سواد رسانه
1396/9/13 دوشنبه به همت اداره تبلیغ مجازی؛ دوره آموزش سواد بازی های رایانه ای و خانواده برگزار می گردد دوره آموزش سواد بازی های رایانه ای و خانواده به همت اداره تبلیغ مجازی معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، امروزه بازی های رایانه ای (بازی های تحت ویندوز ،کنسول ها ،ios واندروید) چنان جای پای خود را باز کرده است که دیگر نمی توان وجود آن را نادیده گرفت.
این بازی ها در کنار تفریح، سرگرمی و فراغت نوجوانان و کودکان، به عنوان ابزار اشاعه ی فرهنگی نقش بسیار مهمی در انتقال، رشد و ترویج مفاهیم فرهنگی دارند.
با توجه به اینکه بخش بزرگی از اوقات فراغت کودکان و نوجوانان صرف انجام بازی‌های رایانه‌ای می‌شود و همچنین بازی‌هایی که در بازار وجود دارند، همه مناسب و مفید نیستند، لازم است که والدین از سواد رسانه‌ای لازم جهت بازتعریف، شناخت دقیق و آسیب شناسی این بازی ها بهره مند باشند و سواد تشخیص بازی‌های نامناسب از بازیهای مفید و مثبت را داشته باشند تا کودکان  و نوجوانان، بررسی نشده و غیر اصولی در تعامل با بازیها قرار نگیرند.
با توجه به اهمیت این موضوع، به همت اداره تبلیغ مجازی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفترتبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، دوره آموزش غیرحضوری(مجازی) سواد بازی های رایانه ای با رویکرد نقش نظارتی والدین ویژه خانواده های طلاب برگزار می گردد.

سرفصل ها:
کارکرد بازی های رایانه ای وتاثیرات آن
آسیب شناسی
راهکارها

فواید
معرفی بازی ها
اجزا و ساختار بازی ها
احکام بازی های رایانه ای
ژانرشناسی
آشنایی با ابزار بازی ها
معرفی مراجع و منابع
پیش بینی های آینده
و.....

مزایا دوره :
1.    ثبت در پرونده آموزشی تبلیغ نوین
2.    شرکت در دوره رایگان وبصورت مجازی آنلاین می باشد
3.    اولویت بهره‌گیری در فعالیت‌های اداره کل تبلیغ نوین دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم

تاریخ شروع دوره
با توجه به تمدید زمان ثبت نام دوره تا تاریخ ۹۶/۰۹/۱۷  تاریخ شروع دوره از ۹۶/۰۹/۱۸ می باشد
۹۶/۹/۱۸ تا ۹۶/۱۰/۷  (۱۵ جلسه بصورت مجازی آنلاین )
ساعت شروع  ۱۴:۱۵ تا ۱۵:۱۵
در صورت داشتن هر گونه ابهام و سوال در خصوص دوره های آموزشی پیام خود را از طریق میزکار شخصی بخش ارتباط با ما به کارشناس امور آموزشی ارسال نمایید.
همچنین در این صفحه از طریق بخش ارسال نظر می توانید پیام خود را ارسال نمایید.

تجمع تشکل های طلبگی در حمایت از عدالت اقتصادی
طلاب و تشکل های طلبگی با عنوان«عدالت اقتصادی» در مدرسه فیضیه تجمع می کنند.

اولین دوره «تربیت مبلغ بین‌الملل معارف رضوی» آغاز شد
مراسم افتتاحیه نخستین دوره «تربیت مبلغان بین‌الملل معارف رضوی» با همکاری چهارجانبه دانشگاه علوم اسلامی رضوی، دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، مدیریت زائران غیرایرانی و مرکز امور بین‌الملل آستان قدس برگزار شد.

فراخوان ثبت‌نام دوره تربیت‌مربی آموزش سوادرسانه
رئیس انجمن سواد رسانه طلاب مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری دوره تربیت مربی «آموزش سواد رسانه» خبر داد.

افتتاحیه چهارمین دوره طرح ملی «گفتمان نخبگان علوم انسانی» برگزار شد
مراسم افتتاحیه چهارمین دوره طرح ملی «گفتمان نخبگان علوم انسانی» با حضور آیت الله اعرافی و حجج اسلام والمسلمین پارسانیا و مریجی در قم برگزار شد.

همفکری حوزه و دانشگاه سبب حل مشکلات علمی می‌شود
عضو هیات امنای دفتر تبلیغات اسلامی گفت: همفکری دو قطب علمی حوزه و دانشگاه سبب می‌شود تا برای مسائلی که علم جامعه اسلامی با آن روبه‌رو است، مسأله شناسی کرده و برای حل آن با مشارکت و پیگیری‌های لازم، اقدام اساسی انجام شود.

تشریح مراحل سه‌گانه طرح نخبگان علوم انسانی
رییس دانشگاه باقرالعلوم(ع) با اشاره به میزان استقبال دانشجویان از طرح نخبگان علوم انسانی به تشریح مراحل سه‌گانه آن پرداخت.

آیین رونمایی از کتاب ما و علوم انسانی برگزار شد
آیین رونمایی از کتاب ما و علوم انسانی در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره طرح ملی «گفتمان نخبگان علوم انسانی» در قم برگزار شد.

تمدن سازی اسلام منحصر به عصر خاصی نیست
مدیر حوزه های علمیه کشور گفت: تمدن سازی اسلام یک تمدن سازی منحصر در عصری با یک مجموعه از مؤلفه‌ها نیست، بلکه در عین سامان‌مندی، فراگیر و هدایتگر همه عرصه‌های وجودی بشر از انعطاف‌های لازم نیز برخوردار است.

نشست نقد و بررسی فیلم «پاپ» برگزار شد
شست نقد و بررسی فیلم «پاپ» با حضور کارگردان و جمعی از هنرمندان و منتقدان و به همت مرکز فرهنگی و هنری دفتر تبلیغات اسلامی در سینما آیه قم برگزار شد.

ارائه گزارش هاي ترکيبي با سرعت بالا در پروژه «هوش سازماني»
رئيس اداره توسعه سيستم هاي سازماني مرکز برنامه ريزي و نظارت راهبردي دفتر تبليغات اسلامي گفت: مزاياي پروژه هوش سازماني اين است که از ديتابيس هاي مختلف موجود در سازمان مي تواند گزارش هاي ترکيبي ارائه دهد و ثانياً اين که سرعت گزارش دهي در آنها بالا مي باشد.