دیدارهای تصوف
1397/7/15 يكشنبه آیت الله العظمی علوی گرگانی:  حرکت در مقابله با فرقه های انحرافی بسیار مفید و نافع است آیت الله العظمی علوی گرگانی گفت: حرکت در مقابله با فرقه های انحرافی بسیار مفید و نافع است.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، آیت الله محمدعلی علوی گرگانی در دیدار دست اندرکاران "همایش تصوف، شاخصه ها ونقدها" با بیان این که اسلام از هر آیینی برتر است، گفت: در مواجهه با فرق انحرافی از قبیل تصوف با پشتگرمی جلو بروید و در مبارزات علمی هراسی به خود راه ندهید.

این مرجع تقلید شیعه افزود: اگر بتوانیم از معارف اسلامی مطالب محکم و مستدل را استخراج و در جامعه مطرح کنیم، پیروز خواهیم شد. قرآن هم می گوید ناراحت و نگران نباشید زیرا اگر ایمان داشته باشید، از همه برترید؛ بنابراین باید کار کنید و زحمت بکشید و اگر جایی دیدید که در مسأله ای موفق نشدید، بدانید که کم‌کاری از خودمان است.

*تصوف را با سلاح و حربه استدلال علمی نقد کنید
این استاد برجسته حوزه علمیه قم یکی از شروط موفقیت در مباحثات علمی را تواضع دانست و گفت: تواضع قدرت علمی به انسان می دهد و زبان را تیز و گویا می کند.
وی با بیان این که این حرکت شما در مقابله با فرقه های انحرافی بسیار مفید و نافع است، گفت: باید در مبارزات و مباحثات با فرق انحرافی کسانی را انتخاب کنید که علاوه بر تواضع و رعایت ادب و نزاکت و خوش خلقی، علمیت خوبی هم داشته باشند و بتوانند با حربه علمی آن ها را نقد کنند.

*من از هر جهت کار شما را تایید می کنم
وی با بیان این که خداوند قرآن را کتابی علمی قرار داده است تا در آن تدبر کنیم و به دیگران هم ابلاغ کنیم، اظهار داشت: من این روحیه و عمل شما را از هرجهت تأیید می کنم و در حق شما دعا می کنم که موفق شوید و امیدوارم در آینده مژده موفقیت حرکت شما را بشنویم. سلام ما را به دیگر عزیزانی که در گروهتان هستند و الآن نیستند برسانید. وَ السَّلامُ عَلى‏ مَنِ اتَّبَعَ الْهُدى

آمادگی مذاکره و گفتگوی علمی با متخصصین تصوف را داریم
رئیس قطب تعمیق ایمان و باورهای دینی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: آمادگی داریم با متخصصین تصوف جلسه مذاکره و مباحثه بگذاریم و گفت و گوی علمی صورت بگیرد.

یکی از وظایف دفتر تبلیغات اسلامی شناسایی جریان های انحرافی است
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: وظیفه دفتر تبلیغات اسلامی به عنوان یک نهاد علمی، دینی و فرهنگی، این است که جریان هایی را که دچار اختلاف، زاویه و تضاد با محیط و فرهنگ عمومی هستند را شناسایی و وضعیت شناسی کند.

حرکت در مقابله با فرقه های انحرافی بسیار مفید و نافع است

جلوگیری از پيشبرد اهداف فرقه‌هاي انحرافي با بهره گيري از رهنمودهاي اهل بيت(ع)
نماينده آيت الله العظمي سيستاني در ايران بر لزوم روشنگري و نقد انحرافات فرقه هاي صوفيه تاکید کرد.

فراخوان دوره های «تربیت پژوهشگر» با رویکرد مسئله محوری
مدیر گروه‌ مطالعات کاربردی اخلاق و تربیت اسلامی مرکز پژوهش های اسلامی معصومیه وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی از انتشار فراخوان دومین دوره جذب «تربیت پژوهشگر» ویژه خواهران طلبه خبر داد.

همایش ملی تصوف؛ شاخصه ها و نقدها برگزار می شود
اولین همایش ملی تصوف؛ شاخصه ها و نقدها به همت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می شود.

اولین جشنواره ملی مهدویت برگزار می شود
اولین جشنواره ملی مهدویت در بخش های علمی،پژوهشی، فرهنگی و هنری و با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می شود.

دیدار جمعی از دست‌اندرکاران همایش ملی تصوف با آیت الله العظمی وحید خراسانی
آیت الله العظمی وحید خراسانی در دیدار با جمعی از دست‌اندرکاران همایش ملی تصوف، برگزاری این همایش را اقدامی بسیار مقدس دانست.

تصوف در مقابل ولایت اهل بیت(ع) قرار دارد
آیت الله العظمی صافی گلپایگانی با اشاره به ضرورت نقد علمی جریان تصوف، این اندیشه را در مقابل ولایت اهل بیت(ع) دانست.

نفوذ تصوف با استفاده از نام عرفان در مراکز دینی
دبیر علمی همایش با اشاره به نفوذ تصوف با استفاده از نام عرفان و بزرگان عرفانی ما در مراکز دینی، از برگزاری همایشی برای بررسی و نقد اندیشه تصوف فرقه‌ای در مهرماه سال جاری خبر داد.