ترحیم طباطبایی
1397/3/30 چهارشنبه مراسم بزرگداشت حجت‌الاسلام دکتر احمدی در قم برگزار شد مراسم بزرگداشت حجت‌الاسلام والمسلمین احمد احمدی از سوی نهادهای حوزوی در مسجد اعظم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، مراسم بزرگداشت هفتمین روز درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین احمد احمدی از طرف نهادهایی همچون دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه و جامعه المصطفی العالمیه  شامگاه دوشنبه در مسجد اعظم برگزار شد.
در این مراسم علاوه بر آیت الله  سبحانی، آیت الله امینی، آیت الله مصباح یزدی،‌آیت الله حسینی بوشهری، آیت الله مقتدایی، آیت الله  علوی بروجردی و آیت الله خرازی، مدیران نهادهای حوزوی، اساتید حوزه علمیه قم، طلاب و اقشار مختلف مردم حضور داشتند.
حجت الاسلام رضا حاج ابراهیمی سخنران این مراسم در صحبت‌هایی به ویژگی‌های علمی و اخلاقی حجت‌الاسلام والمسلمین احمدی پرداخت و او را به عنوان الگویی برای طلاب و روحانیون معرفی کرد.
مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین احمدی شامگاه ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان امام خمینی(ره) تهران دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت.
پیکر حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر احمد احمدی عضو فقید شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها در عصر روز 20 خردادماه از سمت مسجد امام حسن عسکری(ع) در شهر قم به سمت حرم حضرت معصومه(س) تشییع و در جوار مزار علامه طباطبایی در حرم حضرت معصومه(س) به خاک سپرده شد.

ارائه گزارش هاي ترکيبي با سرعت بالا در پروژه «هوش سازماني»
رئيس اداره توسعه سيستم هاي سازماني مرکز برنامه ريزي و نظارت راهبردي دفتر تبليغات اسلامي گفت: مزاياي پروژه هوش سازماني اين است که از ديتابيس هاي مختلف موجود در سازمان مي تواند گزارش هاي ترکيبي ارائه دهد و ثانياً اين که سرعت گزارش دهي در آنها بالا مي باشد.

ارائه جمع بندي نقطه نظرات پنل هاي تخصصي سومين نشست راهبردي مسأله محوري
جلسه جمع بندي کميسيون هاي شوراي راهبري دفتر تبليغات اسلامي در دهکده وسف قم برگزار شد.

اجراي فعاليت هاي قطبي بايد خلاقانه و با رويکرد هدايتگري انجام گيرد
رييس دفتر تبليغات اسلامي اصفهان با بيان اين که ما در شعب به هيچ وجه نگاه ستادي نداريم، گفت: دغدغه اصلي ما اجراي خلاقانه و تأثيرگذار مصوبات قطبي است.

گزارشي از فعاليت دفتر تبليغات اسلامي خراسان رضوي
رييس دفتر تبليغات اسلامي خراسان رضوي با ارائه گزارشي از عملکرد اين شعبه گفت: مشهد داراي فرصت ها و تهديدهاي زيادي است و بايد از ظرفيت نخبگاني اين شهر استفاده شود.

تمام رشته هاي دانشگاه باقرالعلوم(ع) قطبي است
معاون آموزش دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم گفت: تقريبا تمام رشته هاي دانشگاه باقرالعلوم(ع) در راستاي مصوبات يکي از قطب ها و ميزها است و تمام رشته هاي اين دانشگاه قطبي مي باشد، بنابراين رشته غير قطبي نداريم.

رونمايي از فاز اول سامانه «مديريت دانش»
در سومين نشست راهبردي مسأله محوري که ويژه مديران ارشد و اعضاي هيئت علمي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم در مجموعه فرهنگي فردوس وسف برگزار شد، از فاز اول سامانه مدیریت دانش رونمایی شد.

فعاليت هاي قطبي معاونت فرهنگي و تبليغي دفتر تبليغات اسلامي
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، فعالیت های قطبی این معاونت را تبیین کرد.

وجود 411 پروژه و فعاليت قطبي در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي
رييس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي گفت: در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي 411 پروژه و فعاليت قطبي داريم که انواع فعاليت قطبي اعم از کتاب، همايش، نشست و... را شامل مي شود.

هشدار رییس دفتر تبلیغات اسلامی نسبت به شکاف ميان نخبگان جامعه
رييس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم گفت: در جامعه نخبگاني ما گسست ها و گسل ها رو به افزايش است و يک امر آن مسأله فقدان گفت و گو است و نياموخته ايم که گفت وگوهاي نخبگاني شکل بگيرد.

برگزاری سومین نشست راهبردی مسأله محوری دفتر تبلیغات اسلامی/ تشریح برنامه ها
دبیر شورای راهبری قطب های فکری فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری سومین نشست راهبردی مساله محوری با حضور اعضای هیات علمی و اعضای قطب ها و میزهای فکری فرهنگی ایبن دفتر در دهکده وسف قم خبر داد.