اعزام
1397/2/14 جمعه نشست‌های طلیعه رمضان ویژه مبلغان برگزار می شود نشست های پیش از رمضان ویژه مبلغان با عنوان نشست‌های طلیعه رمضان از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می گردد. به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم،  نشست های پیش از رمضان ویژه مبلغان دینی بدین شرح برگزار می گردد:
1- نشست با موضوع "سوژه های سخن با محوریت امام علی (ع) ورمضان" با سخنرانی استاد حجت الاسلام والمسلمین قادری
زمان و مکان: شنبه ۱۵ اردیبهشت، ساعت ۱۷:۳۰ لغایت ۲۰، مرکز همایش های غدیر
۲- نشست با موضوع "احکام و استفتائات ویژه ماه مبارک رمضان" با سخنرانی استاد حجت الاسلام والمسلمین فلاح زاده
زمان و مکان: دوشنبه ۱۷ اردیبهشت، ساعت ۱۷:۳۰لغایت ۲۰، مرکز همایش های غدیر
3- نشست "سوژه های سخن با محوریت قرآن و ماه مبارک رمضان" با سخنرانی استاد حجت الاسلام والمسلمین دکتر رفیعی
زمان و مکان: سه شنبه ۱۸ اردیبهشت، ساعت ۱۷:۳۰لغایت ۲۰ مرکز همایش های غدیر
4- نشست "سوژه های سخن با محوریت کارکردهای دعا در سلامت روانی واخلاقی" با سخنرانی دکتر احمدی فراز
و نشست بحران آب در کشور با سخنرانی مهندس خلیلی، مدیرکل روابط عمومی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور
زمان و مکان: چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت، ساعت ۱۷:۳۰لغایت ۲۰، مرکز همایش های غدیر
5- نشست "نقش مبلغان در کاهش و پیشگیری از آسیب های اجتماعی" با سخنرانی دکتر رحمانی فضلی "وزیر کشور" و حجت الاسلام والمسلمین استاد قرائتی
زمان و مکان: پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت، ساعت ۹ صبح لغایت ۱۳، مرکز همایش های غدیر

تجمع تشکل های طلبگی در حمایت از عدالت اقتصادی
طلاب و تشکل های طلبگی با عنوان«عدالت اقتصادی» در مدرسه فیضیه تجمع می کنند.

اولین دوره «تربیت مبلغ بین‌الملل معارف رضوی» آغاز شد
مراسم افتتاحیه نخستین دوره «تربیت مبلغان بین‌الملل معارف رضوی» با همکاری چهارجانبه دانشگاه علوم اسلامی رضوی، دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، مدیریت زائران غیرایرانی و مرکز امور بین‌الملل آستان قدس برگزار شد.

فراخوان ثبت‌نام دوره تربیت‌مربی آموزش سوادرسانه
رئیس انجمن سواد رسانه طلاب مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری دوره تربیت مربی «آموزش سواد رسانه» خبر داد.

افتتاحیه چهارمین دوره طرح ملی «گفتمان نخبگان علوم انسانی» برگزار شد
مراسم افتتاحیه چهارمین دوره طرح ملی «گفتمان نخبگان علوم انسانی» با حضور آیت الله اعرافی و حجج اسلام والمسلمین پارسانیا و مریجی در قم برگزار شد.

همفکری حوزه و دانشگاه سبب حل مشکلات علمی می‌شود
عضو هیات امنای دفتر تبلیغات اسلامی گفت: همفکری دو قطب علمی حوزه و دانشگاه سبب می‌شود تا برای مسائلی که علم جامعه اسلامی با آن روبه‌رو است، مسأله شناسی کرده و برای حل آن با مشارکت و پیگیری‌های لازم، اقدام اساسی انجام شود.

تشریح مراحل سه‌گانه طرح نخبگان علوم انسانی
رییس دانشگاه باقرالعلوم(ع) با اشاره به میزان استقبال دانشجویان از طرح نخبگان علوم انسانی به تشریح مراحل سه‌گانه آن پرداخت.

آیین رونمایی از کتاب ما و علوم انسانی برگزار شد
آیین رونمایی از کتاب ما و علوم انسانی در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره طرح ملی «گفتمان نخبگان علوم انسانی» در قم برگزار شد.

تمدن سازی اسلام منحصر به عصر خاصی نیست
مدیر حوزه های علمیه کشور گفت: تمدن سازی اسلام یک تمدن سازی منحصر در عصری با یک مجموعه از مؤلفه‌ها نیست، بلکه در عین سامان‌مندی، فراگیر و هدایتگر همه عرصه‌های وجودی بشر از انعطاف‌های لازم نیز برخوردار است.

نشست نقد و بررسی فیلم «پاپ» برگزار شد
شست نقد و بررسی فیلم «پاپ» با حضور کارگردان و جمعی از هنرمندان و منتقدان و به همت مرکز فرهنگی و هنری دفتر تبلیغات اسلامی در سینما آیه قم برگزار شد.

ارائه گزارش هاي ترکيبي با سرعت بالا در پروژه «هوش سازماني»
رئيس اداره توسعه سيستم هاي سازماني مرکز برنامه ريزي و نظارت راهبردي دفتر تبليغات اسلامي گفت: مزاياي پروژه هوش سازماني اين است که از ديتابيس هاي مختلف موجود در سازمان مي تواند گزارش هاي ترکيبي ارائه دهد و ثانياً اين که سرعت گزارش دهي در آنها بالا مي باشد.