حوزه هنری
1396/9/12 يكشنبه  رییس حوزه هنری استان فارس: تمامی هنرها از حوزه علمیه بهره برده‌اند رییس حوزه هنری فارس در افتتاحیه هفته فرهنگی هنری اشراق گفت:تمامی هنرها از حوزه علمیه بهره برده اند.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، محمد کرم اللهی رئیس حوزه هنری استان فارس صبح شنبه ۱۱ آذر در مراسم افتتاح هفته فرهنگی و هنری اشراق ضمن خوش آمد گویی به حضار در مراسم طی سخنانی اظهار داشت: این روزها تمام جمله زمین و زمان در تاریکی و خاکستری لعاب خورشید بنای دیگر دارد که بگوید نام نامی آن امین خدا را بر سرزمین جهان آفرینش آدمی را خلق می کند که کاملترین انسان و نام نامی محمد(ص) است.
وی تاکید کرد: اعتقاد داریم هنر سجاده نورانی است زیرا هنر چیزی جز شناخت و انتقال شناخت نیست، هنری که همراه حوزه علمیه و راه رستگاری و عبادت را بیاموزد.
رئیس حوزه هنری استان فارس در ادامه در مورد هنر اسلامی بیان داشت: هنر مربوط به حوزه علمیه می‌باشد و در جایگاه تبلیغ دین قرار می‌گیرد و اهالی حوزه و مدارس علوم دینی که در عرصه هنر وارد شدند زبان‌زد خاص و عام بوده‌اند.
رییس حوزه هنری فارس افزود: تمامی هنرها از حوزه علمیه بهره برده اند سعدی و حافظ نیز از حوزه و مباحث دینی بهره برده اند.
وی یادآور شد: این موضوع چند سالی است که به آن توجه نمی‌شود در حالیکه هنر در کنار مباحث دینی و حوزوی است.

تجمع تشکل های طلبگی در حمایت از عدالت اقتصادی
طلاب و تشکل های طلبگی با عنوان«عدالت اقتصادی» در مدرسه فیضیه تجمع می کنند.

اولین دوره «تربیت مبلغ بین‌الملل معارف رضوی» آغاز شد
مراسم افتتاحیه نخستین دوره «تربیت مبلغان بین‌الملل معارف رضوی» با همکاری چهارجانبه دانشگاه علوم اسلامی رضوی، دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، مدیریت زائران غیرایرانی و مرکز امور بین‌الملل آستان قدس برگزار شد.

فراخوان ثبت‌نام دوره تربیت‌مربی آموزش سوادرسانه
رئیس انجمن سواد رسانه طلاب مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری دوره تربیت مربی «آموزش سواد رسانه» خبر داد.

افتتاحیه چهارمین دوره طرح ملی «گفتمان نخبگان علوم انسانی» برگزار شد
مراسم افتتاحیه چهارمین دوره طرح ملی «گفتمان نخبگان علوم انسانی» با حضور آیت الله اعرافی و حجج اسلام والمسلمین پارسانیا و مریجی در قم برگزار شد.

همفکری حوزه و دانشگاه سبب حل مشکلات علمی می‌شود
عضو هیات امنای دفتر تبلیغات اسلامی گفت: همفکری دو قطب علمی حوزه و دانشگاه سبب می‌شود تا برای مسائلی که علم جامعه اسلامی با آن روبه‌رو است، مسأله شناسی کرده و برای حل آن با مشارکت و پیگیری‌های لازم، اقدام اساسی انجام شود.

تشریح مراحل سه‌گانه طرح نخبگان علوم انسانی
رییس دانشگاه باقرالعلوم(ع) با اشاره به میزان استقبال دانشجویان از طرح نخبگان علوم انسانی به تشریح مراحل سه‌گانه آن پرداخت.

آیین رونمایی از کتاب ما و علوم انسانی برگزار شد
آیین رونمایی از کتاب ما و علوم انسانی در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره طرح ملی «گفتمان نخبگان علوم انسانی» در قم برگزار شد.

تمدن سازی اسلام منحصر به عصر خاصی نیست
مدیر حوزه های علمیه کشور گفت: تمدن سازی اسلام یک تمدن سازی منحصر در عصری با یک مجموعه از مؤلفه‌ها نیست، بلکه در عین سامان‌مندی، فراگیر و هدایتگر همه عرصه‌های وجودی بشر از انعطاف‌های لازم نیز برخوردار است.

نشست نقد و بررسی فیلم «پاپ» برگزار شد
شست نقد و بررسی فیلم «پاپ» با حضور کارگردان و جمعی از هنرمندان و منتقدان و به همت مرکز فرهنگی و هنری دفتر تبلیغات اسلامی در سینما آیه قم برگزار شد.

ارائه گزارش هاي ترکيبي با سرعت بالا در پروژه «هوش سازماني»
رئيس اداره توسعه سيستم هاي سازماني مرکز برنامه ريزي و نظارت راهبردي دفتر تبليغات اسلامي گفت: مزاياي پروژه هوش سازماني اين است که از ديتابيس هاي مختلف موجود در سازمان مي تواند گزارش هاي ترکيبي ارائه دهد و ثانياً اين که سرعت گزارش دهي در آنها بالا مي باشد.