دیدار آیت الله وحید
1397/7/11 چهارشنبه دیدار جمعی از دست‌اندرکاران همایش ملی تصوف با آیت الله العظمی وحید خراسانی آیت الله العظمی وحید خراسانی در دیدار با جمعی از دست‌اندرکاران همایش ملی تصوف، برگزاری این همایش را اقدامی بسیار مقدس دانست.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، آیت الله العظمی وحید خراسانی در این دیدار، پس از استماع گزارش فعالیت‌های انجام شده تصریح کرد: این کار بسیار مقدس است.
وی با بیان اینکه رفع شبهه از اهل مذهب، برای اهل علم، اهم مطالب است! افزود: به موسی بن عمران خطاب رسید اگر دو کار انجام دهی نزد ما از صد سال قیام لیل و صیام نهار محبوب تر است!
این مرجع تقلید ادامه داد: حضرت موسی متحیر ماند که این چه کاری است که برابر است با صد سال قیام لیل و صیام نهار؟!
وی اضافه کرد: به کلیم الله خطاب آمد: " تَرُدَّ آبِقاً عَنْ بَابِي، أَوْ ضَالًّا عَنْ فِنَائِي". از تفسیر این دو جمله سوال کرد؛ خطاب آمد: بنده‌ی آبق و فراری، بنده‌ی گنه‌کار و متمرد است که او را توبه دهی؛و بنده‌ی گمراه کسی است که امام زمان خود را نشناسد و جاهل به شریعت باشد و او را به امام زمان مربوط کنی.
آیت الله العظمی وحید خراسانی گفت: لذا اهل علم باید قدر این دو نعمت را بدانند؛ ارشاد ضالّ، ردّ آبق. توجه دادن مردم به خدا و هدایت به ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه). امامی که بیمنه رزق الوری و بوجوده ثبتت الارض و السماء!
وی خاطرنشان کرد: عمده این است خود آقایان هر روز به قدری که میسر است قرآن بخوانند و به حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه) هدیه کنند؛ او کمک‌شان می‌کند. این مرجع تقلید گفت: خواندن قرآن هر روز و هدیه به او، همان جمع بین ثقلین است و هر کس این کار را انجام دهد، با امام‌زمان (علیه‌السلام)‌ خواهد بود و معیت با ولی عصر (علیه السلام)، معیت با جمیع انبیاء و ائمه‌ی معصومین (علیهم‌السلام) است.
معظم‌له در پایان با آرزوی موفقیت برای حاضران خاطرنشان کرد: ان شاء الله در راه دفع شبهات از قلوب و فتح باب ارتباط با امام زمان (علیه‌السلام) سعی و تلاش کنید. الذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا. اجر شما حساب ندارد و ان شاء الله موفق باشید.

برپایی چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی در قم
معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از برپایی چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری این دفتر در مرکز همایش های غدیر قم خبر داد.

برنامه‌های چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی
برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اعلام شد.

آیین رونمایی از کتاب «ترجمه اصول کافی» استاد انصاریان برگزار می شود
با حضور فرهیختگان و اساتید حوزه و دانشگاه آیین رونمایی از کتاب ارزشمند «ترجمه اصول کافی» استاد حسین انصاریان از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار خواهد شد.

دفتر تبلیغات اسلامی میدان‌دار برآورده کردن نیازهای نظام اسلامی
نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: دفتر تبلیغات اسلامی به عنوان نهادی حوزوی از دیرزمان همیشه مرکز اجتماع، حضور و تبادل فکر و اندیشه بوده و می تواند میدان دار برآورده کردن نیازهای نظام اسلامی باشد.

نظریه «تزاحم واجبات شرطی در قانون گذاری» مورد نقد و بررسی قرار گرفت
پیش اجلاسیه کرسی نظریه پردازی نظریه «تزاحم واجبات شرطی در قانون گذاری» به همت پژوهشکده فقه و حقوق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.

نشست «راهبرد ساختار ارتقای کارآمدی نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران» برگزار شد
نشست «راهبرد ساختار ارتقای کارآمدی نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران» به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.

مراسم گرامیداشت هفته بسیج در دانشگاه باقرالعلوم(ع) برگزار شد
فرمانده مدافع حرم در سوریه با بیان این که جامعه بدون روحانی، جامعه‌ای یتیم است، گفت: حوزه‌های علمیه‌اند که بسیج و رزمندگان جبهه مقاومت را پرورش می‌دهند.

40 کرسی آزاد اندیشی در 40 سالگی انقلاب برگزار خواهد شد
با توجه به این که یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی که ترویج نقادی و گفتمان آزاد می باشد، 40 کرسی آزاد اندیشی و نظریه پردازی در 40 سالگی انقلاب توسط دبیرخانه کرسی های آزاداندیشی حوزه علمیه اصفهان برگزار می شود.

نشست علمی «بررسی مبانی تربیتی علامه طباطبایی و آیت الله سعادت پرور» برگزار شد
استاد تفسیر قرآن با بیان این که علمای متقدم اخلاق را نردبان رسیدن به توحید و ولایت قرار می دادند، گفت: اعتقاد به توحید، محوری ترین عنصر تعالیم اسلام است و تنها با نردبان اخلاق می توان به باور توحیدی دست یافت.

کارگاه «قرآن و سینما» برگزار می‌شود
کارگاه «قرآن و سینما» ویژه طلاب خواهر ایرانی و غیر ایرانی برگزار می‌شود.