مهرابی
1396/9/12 يكشنبه مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس در افتتاحیه هفته اشراق: غفلت از هنر دینی جامعه را با مشکل روبه‌رو کرده است مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس گفت: حل معضلات جامعه درگرو توجه داشتن به هنر دینی است و غفلت از این مسئله، جامعه را با مشکلات بسیاری روبه‌رو کرده است در حالیکه این هنر جامعه را به موفقیت می رساند.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام محمدصادق مهرابی در مراسم افتتاحیه هفته فرهنگی هنری اشراق اظهار داشت: این برنامه بر اساس سنتی حسنه میان فرهیختگان و دانایان جامعه برگزارشده و بستری برای ترویج فرهنگ دینی است.

وی افزود: با حضور صاحبان نظر می‌توان نگاهی جامع و دقیق به هنر در حوزه‌های علمیه و ضرورت نشر هنرمندانه دین در جامعه داشت.

مهرابی گفت: با نگاهی تاریخی متوجه می‌شویم که خداوند به‌پاس هنر و ارزش آن، بزرگ‌ترین و ارزشمندترین خدمت به جامعه بشری را با ارسال رسل و انزال کتب کرده است

وی گفت: پیامبراکرم(ص) که یک هنرمند دینی است پا به عرصه اجتماعی می‌گذارد تا کسانی را که با کوچک‌ترین بهانه به کشتار همدیگر می‌پرداختند؛ به بندگانی فداکار مانند یاران خودش در جنگ احد تبدیل کند که در عین تشنگی، آب را به دیگر مجروحان تعارف می‌کنند و همه به شهادت می‌رسند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس ادامه داد: زیبایی هنر زمانی معنا پیدا می‌کند که با خالق هستی در ارتباط باشد وگرنه هنر مادی، ماندگاری ندارد.

مهرابی، هنر ماندگار را هنری دانست که در عرصه فضای جامعه تأثیرگذار باشد، گفت: زمانی اثر ماندگار می‌شود که با مخلوق مرتبط باشد اما متأسفانه امروز یا هنر، هنر دینی نیست یا اینکه ارتباط با خالق هستی ندارد.

وی بابیان این‌که خلأ هنر دینی در جامعه احساس می‌شود اظهار داشت: هرکجا هنر باشد تشتت نیست و اگر جامعه مریضی داریم ناشی از مورد غفلت قرار گرفتن هنر دینی است.

این مسوول فرهنگی افزود: مشکل جامعه بی‌مهری به هنر دینی است و هرکجا چنین اتفاقی افتاده ناهنجاری‌ها و نابسامانی‌های جامعه بیشتر شده و افزایش آمار طلاق یکی از این مسئله‌ها است.

وی تاکید کرد: اگر امروز جامعه مریض و بیمار است به دلیل نبود هنر دینی است و اگر در جامعه آمار طلاق افزایش دارد به دلیل نبود هنر دینی است و هرجا این هنر مورد بی مهری قرار گرفت شاهد افزایش ناهنجاری خواهیم بود.

مهرابی گفت: هنر دینی رسانه چندرسانه‌ای است و باید به بهترین نحو و با توجه و دقت از آن برای بهبود اجتماع بهره برد.

وی اظهار داشت: هنرمند دینی پا به عرصه اجتماعی می گذارد و هنر ماندگار هنری است که تاثیر در فضای اجتماعی داشته باشد و پیامبر از افرادیکه بر سر یک ملخ با هم جنگ می کردند ایثارگر ساختند

شایان ذکر است هفته فرهنگی هنری اشراق ویژه طلاب و فضلای هنرمند حوزه های علمیه از 11 تا 15 آذر ماه در شیراز برگزار می شود. در این هفته فرهنگی بالغ بر 50 نفر از هنرمندان شاخص و فرهنگوران حوزه علمیه قم و مراکز فرهنگی استان حضور دارند.

ویژه نامه سالروز آغاز امامت امام زمان(عج) منتشر شد+ دانلود
ویژه نامه سالروز آغاز امامت امام زمان(عج) بر روی پرتال دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم منتشر شد.

مدیر جدید اداره منابع انسانی و پشتیبانی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر معرفی شد
مراسم پاسداشت زحمات و تلاش‌های حجت الاسلام عسکری و معارفه حجت الاسلام براتی به عنوان مدیر منابع انسانی و پشتیبانی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد.

نشست «بررسی ابعاد FATF و مباحث پیرامون آن» برگزار شد
نشست «بررسی ابعاد FATF و مباحث پیرامون آن» با حضور نماینده‌ مردم قم در مجلس شورای اسلامی در مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه برگزار شد.

تقدیر و تشکر معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری از فعالیت های دفتر تهران
جلسه ای با حضور حجت الاسلام والمسلمین مروی «معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری» و حجت الاسلام والمسلمین محمد شیخ‌الاسلامی «رییس دفتر تبلیغات اسلامی نمایندگی تهران» برگزار شد.

کارگاه آموزشی «اتهامات سلفیت بر علیه مذاهب اسلامی» برگزار شد
به همت دفتر تبلیغات اسلامی شعبه جنوب شرق کشور کارگاه آموزشی با موضوع «اتهامات سلفیت علیه مذاهب اسلامی» در شهرستان ایرانشهر برگزار شد.

نسخه الکترونیکی کتاب «کرانه‌های اجتهاد» منتشر شد
رئیس اداره پژوهش اداره کل آموزش دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی از انتشار نسخه الکترونیکی کتاب «کرانه‌های اجتهاد» خبر داد.

نشست «نقش فضای مجازی و رسانه در پیشبرد اهداف دشمن» بر‌گزار شد
نشست «نقش فضای مجازی و رسانه در پیشبرد اهداف دشمن» به همت موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه بر‌گزار شد.

معرفی آثار منتشر شده علامه طباطبایی در بوستان کتاب
همزمان با آغاز هفته کتاب و کتاب‌خوانی، مؤسسه بوستان کتاب آثار منتشر شده علامه طباطبایی در این مؤسسه را معرفی کرد.

کتاب «سیره معصومان(ع) در فقرزدایی» منتشر شد
کتاب «سیره معصومان(ع) در فقرزدایی» به همت پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت(ع) پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.

حضور آثار رسانه ای دفتر تبلیغات اسلامی در جشنواره های داخلی و بین المللی
رییس اداره اطلاع رسانی و فعالیت های رسانه ای معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی از راهیابی تولیدات رسانه ای این اداره به جشنواره های معتبر داخلی و بین المللی خبر داد.