مهرابی
1396/9/12 يكشنبه مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس در افتتاحیه هفته اشراق: غفلت از هنر دینی جامعه را با مشکل روبه‌رو کرده است مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس گفت: حل معضلات جامعه درگرو توجه داشتن به هنر دینی است و غفلت از این مسئله، جامعه را با مشکلات بسیاری روبه‌رو کرده است در حالیکه این هنر جامعه را به موفقیت می رساند.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام محمدصادق مهرابی در مراسم افتتاحیه هفته فرهنگی هنری اشراق اظهار داشت: این برنامه بر اساس سنتی حسنه میان فرهیختگان و دانایان جامعه برگزارشده و بستری برای ترویج فرهنگ دینی است.

وی افزود: با حضور صاحبان نظر می‌توان نگاهی جامع و دقیق به هنر در حوزه‌های علمیه و ضرورت نشر هنرمندانه دین در جامعه داشت.

مهرابی گفت: با نگاهی تاریخی متوجه می‌شویم که خداوند به‌پاس هنر و ارزش آن، بزرگ‌ترین و ارزشمندترین خدمت به جامعه بشری را با ارسال رسل و انزال کتب کرده است

وی گفت: پیامبراکرم(ص) که یک هنرمند دینی است پا به عرصه اجتماعی می‌گذارد تا کسانی را که با کوچک‌ترین بهانه به کشتار همدیگر می‌پرداختند؛ به بندگانی فداکار مانند یاران خودش در جنگ احد تبدیل کند که در عین تشنگی، آب را به دیگر مجروحان تعارف می‌کنند و همه به شهادت می‌رسند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس ادامه داد: زیبایی هنر زمانی معنا پیدا می‌کند که با خالق هستی در ارتباط باشد وگرنه هنر مادی، ماندگاری ندارد.

مهرابی، هنر ماندگار را هنری دانست که در عرصه فضای جامعه تأثیرگذار باشد، گفت: زمانی اثر ماندگار می‌شود که با مخلوق مرتبط باشد اما متأسفانه امروز یا هنر، هنر دینی نیست یا اینکه ارتباط با خالق هستی ندارد.

وی بابیان این‌که خلأ هنر دینی در جامعه احساس می‌شود اظهار داشت: هرکجا هنر باشد تشتت نیست و اگر جامعه مریضی داریم ناشی از مورد غفلت قرار گرفتن هنر دینی است.

این مسوول فرهنگی افزود: مشکل جامعه بی‌مهری به هنر دینی است و هرکجا چنین اتفاقی افتاده ناهنجاری‌ها و نابسامانی‌های جامعه بیشتر شده و افزایش آمار طلاق یکی از این مسئله‌ها است.

وی تاکید کرد: اگر امروز جامعه مریض و بیمار است به دلیل نبود هنر دینی است و اگر در جامعه آمار طلاق افزایش دارد به دلیل نبود هنر دینی است و هرجا این هنر مورد بی مهری قرار گرفت شاهد افزایش ناهنجاری خواهیم بود.

مهرابی گفت: هنر دینی رسانه چندرسانه‌ای است و باید به بهترین نحو و با توجه و دقت از آن برای بهبود اجتماع بهره برد.

وی اظهار داشت: هنرمند دینی پا به عرصه اجتماعی می گذارد و هنر ماندگار هنری است که تاثیر در فضای اجتماعی داشته باشد و پیامبر از افرادیکه بر سر یک ملخ با هم جنگ می کردند ایثارگر ساختند

شایان ذکر است هفته فرهنگی هنری اشراق ویژه طلاب و فضلای هنرمند حوزه های علمیه از 11 تا 15 آذر ماه در شیراز برگزار می شود. در این هفته فرهنگی بالغ بر 50 نفر از هنرمندان شاخص و فرهنگوران حوزه علمیه قم و مراکز فرهنگی استان حضور دارند.

تشریح فعالیت های دفتر تبلیغات اسلامی در عرصه تبلیغ
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در دیدار با آیت الله نوری همدانی، مهم ترین فعالیت های این دفتر در عرصه تبلیغ دینی را تبیین کرد.

تجلیل آیت الله نوری همدانی از خدمات دفتر تبلیغات اسلامی /توصیه به نخبگان تبلیغ دینی
آیت الله نوری همدانی گفت: اولین وظیفه مبلغان را تفقه در دین عنوان کرد و اظهار داشت: نباید همه مبلغان در قم جمع شوند، بلکه به شهرها و روستاها مراجعه کنند، در بسیاری از شهرها خیلی از مساجد بدون مبلغ است.

رهبر انقلاب: آقای ترامپ! شما غلط می‌کنید
من به این سه کشور هم اعتماد ندارم و می‌گویم به اینها هم اعتماد نکنید.

بررسی نقش مبلغان در كاهش و مقابله با آسيب‌هاي اجتماعي با حضور وزیر کشور در قم
مديركل امور تبليغي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم از برگزاري نشست نقش مبلغان در كاهش و مقابله آسيب‌هاي اجتماعي در روز 20 ارديبهشت امسال با حضور وزير كشور خبر داد.

برگزاری پیش‌نشست همایش ملی تصوف، شاخصه‌ها و نقدها
نخستین پیش‌نشست همایش ملی تصوف، شاخصه‌ها و نقدها با حضور حجج اسلام و المسلمین سبحانی و خسروپناه و به همت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می‌شود.

تقویم برگزاری نشست های طلیعه رمضان
جدول برگزاری نشست های طلیعه رمضان ویژه مبلغان دینی از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اعلام شد.

اعزام مبلغ به یگان های نیروی انتظامی از طریق دفتر تبلیغات اسلامی
دفتر نمایندگی سازمان عقیدتی _ سیاسی نیروی انتظامی جهت اعزام ماه مبارک رمضان از طریق دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم مبلغ می پذیرد.

اطلاعیه اعزام مبلغ در ماه مبارک رمضان
دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم در آستانه فرا رسيدن ماه مبارک رمضان، ماه عبوديت و بندگي خدا ،طبق شرايط ذيل اقدام به اعزام مبلغ به سراسر کشور مي نمايد.

حضور فعال دفتر تبلیغات اسلامی در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از حضور فعال این دفتر در سی و یکمین نمایشگاه بین الملللی کتاب تهران خبر داد.

نشست‌های طلیعه رمضان ویژه مبلغان برگزار می شود
نشست های پیش از رمضان ویژه مبلغان با عنوان نشست‌های طلیعه رمضان از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می گردد.