مستندسازی با موبایل
1397/4/10 يكشنبه فراخوان ثبت نام در کارگاه آموزشی «مستند سازی با موبایل» فراخوان ثبت نام در کارگاه آموزشی «مستند سازی با موبایل» از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، رفیع الدین اسماعیلی رئیس انجمن سواد رسانه طلاب کشور با اعلام این خبر گفت: این دوره ویژه طلاب و مبلغین و با حضور روح الله رفیعی از مدرسین برجسته مستندسازی که سابقه ساخت بیش از 150 مستند در داخل و خارج از کشور را دارد، برگزار می‌شود.
وی تصریح کرد: در کارگاه آموزشی مستند سازی با موبایل که ‌به همراه کارگاه عملی است، مواردی همچون آشنایی با کارکردها و ویژگی‌های فیلم های موبایلی، آشنایی با قابلیت‌ها و محدودیت‌های موبایل جهت مستندسازی، آشنایی با اصول اخلاقی تصویربرداری از سوژه‌، آشنایی با نرم افزارهای تدوین موبایل، آشنایی با مبانی زیبایی شناسی تصویر شامل قاب بندی، رنگ بندی و... و ابزار و تجهیزات جانبی، ایده‌پردازی تا تعیین سوژه، تصویربرداری و صدابرداری با موبایل و کارگردانی با موبایل آموزش داده می شود.
اسماعیلی اظهارداشت: این دوره از نیمه مردادماه سال جاری، روزهای پنج شنبه ها برگزار می شود و مبلغان می‌توانند مستندهای ساخته شده خود را جهت شرکت در دوره بعدی جشنواره فیلم اشراق به دبیرخانه این جشنواره تحویل دهند.
وی اضافه کرد: همچنین این فیلم‌ها به نام خود مبلغان در کانال آپارات مرکز فرهنگی هنری به نام «اشراق» بارگذاری می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: علاقه مندان می توانند تا 25 تیر ماه 1397  جهت ثبت نام در کارگاه بصورت حضوری همراه با مدارک شامل یک قطعه عکس و مبلغ 30 هزار تومان ودیعه به آدرس قم، خیابان شهداء (صفائیه)، کوچه 21، فرعی اول، سمت چپ، مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، انجمن سواد رسانه مراجعه کنند.

برپایی چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی در قم
معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از برپایی چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری این دفتر در مرکز همایش های غدیر قم خبر داد.

برنامه‌های چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی
برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اعلام شد.

آیین رونمایی از کتاب «ترجمه اصول کافی» استاد انصاریان برگزار می شود
با حضور فرهیختگان و اساتید حوزه و دانشگاه آیین رونمایی از کتاب ارزشمند «ترجمه اصول کافی» استاد حسین انصاریان از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار خواهد شد.

دفتر تبلیغات اسلامی میدان‌دار برآورده کردن نیازهای نظام اسلامی
نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: دفتر تبلیغات اسلامی به عنوان نهادی حوزوی از دیرزمان همیشه مرکز اجتماع، حضور و تبادل فکر و اندیشه بوده و می تواند میدان دار برآورده کردن نیازهای نظام اسلامی باشد.

نظریه «تزاحم واجبات شرطی در قانون گذاری» مورد نقد و بررسی قرار گرفت
پیش اجلاسیه کرسی نظریه پردازی نظریه «تزاحم واجبات شرطی در قانون گذاری» به همت پژوهشکده فقه و حقوق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.

نشست «راهبرد ساختار ارتقای کارآمدی نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران» برگزار شد
نشست «راهبرد ساختار ارتقای کارآمدی نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران» به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.

مراسم گرامیداشت هفته بسیج در دانشگاه باقرالعلوم(ع) برگزار شد
فرمانده مدافع حرم در سوریه با بیان این که جامعه بدون روحانی، جامعه‌ای یتیم است، گفت: حوزه‌های علمیه‌اند که بسیج و رزمندگان جبهه مقاومت را پرورش می‌دهند.

40 کرسی آزاد اندیشی در 40 سالگی انقلاب برگزار خواهد شد
با توجه به این که یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی که ترویج نقادی و گفتمان آزاد می باشد، 40 کرسی آزاد اندیشی و نظریه پردازی در 40 سالگی انقلاب توسط دبیرخانه کرسی های آزاداندیشی حوزه علمیه اصفهان برگزار می شود.

نشست علمی «بررسی مبانی تربیتی علامه طباطبایی و آیت الله سعادت پرور» برگزار شد
استاد تفسیر قرآن با بیان این که علمای متقدم اخلاق را نردبان رسیدن به توحید و ولایت قرار می دادند، گفت: اعتقاد به توحید، محوری ترین عنصر تعالیم اسلام است و تنها با نردبان اخلاق می توان به باور توحیدی دست یافت.

کارگاه «قرآن و سینما» برگزار می‌شود
کارگاه «قرآن و سینما» ویژه طلاب خواهر ایرانی و غیر ایرانی برگزار می‌شود.