانان میانمار دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای، نسبت به نسل کشی مسلمانان در میانمار و سایر کشورهای اسلامی واکنش نشان داد.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، متن این بیانیه بدین شرح است: کشتار وحشیانه و قتل عام زنان، کودکان، جوانان و سالمندان مسلمان روهینگیا در برمه که در برابر دیدگان همگان صورت می گیرد، نمایانگر تصاویر وحشیانه ای از تروریسم و لکه ننگی بر پیشانی انسانیت و جهان منافقی است که شعار حمایت از حقوق بشر سر داده و خود را حامی حقوق بشر نشان می دهد.

گذشته از بوداییان افراطی، کشتار صورت گرفته دستکمی از تروریسم برآمده از داعش و القاعده ندارد و نباید غافل از نقش 'تکفیری ها' و 'وهابیون' بود که نفرت و اسلام هراسی را در دنیا پراکنده و اینک نیز با بازی در میدان صهیونیست ها، موجبات تحریک، فتنه بین مسلمانان و بوداییان و بهانه ورزی برای جانیان را فراهم آورده اند.

دولت‌های امپریالیستی از جمله آمریکا، انگلیس، فرانسه و سایر  قدرت‌های بزرگی که با اندک خشونت از سوی مسلمانان افراطی، صدایشان گوش عالم را کر می کند، در برابر سالها نسل‌کشی فجیع و جنایت در میانمار، نیجریه، یمن، پاکستان و بحرین سکوت یا انفعال پیشه کرده و یا همچنان به بیان کلمات بی خاصیت و اتخاذ مواضع دو پهلو مشغول هستند.

دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ضمن حمایت از مسلمانان مظلوم میانمار این اقدامات شنیع را محکوم نموده و خواستار ورود هیأت حقیقت یاب سازمان ملل برای بررسی اوضاع و ارسال کمک‌های انسان دوستانه و رسیدگی فوری به وضعیت مسلمانان در کشورهای مذکور می باشد.

انتظار می رود، در خصوص وضعیت دردناک و اسف‌بار مسلمانان میانمار، قوای سه‌ گانه جمهوری اسلامی ایران با عنایت به تاکیدات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و نیز سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی به‌ویژه مجامع پارلمانی، اتحادیه بین‌المجالس، بین‌المجالس آسیایی و بین‌المجالس اسلامی همراه با امت اسلامی، نخبگان فکری جهان اسلام، رسانه‌های مستقل و آزادی‌خواه جهان و شخصیت‌های سیاسی و سازمان‌های مردم‌نهاد به اتخاذ تصمیمات لازم برای مقابله با اینگونه جنایات و توقف اعمال ضد بشری، اقدامات جدی را اتخاذ نمایند و ضمن محکومیت شدید این جنایت به رسالت اخلاقی خودشان عمل و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار ننمایند .

فراخوان مقاله با موضوع «خانواده و ضعف سواد در مصرف فضای ‏مجازی»
پژوهشکده الهیات و خانواده دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان از طلاب و اندیشمندان برای نگارش و ارسال مقاله با موضوع «خانواده و ضعف سواد در مصرف فضای ‏مجازی دعوت می کند.

دومین كنگره نماز و سلامت روان برگزار می‌شود
دومین كنگره نماز و سلامت روان به منظور توسعه و ترویج و پژوهش مبانی علمی روانشناسی مبتنی بر نماز برگزار می‌شود.

باید در متن حوزه برخی از ممنوعیت ها برداشته شود/ عاشورا تجلی گاه هنر شیعی است
آیت الله حسینی الهاشمی گفت: باید در متن حوزه برخی از ممنوعیت ها برداشته شود و یک نفر بحث عمیقی را شروع کند و با دید فقاهتی، حدود و ثقور روشن تری ارائه کند.

پانزدهمین شماره فصلنامه اسلام و مطالعات اجتماعی منتشر شد
شماره 15 فصلنامه علمی ـ پژوهشی اسلام و مطالعات اجتماعی به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.

کارگاه قصه، رمان وخاطره ویژه طلاب برگزار می شود
رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری کارگاه قصه، رمان وخاطره ویژه طلاب به همت این مرکز خبر داد.

طرح سوگواره مجازی بلاغ برگزار می شود
تبیین موضوعات سبک زندگی حسینی، وحدت و عزت حسینی، دشمن شناسی و بصیــرت حسینی در فضای مجازی ، وانسجام بخشی به فعالیت های تبلیغی، حول محور سیره عملی امام حسین(ع) از دیگر اهداف این طرح است.

​اجرای طرح نذر کتاب در کتابخوان پژوهان
همزمان با فرارسیدن ایام محرم، طرح نذر کتاب توسط مدیریت فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و موسسه بوستان کتاب وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اجرا می‌شود.

تأثیرگذاری در مناسبات خانواده منوط به آشتی روحانیون با خانواده ها است
رییس مرکز تحقیقات زن و خانواده گفت: رشته بندی های حوزه باید به شکلی که دین به حیات عمومی مردم بیاید، تغییر پیدا کند.

دنیای شبهه به خانواده ها کشیده شده است/معرفی چند اثر ویژه تبلیغ محرم الحرام
استاد حوزه علمیه قم گفت: سخنان و پیام های امام حسین(ع) بهترین عنوان اعتقادی، کلامی، اخلاقی و سیاسی در ایام تبلیغی است.

مهم ترین مشکل خانواده ها نبود حاکمیت خداوند است
استاد حوزه علمیه قم نبود حاکمیت خداوند را مهم ترین مشکل خانواده ها عنوان کرد و گفت: تا وقتی که خدا در خانواده ها حاکم نشود، از آسیب ها در امان نخواهیم بود.