حسنی
1397/7/8 يكشنبه به همت مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی؛ افتتاحیه دوره تربیت مربی سواد رسانه برگزار شد افتتاحیه دوره تربیت مربی سواد رسانه با حضور رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، رفیع الدین اسماعیلی در مراسم افتتاحیه دوره جدید تربیت مربی سواد رسانه که در نگارستان اشراق برگزار شد، مسئله محوری و پژوهش محوری را دو اصل اساسی در سواد رسانه دانست و گفت: پژوهشگران و اساتید سواد رسانه ای، در این دوره سعی بر تفهیم ارزش ها و مسائل سواد رسانه بصورت مسئله محوری و پژوهش محوری دارند.
وی ایجاد و گسترش شبکه ابلاغی سواد رسانه ای را یکی دیگر از اهداف این دوره خواند و افزود: همه‌ی متقاضیان شرکت در دوره تربیت مربی سواد رسانه، که حدود 110 نفر از طلاب خانم و آقا هستند، اعم از افراد با تجربه، مبتدی و علاقه‌مند، در این دوره ثبت نام شده اند تا بتوانیم از حداکثر ظرفیت طلاب در آموزش سواد های رسانه ای استفاده کنیم.
در ابتدای این مراسم نیز محمد حسنی "رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی" طی سخنانی تصریح کرد: با توجه به معنای مجاهد و شرایط فرهنگی جامعه، پژوهشگران و فعالان رسانه ای مجاهدان جامعه امروزی هستند.

برپایی چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی در قم
معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از برپایی چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری این دفتر در مرکز همایش های غدیر قم خبر داد.

برنامه‌های چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی
برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اعلام شد.

آیین رونمایی از کتاب «ترجمه اصول کافی» استاد انصاریان برگزار می شود
با حضور فرهیختگان و اساتید حوزه و دانشگاه آیین رونمایی از کتاب ارزشمند «ترجمه اصول کافی» استاد حسین انصاریان از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار خواهد شد.

دفتر تبلیغات اسلامی میدان‌دار برآورده کردن نیازهای نظام اسلامی
نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: دفتر تبلیغات اسلامی به عنوان نهادی حوزوی از دیرزمان همیشه مرکز اجتماع، حضور و تبادل فکر و اندیشه بوده و می تواند میدان دار برآورده کردن نیازهای نظام اسلامی باشد.

نظریه «تزاحم واجبات شرطی در قانون گذاری» مورد نقد و بررسی قرار گرفت
پیش اجلاسیه کرسی نظریه پردازی نظریه «تزاحم واجبات شرطی در قانون گذاری» به همت پژوهشکده فقه و حقوق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.

نشست «راهبرد ساختار ارتقای کارآمدی نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران» برگزار شد
نشست «راهبرد ساختار ارتقای کارآمدی نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران» به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.

مراسم گرامیداشت هفته بسیج در دانشگاه باقرالعلوم(ع) برگزار شد
فرمانده مدافع حرم در سوریه با بیان این که جامعه بدون روحانی، جامعه‌ای یتیم است، گفت: حوزه‌های علمیه‌اند که بسیج و رزمندگان جبهه مقاومت را پرورش می‌دهند.

40 کرسی آزاد اندیشی در 40 سالگی انقلاب برگزار خواهد شد
با توجه به این که یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی که ترویج نقادی و گفتمان آزاد می باشد، 40 کرسی آزاد اندیشی و نظریه پردازی در 40 سالگی انقلاب توسط دبیرخانه کرسی های آزاداندیشی حوزه علمیه اصفهان برگزار می شود.

نشست علمی «بررسی مبانی تربیتی علامه طباطبایی و آیت الله سعادت پرور» برگزار شد
استاد تفسیر قرآن با بیان این که علمای متقدم اخلاق را نردبان رسیدن به توحید و ولایت قرار می دادند، گفت: اعتقاد به توحید، محوری ترین عنصر تعالیم اسلام است و تنها با نردبان اخلاق می توان به باور توحیدی دست یافت.

کارگاه «قرآن و سینما» برگزار می‌شود
کارگاه «قرآن و سینما» ویژه طلاب خواهر ایرانی و غیر ایرانی برگزار می‌شود.