حوزه هنری
1396/9/12 يكشنبه  رییس حوزه هنری استان فارس: تمامی هنرها از حوزه علمیه بهره برده‌اند رییس حوزه هنری فارس در افتتاحیه هفته فرهنگی هنری اشراق گفت:تمامی هنرها از حوزه علمیه بهره برده اند.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، محمد کرم اللهی رئیس حوزه هنری استان فارس صبح شنبه ۱۱ آذر در مراسم افتتاح هفته فرهنگی و هنری اشراق ضمن خوش آمد گویی به حضار در مراسم طی سخنانی اظهار داشت: این روزها تمام جمله زمین و زمان در تاریکی و خاکستری لعاب خورشید بنای دیگر دارد که بگوید نام نامی آن امین خدا را بر سرزمین جهان آفرینش آدمی را خلق می کند که کاملترین انسان و نام نامی محمد(ص) است.
وی تاکید کرد: اعتقاد داریم هنر سجاده نورانی است زیرا هنر چیزی جز شناخت و انتقال شناخت نیست، هنری که همراه حوزه علمیه و راه رستگاری و عبادت را بیاموزد.
رئیس حوزه هنری استان فارس در ادامه در مورد هنر اسلامی بیان داشت: هنر مربوط به حوزه علمیه می‌باشد و در جایگاه تبلیغ دین قرار می‌گیرد و اهالی حوزه و مدارس علوم دینی که در عرصه هنر وارد شدند زبان‌زد خاص و عام بوده‌اند.
رییس حوزه هنری فارس افزود: تمامی هنرها از حوزه علمیه بهره برده اند سعدی و حافظ نیز از حوزه و مباحث دینی بهره برده اند.
وی یادآور شد: این موضوع چند سالی است که به آن توجه نمی‌شود در حالیکه هنر در کنار مباحث دینی و حوزوی است.

فراخوان عکس، فیلم و دلنوشته شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم(ع)
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از اعلام فراخوان فراخوان عکس، فیلم و دلنوشته با عنوان «نشانه های بی نشان» و با موضوع تشییع و تدفین شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم(ع) خبر داد.

تشییع و تدفین دو شهید گمنام در دانشگاه باقرالعلوم(ع)
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری دو شهید گمنام دفاع مقدس همزمان با اول اسفندماه، سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در دانشگاه باقرالعلوم(ع) پردیسان خبر داد.

زندگی انسان بدون حکومت ممکن نیست
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: اساساً زندگی انسان بدون حکومت ممکن نیست، بدون سیاست نمی توانیم زندگی کنیم، چه برسد به این که بگوییم می توانیم مؤمن باشیم.

اصول و ارکان گفتمان انقلاب اسلامی/ گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در متن و بطن اسلام دارد
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان این که اصول گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در وحی و منابع دین و بطن و متن اسلام دارد، گفت: امام خمینی(ره) با اجتهاد و اسلام شناسی خود این اصول را از متن و بطن منابع دینی استنباط کرد.

مردم ایران اسلامی در طول ۳۹ سال مجاهدت، جنگ و تحریم آبدیده شده اند
دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای ضمن دعوت از عموم مردم جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن تاکید کرد: مردم بزرگوار ایران در طول سال ها مجاهدت، جنگ، تحریم و فشارهای بی‌شمار دشمن آبدیده شده و راه مقابله با فتنه‌ها و بحران‌های منطقه‌ای و جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن را آموخته اند.

جزئیات درخشش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در همایش کتاب سال حوزه
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به بیان موفقیت های این پژوهشگاه در روزهای اخیر در همایش ها و جشنواره ها پرداخت.

انتخاب کتاب کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی(ره) در جشنواره فارابی
کتاب کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی(ره) در نهمین جشنواره بین المللی فارابی، مقام سوم را کسب کرد.

به مناسبت دهه مبارک فجر نمایشگاه «سپیده فجر» در نگارستان اشراق افتتاح شد
نمایشگاهی از آثار طراحی پوستر توسط هنرمندان دهه شصت انقلاب اسلامي ايران به مناسبت دهه مبارک فجر و با عنوان «سپیده فجر» در نگارستان اشراق افتتاح شد.

آثار احیا شده علما برای حوزویان تکلیف ایجاد می کند
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با بیان این که احیای آثار علما برای حوزویان تکلیف ایجاد می کند، گفت: این احیا ضمن این که قدردانی و تجلیل از محققی است که تا آخر عمر از آن حجره محدود خود برای نشر علم و دین استفاده کردند، باید ارزش علما هر چه بیشتر برای حوزویان و غیرحوزویان مطرح شود.

قدردانی آیت الله حسینی بوشهری از تدوین موسوعه علامه کاشف الغطا
آیت الله حسینی بوشهری از تدوین موسوعه علامه کاشف الغطا توسط پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم قدردانی کرد.