حسنی
1397/7/8 يكشنبه رییس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی: نیاز حوزه به طلاب رسانه ای یک نیاز اساسی است رییس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی با بیان اینکه پژوهشگران و فعالان رسانه ای مجاهدان جامعه امروزی هستند گفت: نیاز حوزه به طلاب رسانه ای یک نیاز اساسی است.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، محمد حسنی در مراسم افتتاحیه دوره جدید تربیت مربی سواد رسانه که در نگارستان اشراق برگزار شد تصریح کرد: با توجه به معنای مجاهد و شرایط فرهنگی جامعه، پژوهشگران و فعالان رسانه ای مجاهدان جامعه امروزی هستند.
وی ادامه داد: مجاهد واقعی کسی است که بر اساس شرایط جامعه و به دور از جو های کاذب حاکم بر آن، بتواند با تحلیل و بررسی وقایع، اولویت سنجی خوبی داشته باشد و اقدامات در خور را نیاز انجام دهد.
رییس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی قیام امام خمینی (ره) را نمونه ای بارز از اولویت سنجی دانست و تصریح کرد: مجاهد راستین کسی است که نیازها و اولویت ها را فدای سلایق شخصی نکند و بر اساس نیاز های موجود عمل کند، همانگونه که امام راحل در سال ها پیش عمل نمودند.
وی ادامه داد: هم اکنون نیز، شاید به دلیل آسیب های وارد شده بر پیکره اجتماع و فرهنگ جامعه است که رهبر معظم انقلاب می‌گویند با توجه به شرایط کنونی اگر به جای برخی دیگر بودم فضای مجازی را برای فعالیت انتخاب می‌کردم.
رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی خطاب به هنرجویان دوره تربیت مربی سواد رسانه گفت: اثرگذاری در حوزه رسانه نیازمند تلاش و کوشش مضاعف است و با پژوهش، تحلیل درست، دقیق و آگاهانه از رویداد ها است که این اثرگذاری پدید می‌آید.
وی نیاز حوزه به طلاب رسانه ای را یک نیاز اساسی برشمرد و اظهارداشت: نمی‌توان کسی را که فیلم های زیادی مشاهده  کرده و یا در فضاهای رسانه ای دیگر فعالیت سطحی دارد، یک فرد رسانه ای و باسواد خواند.

حسنی گفت: یک فرد و یا طلبه دارای سواد رسانه ای، کسی که است که اولا بتواند تحلیل درستی از فضاهای رسانه ای اعم از سینما، فضای مجازی و... داشته باشد، دوما دین و رسانه را به درستی در کنار و در راستای یکدیگر قرار دهد و سوما سعی بر تولید و تعمیق آثار فرهنگی، انقلابی و دین محور داشته باشد.

کلمات کليدي
سواد رسانه, تربیت مربی سواد رسانه, حسنی, مرکز فرهنگی هنری, دفتر تبلیغات اسلامی, قم, حوزه علمیه قم, پرتال

برپایی چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی در قم
معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از برپایی چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری این دفتر در مرکز همایش های غدیر قم خبر داد.

برنامه‌های چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی
برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اعلام شد.

آیین رونمایی از کتاب «ترجمه اصول کافی» استاد انصاریان برگزار می شود
با حضور فرهیختگان و اساتید حوزه و دانشگاه آیین رونمایی از کتاب ارزشمند «ترجمه اصول کافی» استاد حسین انصاریان از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار خواهد شد.

دفتر تبلیغات اسلامی میدان‌دار برآورده کردن نیازهای نظام اسلامی
نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: دفتر تبلیغات اسلامی به عنوان نهادی حوزوی از دیرزمان همیشه مرکز اجتماع، حضور و تبادل فکر و اندیشه بوده و می تواند میدان دار برآورده کردن نیازهای نظام اسلامی باشد.

نظریه «تزاحم واجبات شرطی در قانون گذاری» مورد نقد و بررسی قرار گرفت
پیش اجلاسیه کرسی نظریه پردازی نظریه «تزاحم واجبات شرطی در قانون گذاری» به همت پژوهشکده فقه و حقوق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.

نشست «راهبرد ساختار ارتقای کارآمدی نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران» برگزار شد
نشست «راهبرد ساختار ارتقای کارآمدی نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران» به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.

مراسم گرامیداشت هفته بسیج در دانشگاه باقرالعلوم(ع) برگزار شد
فرمانده مدافع حرم در سوریه با بیان این که جامعه بدون روحانی، جامعه‌ای یتیم است، گفت: حوزه‌های علمیه‌اند که بسیج و رزمندگان جبهه مقاومت را پرورش می‌دهند.

40 کرسی آزاد اندیشی در 40 سالگی انقلاب برگزار خواهد شد
با توجه به این که یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی که ترویج نقادی و گفتمان آزاد می باشد، 40 کرسی آزاد اندیشی و نظریه پردازی در 40 سالگی انقلاب توسط دبیرخانه کرسی های آزاداندیشی حوزه علمیه اصفهان برگزار می شود.

نشست علمی «بررسی مبانی تربیتی علامه طباطبایی و آیت الله سعادت پرور» برگزار شد
استاد تفسیر قرآن با بیان این که علمای متقدم اخلاق را نردبان رسیدن به توحید و ولایت قرار می دادند، گفت: اعتقاد به توحید، محوری ترین عنصر تعالیم اسلام است و تنها با نردبان اخلاق می توان به باور توحیدی دست یافت.

کارگاه «قرآن و سینما» برگزار می‌شود
کارگاه «قرآن و سینما» ویژه طلاب خواهر ایرانی و غیر ایرانی برگزار می‌شود.