مسابقه کتابخوانی
1397/3/29 سه‌شنبه از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم؛ مسابقه بزرگ کتابخوانی الکترونیک خانواده قرآنی برگزار می شود مسابقه بزرگ کتابخوانی الکترونیک خانواده قرآنی به همت پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و با همکاری میز توسعه و تعمیق فرهنگ قرآنی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در راستای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی، ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، دسترس‌پذیر نمودن کتاب قرآنی برای مردم در قالب ارائه کتاب الکترونیک و ارائه محتوای آموزشی و دینی، مسابقه بزرگ کتابخوانی الکترونیک «خانواده قرآنی» به همت پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و با همکاری میز توسعه و تعمیق فرهنگ قرآنی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، بصورت الکترونیک در اپلیکیشن کتابخوان پژوهان انجام می‌شود.
منبع سؤالات این مسابقه، کتاب «خانواده قرآنی» تألیف حجت الاسلام والمسلمین عیسی عیسی‌زاده و نشر بوستان کتاب می ‏باشد.
علاقمندان جهت تهیه کتاب و شرکت در مسابقه، ابتدا بایستی اقدام به دریافت برنامه کتابخوان پژوهان از طریق پیامک و  ارسال عدد ۱ به سرشماره ۳۰۰۰۱۴۴۰۲۰ و یا از طریق سایت پژوهان (pajoohaan.ir) نموده و پس از نصب برنامه، ثبت نام کرده و وارد پژوهان شوند. سپس داخل برنامه، وارد بخش فروشگاه شده و کتاب «خانواده قرآنی» را تهیه و اقدام به مطالعه کتاب نماید.
این مسابقه از 10 خرداد همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(علیه السلام) آغاز و کاربران تا 17 تیرماه می‏ توانند اقدام به تهیه و مطالعه کتاب نمایند.
صفحه پاسخ به سوالات مسابقه از 10 تا 17 تیرماه در سایت پژوهان فعال شده و افرادی که قبلا در سایت ثبت نام کرده و کتاب را تهیه نموده ‏اند می‌توانند وارد سایت شده و به سوالات مسابقه در زمان مشخص پاسخ دهند.
جوایز این مسابقه بزرگ شامل کمک هزینه سفر به عتبات، کمک هزینه سفر به مشهد مقدس، تبلت، قلم قرآنی و کارت هدیه خرید کتاب می‌باشد.
اعلام نتایج مسابقه در روز 24 تیرماه همزمان با میلاد حضرت معصومه (سلام الله علیها) خواهد بود.

کلمات کليدي
مسابقه کتابخوانی, دفتر تبلیغات اسلامی, حوزه علمیه قم, جوایز, عیسی زاده, بوستان کتاب

ارائه گزارش هاي ترکيبي با سرعت بالا در پروژه «هوش سازماني»
رئيس اداره توسعه سيستم هاي سازماني مرکز برنامه ريزي و نظارت راهبردي دفتر تبليغات اسلامي گفت: مزاياي پروژه هوش سازماني اين است که از ديتابيس هاي مختلف موجود در سازمان مي تواند گزارش هاي ترکيبي ارائه دهد و ثانياً اين که سرعت گزارش دهي در آنها بالا مي باشد.

ارائه جمع بندي نقطه نظرات پنل هاي تخصصي سومين نشست راهبردي مسأله محوري
جلسه جمع بندي کميسيون هاي شوراي راهبري دفتر تبليغات اسلامي در دهکده وسف قم برگزار شد.

اجراي فعاليت هاي قطبي بايد خلاقانه و با رويکرد هدايتگري انجام گيرد
رييس دفتر تبليغات اسلامي اصفهان با بيان اين که ما در شعب به هيچ وجه نگاه ستادي نداريم، گفت: دغدغه اصلي ما اجراي خلاقانه و تأثيرگذار مصوبات قطبي است.

گزارشي از فعاليت دفتر تبليغات اسلامي خراسان رضوي
رييس دفتر تبليغات اسلامي خراسان رضوي با ارائه گزارشي از عملکرد اين شعبه گفت: مشهد داراي فرصت ها و تهديدهاي زيادي است و بايد از ظرفيت نخبگاني اين شهر استفاده شود.

تمام رشته هاي دانشگاه باقرالعلوم(ع) قطبي است
معاون آموزش دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم گفت: تقريبا تمام رشته هاي دانشگاه باقرالعلوم(ع) در راستاي مصوبات يکي از قطب ها و ميزها است و تمام رشته هاي اين دانشگاه قطبي مي باشد، بنابراين رشته غير قطبي نداريم.

رونمايي از فاز اول سامانه «مديريت دانش»
در سومين نشست راهبردي مسأله محوري که ويژه مديران ارشد و اعضاي هيئت علمي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم در مجموعه فرهنگي فردوس وسف برگزار شد، از فاز اول سامانه مدیریت دانش رونمایی شد.

فعاليت هاي قطبي معاونت فرهنگي و تبليغي دفتر تبليغات اسلامي
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، فعالیت های قطبی این معاونت را تبیین کرد.

وجود 411 پروژه و فعاليت قطبي در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي
رييس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي گفت: در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي 411 پروژه و فعاليت قطبي داريم که انواع فعاليت قطبي اعم از کتاب، همايش، نشست و... را شامل مي شود.

هشدار رییس دفتر تبلیغات اسلامی نسبت به شکاف ميان نخبگان جامعه
رييس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم گفت: در جامعه نخبگاني ما گسست ها و گسل ها رو به افزايش است و يک امر آن مسأله فقدان گفت و گو است و نياموخته ايم که گفت وگوهاي نخبگاني شکل بگيرد.

برگزاری سومین نشست راهبردی مسأله محوری دفتر تبلیغات اسلامی/ تشریح برنامه ها
دبیر شورای راهبری قطب های فکری فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری سومین نشست راهبردی مساله محوری با حضور اعضای هیات علمی و اعضای قطب ها و میزهای فکری فرهنگی ایبن دفتر در دهکده وسف قم خبر داد.