ترحیم طباطبایی
1397/3/30 چهارشنبه مراسم بزرگداشت حجت‌الاسلام دکتر احمدی در قم برگزار شد مراسم بزرگداشت حجت‌الاسلام والمسلمین احمد احمدی از سوی نهادهای حوزوی در مسجد اعظم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، مراسم بزرگداشت هفتمین روز درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین احمد احمدی از طرف نهادهایی همچون دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه و جامعه المصطفی العالمیه  شامگاه دوشنبه در مسجد اعظم برگزار شد.
در این مراسم علاوه بر آیت الله  سبحانی، آیت الله امینی، آیت الله مصباح یزدی،‌آیت الله حسینی بوشهری، آیت الله مقتدایی، آیت الله  علوی بروجردی و آیت الله خرازی، مدیران نهادهای حوزوی، اساتید حوزه علمیه قم، طلاب و اقشار مختلف مردم حضور داشتند.
حجت الاسلام رضا حاج ابراهیمی سخنران این مراسم در صحبت‌هایی به ویژگی‌های علمی و اخلاقی حجت‌الاسلام والمسلمین احمدی پرداخت و او را به عنوان الگویی برای طلاب و روحانیون معرفی کرد.
مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین احمدی شامگاه ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان امام خمینی(ره) تهران دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت.
پیکر حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر احمد احمدی عضو فقید شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها در عصر روز 20 خردادماه از سمت مسجد امام حسن عسکری(ع) در شهر قم به سمت حرم حضرت معصومه(س) تشییع و در جوار مزار علامه طباطبایی در حرم حضرت معصومه(س) به خاک سپرده شد.

آمادگی مذاکره و گفتگوی علمی با متخصصین تصوف را داریم
رئیس قطب تعمیق ایمان و باورهای دینی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: آمادگی داریم با متخصصین تصوف جلسه مذاکره و مباحثه بگذاریم و گفت و گوی علمی صورت بگیرد.

یکی از وظایف دفتر تبلیغات اسلامی شناسایی جریان های انحرافی است
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: وظیفه دفتر تبلیغات اسلامی به عنوان یک نهاد علمی، دینی و فرهنگی، این است که جریان هایی را که دچار اختلاف، زاویه و تضاد با محیط و فرهنگ عمومی هستند را شناسایی و وضعیت شناسی کند.

حرکت در مقابله با فرقه های انحرافی بسیار مفید و نافع است
آیت الله العظمی علوی گرگانی گفت: حرکت در مقابله با فرقه های انحرافی بسیار مفید و نافع است.

جلوگیری از پيشبرد اهداف فرقه‌هاي انحرافي با بهره گيري از رهنمودهاي اهل بيت(ع)
نماينده آيت الله العظمي سيستاني در ايران بر لزوم روشنگري و نقد انحرافات فرقه هاي صوفيه تاکید کرد.

فراخوان دوره های «تربیت پژوهشگر» با رویکرد مسئله محوری
مدیر گروه‌ مطالعات کاربردی اخلاق و تربیت اسلامی مرکز پژوهش های اسلامی معصومیه وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی از انتشار فراخوان دومین دوره جذب «تربیت پژوهشگر» ویژه خواهران طلبه خبر داد.

همایش ملی تصوف؛ شاخصه ها و نقدها برگزار می شود
اولین همایش ملی تصوف؛ شاخصه ها و نقدها به همت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می شود.

اولین جشنواره ملی مهدویت برگزار می شود
اولین جشنواره ملی مهدویت در بخش های علمی،پژوهشی، فرهنگی و هنری و با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می شود.

دیدار جمعی از دست‌اندرکاران همایش ملی تصوف با آیت الله العظمی وحید خراسانی
آیت الله العظمی وحید خراسانی در دیدار با جمعی از دست‌اندرکاران همایش ملی تصوف، برگزاری این همایش را اقدامی بسیار مقدس دانست.

تصوف در مقابل ولایت اهل بیت(ع) قرار دارد
آیت الله العظمی صافی گلپایگانی با اشاره به ضرورت نقد علمی جریان تصوف، این اندیشه را در مقابل ولایت اهل بیت(ع) دانست.

نفوذ تصوف با استفاده از نام عرفان در مراکز دینی
دبیر علمی همایش با اشاره به نفوذ تصوف با استفاده از نام عرفان و بزرگان عرفانی ما در مراکز دینی، از برگزاری همایشی برای بررسی و نقد اندیشه تصوف فرقه‌ای در مهرماه سال جاری خبر داد.