بیانیه
1396/6/18 شنبه  بیانیه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در محکومیت کشتار مسلمانان میانمار دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای، نسبت به نسل کشی مسلمانان در میانمار و سایر کشورهای اسلامی واکنش نشان داد.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، متن این بیانیه بدین شرح است: کشتار وحشیانه و قتل عام زنان، کودکان، جوانان و سالمندان مسلمان روهینگیا در برمه که در برابر دیدگان همگان صورت می گیرد، نمایانگر تصاویر وحشیانه ای از تروریسم و لکه ننگی بر پیشانی انسانیت و جهان منافقی است که شعار حمایت از حقوق بشر سر داده و خود را حامی حقوق بشر نشان می دهد.

گذشته از بوداییان افراطی، کشتار صورت گرفته دستکمی از تروریسم برآمده از داعش و القاعده ندارد و نباید غافل از نقش 'تکفیری ها' و 'وهابیون' بود که نفرت و اسلام هراسی را در دنیا پراکنده و اینک نیز با بازی در میدان صهیونیست ها، موجبات تحریک، فتنه بین مسلمانان و بوداییان و بهانه ورزی برای جانیان را فراهم آورده اند.

دولت‌های امپریالیستی از جمله آمریکا، انگلیس، فرانسه و سایر  قدرت‌های بزرگی که با اندک خشونت از سوی مسلمانان افراطی، صدایشان گوش عالم را کر می کند، در برابر سالها نسل‌کشی فجیع و جنایت در میانمار، نیجریه، یمن، پاکستان و بحرین سکوت یا انفعال پیشه کرده و یا همچنان به بیان کلمات بی خاصیت و اتخاذ مواضع دو پهلو مشغول هستند.

دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ضمن حمایت از مسلمانان مظلوم میانمار این اقدامات شنیع را محکوم نموده و خواستار ورود هیأت حقیقت یاب سازمان ملل برای بررسی اوضاع و ارسال کمک‌های انسان دوستانه و رسیدگی فوری به وضعیت مسلمانان در کشورهای مذکور می باشد.

انتظار می رود، در خصوص وضعیت دردناک و اسف‌بار مسلمانان میانمار، قوای سه‌ گانه جمهوری اسلامی ایران با عنایت به تاکیدات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و نیز سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی به‌ویژه مجامع پارلمانی، اتحادیه بین‌المجالس، بین‌المجالس آسیایی و بین‌المجالس اسلامی همراه با امت اسلامی، نخبگان فکری جهان اسلام، رسانه‌های مستقل و آزادی‌خواه جهان و شخصیت‌های سیاسی و سازمان‌های مردم‌نهاد به اتخاذ تصمیمات لازم برای مقابله با اینگونه جنایات و توقف اعمال ضد بشری، اقدامات جدی را اتخاذ نمایند و ضمن محکومیت شدید این جنایت به رسالت اخلاقی خودشان عمل و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار ننمایند .

فراخوان عکس، فیلم و دلنوشته شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم(ع)
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از اعلام فراخوان فراخوان عکس، فیلم و دلنوشته با عنوان «نشانه های بی نشان» و با موضوع تشییع و تدفین شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم(ع) خبر داد.

تشییع و تدفین دو شهید گمنام در دانشگاه باقرالعلوم(ع)
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری دو شهید گمنام دفاع مقدس همزمان با اول اسفندماه، سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در دانشگاه باقرالعلوم(ع) پردیسان خبر داد.

زندگی انسان بدون حکومت ممکن نیست
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: اساساً زندگی انسان بدون حکومت ممکن نیست، بدون سیاست نمی توانیم زندگی کنیم، چه برسد به این که بگوییم می توانیم مؤمن باشیم.

اصول و ارکان گفتمان انقلاب اسلامی/ گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در متن و بطن اسلام دارد
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان این که اصول گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در وحی و منابع دین و بطن و متن اسلام دارد، گفت: امام خمینی(ره) با اجتهاد و اسلام شناسی خود این اصول را از متن و بطن منابع دینی استنباط کرد.

مردم ایران اسلامی در طول ۳۹ سال مجاهدت، جنگ و تحریم آبدیده شده اند
دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای ضمن دعوت از عموم مردم جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن تاکید کرد: مردم بزرگوار ایران در طول سال ها مجاهدت، جنگ، تحریم و فشارهای بی‌شمار دشمن آبدیده شده و راه مقابله با فتنه‌ها و بحران‌های منطقه‌ای و جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن را آموخته اند.

جزئیات درخشش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در همایش کتاب سال حوزه
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به بیان موفقیت های این پژوهشگاه در روزهای اخیر در همایش ها و جشنواره ها پرداخت.

انتخاب کتاب کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی(ره) در جشنواره فارابی
کتاب کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی(ره) در نهمین جشنواره بین المللی فارابی، مقام سوم را کسب کرد.

به مناسبت دهه مبارک فجر نمایشگاه «سپیده فجر» در نگارستان اشراق افتتاح شد
نمایشگاهی از آثار طراحی پوستر توسط هنرمندان دهه شصت انقلاب اسلامي ايران به مناسبت دهه مبارک فجر و با عنوان «سپیده فجر» در نگارستان اشراق افتتاح شد.

آثار احیا شده علما برای حوزویان تکلیف ایجاد می کند
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با بیان این که احیای آثار علما برای حوزویان تکلیف ایجاد می کند، گفت: این احیا ضمن این که قدردانی و تجلیل از محققی است که تا آخر عمر از آن حجره محدود خود برای نشر علم و دین استفاده کردند، باید ارزش علما هر چه بیشتر برای حوزویان و غیرحوزویان مطرح شود.

قدردانی آیت الله حسینی بوشهری از تدوین موسوعه علامه کاشف الغطا
آیت الله حسینی بوشهری از تدوین موسوعه علامه کاشف الغطا توسط پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم قدردانی کرد.