محدثی
1396/6/20 دوشنبه با فرا رسیدن سال تحصیلی حوزه و دانشگاه و ایام تبلیغی محرم: شعب بوستان کتاب به مدت 10 روز نمایشگاه می شوند با آغاز سال تحصیلی حوزه و دانشگاه و همزمان با ایام تبلیغی دهه اول محرم، فروشگاه های بوستان کتاب، به مدت ده روز آثار خود و دیگر ناشران را با تخفیف ویژه عرضه می کند.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، مهدی محدثی، مسئول روابط عمومی بوستان کتاب، ضمن اعلام این خبر گفت: با نزدیک شدن به بازگشایی مدارس، حوزه ها و دانشگاه ها و همزمان با ایام تبلیغی دهه اول محرم الحرام، موسسه بوستان کتاب با بیش از 10 هزار عنوان در موضوعات مختلف، شعبه های کتابفروشی های خود را در قم، تهران، اصفهان و مشهد، به مدت ده روز  به نمایشگاه تبدیل می کند.

وی در خصوص  تخفیف ویژۀ این نمایشگاه تصریح کرد: در طول زمان برگزاری این نمایشگاه؛ یعنی از 22 شهریور تا 1 مهر، کلیه کتاب ها اعم از آثار بوستان کتاب و نیز کتاب های مبادله ای با ناشران دیگر، با تخفیف ویژه و تا سقف 20% عرضه می گردد. همچنین فروشگاه های موسسه، در پذیرش بن کتاب و کارت های اعتباری خرید کتاب، محدودیتی ندارند.

مسئول روابط عمومی بوستان کتاب این اقدام را بستری مناسب برای ناشران و عرضه آثار جدید برشمرد و گفت: «با توجه به مقوله گرانی کاغذ و خدمات چاپ، برگزاری چنین نمایشگاه هایی در کشور و تخفیف های ویژه به بهانه مناسبت های گوناگون، می تواند در ارتقاء فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، مفید بوده، کتاب را وارد سبد زندگی مردم گرداند و علاقه مندان به مطالعه و تازه های نشر، کتاب های مورد نیاز خود را در موضوعات مختلف علمی و دینی تهیه نمایند.

موسسۀ بوستان کتاب، با داشتن 355 اثر برگزیده در جشنواره های بین المللی خارجی و داخلی، 30 نوبت ناشر برگزیده کشور شناخته شده که علاوه بر شعبات دوگانه در قم (مرکزی و کودک و نوجوان)، در اصفهان، تهران و مشهد نیز شعبه  دارد که نشانی و تلفن این شعب به شرح زیر است:
قم-  فروشگاه مرکزی: چهارراه شهدا. تلفن 37743426
قم – فروشگاه تخصصی کودک و نوجوان: چهارراه شهدا. نبش خیابان ارم. تلفن 37773179
تهران- خ انقلاب: بین وصال و فلسطین. تلفن 66969878
مشهد-  چهارراه خسروی. مجتمع یاس. جنب دفتر تبلیغات اسلامی. تلفن 32233672
اصفهان-  خیابان حافظ . چهارراه کرمانی. تلفن 32220370

فراخوان عکس، فیلم و دلنوشته شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم(ع)
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از اعلام فراخوان فراخوان عکس، فیلم و دلنوشته با عنوان «نشانه های بی نشان» و با موضوع تشییع و تدفین شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم(ع) خبر داد.

تشییع و تدفین دو شهید گمنام در دانشگاه باقرالعلوم(ع)
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری دو شهید گمنام دفاع مقدس همزمان با اول اسفندماه، سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در دانشگاه باقرالعلوم(ع) پردیسان خبر داد.

زندگی انسان بدون حکومت ممکن نیست
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: اساساً زندگی انسان بدون حکومت ممکن نیست، بدون سیاست نمی توانیم زندگی کنیم، چه برسد به این که بگوییم می توانیم مؤمن باشیم.

اصول و ارکان گفتمان انقلاب اسلامی/ گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در متن و بطن اسلام دارد
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان این که اصول گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در وحی و منابع دین و بطن و متن اسلام دارد، گفت: امام خمینی(ره) با اجتهاد و اسلام شناسی خود این اصول را از متن و بطن منابع دینی استنباط کرد.

مردم ایران اسلامی در طول ۳۹ سال مجاهدت، جنگ و تحریم آبدیده شده اند
دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای ضمن دعوت از عموم مردم جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن تاکید کرد: مردم بزرگوار ایران در طول سال ها مجاهدت، جنگ، تحریم و فشارهای بی‌شمار دشمن آبدیده شده و راه مقابله با فتنه‌ها و بحران‌های منطقه‌ای و جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن را آموخته اند.

جزئیات درخشش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در همایش کتاب سال حوزه
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به بیان موفقیت های این پژوهشگاه در روزهای اخیر در همایش ها و جشنواره ها پرداخت.

انتخاب کتاب کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی(ره) در جشنواره فارابی
کتاب کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی(ره) در نهمین جشنواره بین المللی فارابی، مقام سوم را کسب کرد.

به مناسبت دهه مبارک فجر نمایشگاه «سپیده فجر» در نگارستان اشراق افتتاح شد
نمایشگاهی از آثار طراحی پوستر توسط هنرمندان دهه شصت انقلاب اسلامي ايران به مناسبت دهه مبارک فجر و با عنوان «سپیده فجر» در نگارستان اشراق افتتاح شد.

آثار احیا شده علما برای حوزویان تکلیف ایجاد می کند
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با بیان این که احیای آثار علما برای حوزویان تکلیف ایجاد می کند، گفت: این احیا ضمن این که قدردانی و تجلیل از محققی است که تا آخر عمر از آن حجره محدود خود برای نشر علم و دین استفاده کردند، باید ارزش علما هر چه بیشتر برای حوزویان و غیرحوزویان مطرح شود.

قدردانی آیت الله حسینی بوشهری از تدوین موسوعه علامه کاشف الغطا
آیت الله حسینی بوشهری از تدوین موسوعه علامه کاشف الغطا توسط پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم قدردانی کرد.