سواد رسانه
1396/9/13 دوشنبه به همت اداره تبلیغ مجازی؛ دوره آموزش سواد بازی های رایانه ای و خانواده برگزار می گردد دوره آموزش سواد بازی های رایانه ای و خانواده به همت اداره تبلیغ مجازی معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، امروزه بازی های رایانه ای (بازی های تحت ویندوز ،کنسول ها ،ios واندروید) چنان جای پای خود را باز کرده است که دیگر نمی توان وجود آن را نادیده گرفت.
این بازی ها در کنار تفریح، سرگرمی و فراغت نوجوانان و کودکان، به عنوان ابزار اشاعه ی فرهنگی نقش بسیار مهمی در انتقال، رشد و ترویج مفاهیم فرهنگی دارند.
با توجه به اینکه بخش بزرگی از اوقات فراغت کودکان و نوجوانان صرف انجام بازی‌های رایانه‌ای می‌شود و همچنین بازی‌هایی که در بازار وجود دارند، همه مناسب و مفید نیستند، لازم است که والدین از سواد رسانه‌ای لازم جهت بازتعریف، شناخت دقیق و آسیب شناسی این بازی ها بهره مند باشند و سواد تشخیص بازی‌های نامناسب از بازیهای مفید و مثبت را داشته باشند تا کودکان  و نوجوانان، بررسی نشده و غیر اصولی در تعامل با بازیها قرار نگیرند.
با توجه به اهمیت این موضوع، به همت اداره تبلیغ مجازی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفترتبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، دوره آموزش غیرحضوری(مجازی) سواد بازی های رایانه ای با رویکرد نقش نظارتی والدین ویژه خانواده های طلاب برگزار می گردد.

سرفصل ها:
کارکرد بازی های رایانه ای وتاثیرات آن
آسیب شناسی
راهکارها

فواید
معرفی بازی ها
اجزا و ساختار بازی ها
احکام بازی های رایانه ای
ژانرشناسی
آشنایی با ابزار بازی ها
معرفی مراجع و منابع
پیش بینی های آینده
و.....

مزایا دوره :
1.    ثبت در پرونده آموزشی تبلیغ نوین
2.    شرکت در دوره رایگان وبصورت مجازی آنلاین می باشد
3.    اولویت بهره‌گیری در فعالیت‌های اداره کل تبلیغ نوین دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم

تاریخ شروع دوره
با توجه به تمدید زمان ثبت نام دوره تا تاریخ ۹۶/۰۹/۱۷  تاریخ شروع دوره از ۹۶/۰۹/۱۸ می باشد
۹۶/۹/۱۸ تا ۹۶/۱۰/۷  (۱۵ جلسه بصورت مجازی آنلاین )
ساعت شروع  ۱۴:۱۵ تا ۱۵:۱۵
در صورت داشتن هر گونه ابهام و سوال در خصوص دوره های آموزشی پیام خود را از طریق میزکار شخصی بخش ارتباط با ما به کارشناس امور آموزشی ارسال نمایید.
همچنین در این صفحه از طریق بخش ارسال نظر می توانید پیام خود را ارسال نمایید.

فراخوان عکس، فیلم و دلنوشته شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم(ع)
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از اعلام فراخوان فراخوان عکس، فیلم و دلنوشته با عنوان «نشانه های بی نشان» و با موضوع تشییع و تدفین شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم(ع) خبر داد.

تشییع و تدفین دو شهید گمنام در دانشگاه باقرالعلوم(ع)
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری دو شهید گمنام دفاع مقدس همزمان با اول اسفندماه، سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در دانشگاه باقرالعلوم(ع) پردیسان خبر داد.

زندگی انسان بدون حکومت ممکن نیست
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: اساساً زندگی انسان بدون حکومت ممکن نیست، بدون سیاست نمی توانیم زندگی کنیم، چه برسد به این که بگوییم می توانیم مؤمن باشیم.

اصول و ارکان گفتمان انقلاب اسلامی/ گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در متن و بطن اسلام دارد
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان این که اصول گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در وحی و منابع دین و بطن و متن اسلام دارد، گفت: امام خمینی(ره) با اجتهاد و اسلام شناسی خود این اصول را از متن و بطن منابع دینی استنباط کرد.

مردم ایران اسلامی در طول ۳۹ سال مجاهدت، جنگ و تحریم آبدیده شده اند
دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای ضمن دعوت از عموم مردم جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن تاکید کرد: مردم بزرگوار ایران در طول سال ها مجاهدت، جنگ، تحریم و فشارهای بی‌شمار دشمن آبدیده شده و راه مقابله با فتنه‌ها و بحران‌های منطقه‌ای و جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن را آموخته اند.

جزئیات درخشش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در همایش کتاب سال حوزه
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به بیان موفقیت های این پژوهشگاه در روزهای اخیر در همایش ها و جشنواره ها پرداخت.

انتخاب کتاب کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی(ره) در جشنواره فارابی
کتاب کارآمدی روش اجتهادی امام خمینی(ره) در نهمین جشنواره بین المللی فارابی، مقام سوم را کسب کرد.

به مناسبت دهه مبارک فجر نمایشگاه «سپیده فجر» در نگارستان اشراق افتتاح شد
نمایشگاهی از آثار طراحی پوستر توسط هنرمندان دهه شصت انقلاب اسلامي ايران به مناسبت دهه مبارک فجر و با عنوان «سپیده فجر» در نگارستان اشراق افتتاح شد.

آثار احیا شده علما برای حوزویان تکلیف ایجاد می کند
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با بیان این که احیای آثار علما برای حوزویان تکلیف ایجاد می کند، گفت: این احیا ضمن این که قدردانی و تجلیل از محققی است که تا آخر عمر از آن حجره محدود خود برای نشر علم و دین استفاده کردند، باید ارزش علما هر چه بیشتر برای حوزویان و غیرحوزویان مطرح شود.

قدردانی آیت الله حسینی بوشهری از تدوین موسوعه علامه کاشف الغطا
آیت الله حسینی بوشهری از تدوین موسوعه علامه کاشف الغطا توسط پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم قدردانی کرد.