نوروزنژاد
1397/2/14 جمعه مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی خبر داد: حضور فعال دفتر تبلیغات اسلامی در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از حضور فعال این دفتر در سی و یکمین نمایشگاه بین الملللی کتاب تهران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین حمید نوروزنژاد با اشاره به حضور بالنده و موثر دفتر تبلیغات اسلامی در نمایشگاه های بین المللی کتاب تهران گفت: امسال نیز این دفتر در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حضور یافته است.
وی با اشاره به استقبال مردم از غرفه های این دفتر گفت: یکی از این غرفه ها، غرفه مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی است که دفتر تبلیغات اسلامی با درک نیازهای جامعه و مطالبات مردم در زمینه مسائل دینی نسبت به برپایی این غرفه اقدام نموده و کارشناسان این مرکز با حضور خود در نمایشگاه همه روزه آماده ارائه پاسخ به سوالات و شبهات دینی بازدیدکنندگان هستند.
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بیان داشت: "مؤسسه بوستان کتاب" به عنوان پرافتخار ترین ناشر کشور، نشرپژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی و نشردیجیتال این پژوهشگاه از دیگر مراکز و بخش های فعال دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در سی و یکمین نمایشگاه کتاب تهران هستند که هرکدام غرفه ای را به خود اختصاص داده اند.
لازم به ذکر است، آدرس غرفه های دفتر تبلیغات اسلامی در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بدین شرح است:
• مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی (جنب شبستان اصلی)
• نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی سالن عمومی (شبستان اصلی) راهرو ۱۰ غرفه ۲۰
• نشر دیجیتال پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی (سالن نشر دیجیتال J) غرفه ۸۶
• نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی سالن خارجی بخش عربی E راهرو ۲
• بوستان کتاب بخش عمومی (شبستان اصلی ابتدای ورودی درب ۱۳)
• بوستان کتاب بخش کودک صحن مرکزی سالن ناشران کودک C5 راهرو سمت چپ غرفه ۱۵۳
سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از 12 تا 22 اردیبهشت ماه از ساعت 10 الی 20 در مصلی امام خمینی(ره) تهران پذیرای علاقه مندان است.

تجمع تشکل های طلبگی در حمایت از عدالت اقتصادی
طلاب و تشکل های طلبگی با عنوان«عدالت اقتصادی» در مدرسه فیضیه تجمع می کنند.

اولین دوره «تربیت مبلغ بین‌الملل معارف رضوی» آغاز شد
مراسم افتتاحیه نخستین دوره «تربیت مبلغان بین‌الملل معارف رضوی» با همکاری چهارجانبه دانشگاه علوم اسلامی رضوی، دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، مدیریت زائران غیرایرانی و مرکز امور بین‌الملل آستان قدس برگزار شد.

فراخوان ثبت‌نام دوره تربیت‌مربی آموزش سوادرسانه
رئیس انجمن سواد رسانه طلاب مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری دوره تربیت مربی «آموزش سواد رسانه» خبر داد.

افتتاحیه چهارمین دوره طرح ملی «گفتمان نخبگان علوم انسانی» برگزار شد
مراسم افتتاحیه چهارمین دوره طرح ملی «گفتمان نخبگان علوم انسانی» با حضور آیت الله اعرافی و حجج اسلام والمسلمین پارسانیا و مریجی در قم برگزار شد.

همفکری حوزه و دانشگاه سبب حل مشکلات علمی می‌شود
عضو هیات امنای دفتر تبلیغات اسلامی گفت: همفکری دو قطب علمی حوزه و دانشگاه سبب می‌شود تا برای مسائلی که علم جامعه اسلامی با آن روبه‌رو است، مسأله شناسی کرده و برای حل آن با مشارکت و پیگیری‌های لازم، اقدام اساسی انجام شود.

تشریح مراحل سه‌گانه طرح نخبگان علوم انسانی
رییس دانشگاه باقرالعلوم(ع) با اشاره به میزان استقبال دانشجویان از طرح نخبگان علوم انسانی به تشریح مراحل سه‌گانه آن پرداخت.

آیین رونمایی از کتاب ما و علوم انسانی برگزار شد
آیین رونمایی از کتاب ما و علوم انسانی در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره طرح ملی «گفتمان نخبگان علوم انسانی» در قم برگزار شد.

تمدن سازی اسلام منحصر به عصر خاصی نیست
مدیر حوزه های علمیه کشور گفت: تمدن سازی اسلام یک تمدن سازی منحصر در عصری با یک مجموعه از مؤلفه‌ها نیست، بلکه در عین سامان‌مندی، فراگیر و هدایتگر همه عرصه‌های وجودی بشر از انعطاف‌های لازم نیز برخوردار است.

نشست نقد و بررسی فیلم «پاپ» برگزار شد
شست نقد و بررسی فیلم «پاپ» با حضور کارگردان و جمعی از هنرمندان و منتقدان و به همت مرکز فرهنگی و هنری دفتر تبلیغات اسلامی در سینما آیه قم برگزار شد.

ارائه گزارش هاي ترکيبي با سرعت بالا در پروژه «هوش سازماني»
رئيس اداره توسعه سيستم هاي سازماني مرکز برنامه ريزي و نظارت راهبردي دفتر تبليغات اسلامي گفت: مزاياي پروژه هوش سازماني اين است که از ديتابيس هاي مختلف موجود در سازمان مي تواند گزارش هاي ترکيبي ارائه دهد و ثانياً اين که سرعت گزارش دهي در آنها بالا مي باشد.