محدثی
1396/6/20 دوشنبه با فرا رسیدن سال تحصیلی حوزه و دانشگاه و ایام تبلیغی محرم: شعب بوستان کتاب به مدت 10 روز نمایشگاه می شوند با آغاز سال تحصیلی حوزه و دانشگاه و همزمان با ایام تبلیغی دهه اول محرم، فروشگاه های بوستان کتاب، به مدت ده روز آثار خود و دیگر ناشران را با تخفیف ویژه عرضه می کند.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، مهدی محدثی، مسئول روابط عمومی بوستان کتاب، ضمن اعلام این خبر گفت: با نزدیک شدن به بازگشایی مدارس، حوزه ها و دانشگاه ها و همزمان با ایام تبلیغی دهه اول محرم الحرام، موسسه بوستان کتاب با بیش از 10 هزار عنوان در موضوعات مختلف، شعبه های کتابفروشی های خود را در قم، تهران، اصفهان و مشهد، به مدت ده روز  به نمایشگاه تبدیل می کند.

وی در خصوص  تخفیف ویژۀ این نمایشگاه تصریح کرد: در طول زمان برگزاری این نمایشگاه؛ یعنی از 22 شهریور تا 1 مهر، کلیه کتاب ها اعم از آثار بوستان کتاب و نیز کتاب های مبادله ای با ناشران دیگر، با تخفیف ویژه و تا سقف 20% عرضه می گردد. همچنین فروشگاه های موسسه، در پذیرش بن کتاب و کارت های اعتباری خرید کتاب، محدودیتی ندارند.

مسئول روابط عمومی بوستان کتاب این اقدام را بستری مناسب برای ناشران و عرضه آثار جدید برشمرد و گفت: «با توجه به مقوله گرانی کاغذ و خدمات چاپ، برگزاری چنین نمایشگاه هایی در کشور و تخفیف های ویژه به بهانه مناسبت های گوناگون، می تواند در ارتقاء فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، مفید بوده، کتاب را وارد سبد زندگی مردم گرداند و علاقه مندان به مطالعه و تازه های نشر، کتاب های مورد نیاز خود را در موضوعات مختلف علمی و دینی تهیه نمایند.

موسسۀ بوستان کتاب، با داشتن 355 اثر برگزیده در جشنواره های بین المللی خارجی و داخلی، 30 نوبت ناشر برگزیده کشور شناخته شده که علاوه بر شعبات دوگانه در قم (مرکزی و کودک و نوجوان)، در اصفهان، تهران و مشهد نیز شعبه  دارد که نشانی و تلفن این شعب به شرح زیر است:
قم-  فروشگاه مرکزی: چهارراه شهدا. تلفن 37743426
قم – فروشگاه تخصصی کودک و نوجوان: چهارراه شهدا. نبش خیابان ارم. تلفن 37773179
تهران- خ انقلاب: بین وصال و فلسطین. تلفن 66969878
مشهد-  چهارراه خسروی. مجتمع یاس. جنب دفتر تبلیغات اسلامی. تلفن 32233672
اصفهان-  خیابان حافظ . چهارراه کرمانی. تلفن 32220370

فراخوان مقاله با موضوع «خانواده و ضعف سواد در مصرف فضای ‏مجازی»
پژوهشکده الهیات و خانواده دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان از طلاب و اندیشمندان برای نگارش و ارسال مقاله با موضوع «خانواده و ضعف سواد در مصرف فضای ‏مجازی دعوت می کند.

دومین كنگره نماز و سلامت روان برگزار می‌شود
دومین كنگره نماز و سلامت روان به منظور توسعه و ترویج و پژوهش مبانی علمی روانشناسی مبتنی بر نماز برگزار می‌شود.

باید در متن حوزه برخی از ممنوعیت ها برداشته شود/ عاشورا تجلی گاه هنر شیعی است
آیت الله حسینی الهاشمی گفت: باید در متن حوزه برخی از ممنوعیت ها برداشته شود و یک نفر بحث عمیقی را شروع کند و با دید فقاهتی، حدود و ثقور روشن تری ارائه کند.

پانزدهمین شماره فصلنامه اسلام و مطالعات اجتماعی منتشر شد
شماره 15 فصلنامه علمی ـ پژوهشی اسلام و مطالعات اجتماعی به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.

کارگاه قصه، رمان وخاطره ویژه طلاب برگزار می شود
رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری کارگاه قصه، رمان وخاطره ویژه طلاب به همت این مرکز خبر داد.

طرح سوگواره مجازی بلاغ برگزار می شود
تبیین موضوعات سبک زندگی حسینی، وحدت و عزت حسینی، دشمن شناسی و بصیــرت حسینی در فضای مجازی ، وانسجام بخشی به فعالیت های تبلیغی، حول محور سیره عملی امام حسین(ع) از دیگر اهداف این طرح است.

​اجرای طرح نذر کتاب در کتابخوان پژوهان
همزمان با فرارسیدن ایام محرم، طرح نذر کتاب توسط مدیریت فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و موسسه بوستان کتاب وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اجرا می‌شود.

تأثیرگذاری در مناسبات خانواده منوط به آشتی روحانیون با خانواده ها است
رییس مرکز تحقیقات زن و خانواده گفت: رشته بندی های حوزه باید به شکلی که دین به حیات عمومی مردم بیاید، تغییر پیدا کند.

دنیای شبهه به خانواده ها کشیده شده است/معرفی چند اثر ویژه تبلیغ محرم الحرام
استاد حوزه علمیه قم گفت: سخنان و پیام های امام حسین(ع) بهترین عنوان اعتقادی، کلامی، اخلاقی و سیاسی در ایام تبلیغی است.

مهم ترین مشکل خانواده ها نبود حاکمیت خداوند است
استاد حوزه علمیه قم نبود حاکمیت خداوند را مهم ترین مشکل خانواده ها عنوان کرد و گفت: تا وقتی که خدا در خانواده ها حاکم نشود، از آسیب ها در امان نخواهیم بود.